Ayurvédikus Testkezelés

Az Ayurvédikus kezelés a személyiség- típusodnak, illetve az adott állapotodnak megfelelő egyedi testkezelés, hiszen az Ayurvéda alaptétele, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel.

-20

Ha csatlakozol Boldogság Programunkhoz, megajándékozunk egy 20%-os kuponnal

%

Mire javasolt?

Az Ayurvéda rendszere kifejezetten jól alkalmazható egészségmegörző céllal, illetve krónikus betegségekben komplenter medicinaként: izületi-, izom-, és csontfájdalmak, légzőszervrendszeri problémák, emésztőszerv-rendszeri problémák, immunrendszeri erősítés, stressz eredetű alvászavarok, koncentrációzavar és anyagcsere problémák esetén.

Kezelés ára: 6 600 - 14 500 Ft

Kezelés hossza: 60 - 90 perc

Hány kezelésre lesz szükségem?

A kezelésre adott válaszidő az egyéntől és állapotától függ. Ideális esetben egy kezelés sorozat 7-szer történik sejtszintig táplálva a 7 szövetet, ugyanakkor vannak olyan egyensúlytalanságok, amik már 2-3 kezelés után rendeződhetnek. az egyén megfelelő egészségügyi állapota esetén a Panchakarma tisztító programok minimális időtartama 10-14 nap.

Egyéb praktikus információk

Mit érzek a kezelés során?

A kezelések az egyén terápiás elvei szerint lehetnek hűtő vagy fűtő, építő vagy leépítő, szárító vagy olajozó eljárások. Egy általános abhyangha terápia után az ember könnyűnek, kiegyensúlyozottnak, békésnek és energikusnak érezheti magát.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az első alkalommal felmérjük az egyén állapotát, alkati felépítését és működéseit (prakriti), valamint jelenlegi egyensúlytalanságait (vikriti). A vizsgálat fájdalommentes, az egyensúlytalanságok érzékelhetőségére (látható, tapintható, szagolható) és verbális kommunikációra alapszik. ​A kezelés kellemes körülmények között, kezelő ágyon történik. A kezelés általában egy óráig tart.

Alkalmazható-e egyszerre más gyógymódokkal?

Az Ayurvédikus gyógyászat egy önálló orvostudomány, amely azonban kiegészítő terápiaként és preventív jeleggel is alkalmazható. A problémát merőben máshogy közelíti meg, mint az akadémikus orvoslás, ezért azt nem helyettesítheti. Ha különleges orvosi problémája van, mindig javasoljuk, hogy először forduljon orvosához.

Tapasztalt kezelővel   várunk

Bezsila Ágnes  

„Sok év gyógyszeripari tapasztalat után a természetes gyógyszerek és gyógymódok fontossága mellett döntöttem, 2009 óta kizárólag természetes terápiákban képzem tovább magam és a prevenció fontosságát tartom szem előtt. Komplementer medicinákat oktató főiskolai éveimben találkoztam az Ayurvédával, ezzel az ősi, hagyománytartó orvostudománnyal. Ennek terápiás és tisztító eljárásait, szelíd kezeléseit aztán itthon elérhető képzéseken, indiai tanítómtól magánúton, majd India északi és déli tartományaiban, akadémiákon és rendelőkben is volt szerencsém tanulni, illetve gyakorolni.”

Kezeléseink/Masszázsok

Abhyangam | 1 - 1,5 óra | 9 950 Ft - 14 500 Ft

Teljes testen végzett testkezelés, amit az egyéni alkatnak és problémának megfelelően meleg, medikált (gyógynövényes), extra szűz olajokkal (szezám-, kókusz-, mustárolaj) végzünk.

A kezelés javasolt: fizikai-, vagy mentális fáradtság, stressz, alvásproblémák, izületi-, és mozgásszervi problémák, méreganyagok-, fejfájás megléte, pszichés egyensúlytalanságok, várandóság alatt és után.


Hatásai: támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatait, nyugtatja az idegeket, olajozza a izületeket, csillapítja az izomfájdalmakat, segíti az alvást, késlelteti az öregedési folyamatokat, serkenti a vér-, és nyirokkeringést, feszesíti az izmokat, szülés után regeneráló hatású.

HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
1012, Kuny Domokos u. 9.
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg