Ayurvédikus Testkezelés

Az Ayurvédikus kezelés a személyiség- típusodnak, illetve az adott állapotodnak megfelelő egyedi testkezelés, hiszen az Ayurvéda alaptétele, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel.

(A kezelés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot). 

-20

Ha csatlakozol Boldogság Programunkhoz, megajándékozunk egy 20%-os kuponnal

%

Mire javasolt?

Az Ayurvéda rendszere kifejezetten jól alkalmazható egészségmegörző céllal, illetve krónikus betegségekben komplenter medicinaként: izületi-, izom-, és csontfájdalmak, légzőszervrendszeri problémák, emésztőszerv-rendszeri problémák, immunrendszeri erősítés, stressz eredetű alvászavarok, koncentrációzavar és anyagcsere problémák esetén.

Kezelés ára: 6 600 - 14 500 Ft

Kezelés hossza: 60 - 90 perc

Hány kezelésre lesz szükségem?

A kezelésre adott válaszidő az egyéntől és állapotától függ. Ideális esetben egy kezelés sorozat 7-szer történik sejtszintig táplálva a 7 szövetet, ugyanakkor vannak olyan egyensúlytalanságok, amik már 2-3 kezelés után rendeződhetnek. Az egyén megfelelő egészségügyi állapota esetén a Panchakarma tisztító programok minimális időtartama 10-14 nap.

Egyéb praktikus információk

Mit érzek a kezelés során?

A kezelések az egyéni igények szerint lehetnek hűtő vagy fűtő, építő vagy leépítő, szárító vagy olajozó eljárások. Egy általános abhyangha kezelés után az ember könnyűnek, kiegyensúlyozottnak, békésnek és energikusnak érezheti magát.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az első alkalommal felmérjük az egyén állapotát, alkati felépítését és működéseit (prakriti), valamint jelenlegi egyensúlytalanságait (vikriti).

A felmérés az egyensúlytalanságok érzékelhetőségére (látható, tapintható, szagolható) és verbális kommunikációra alapszik. ​A kezelés kellemes körülmények között, kezelő ágyon történik. A kezelés általában egy óráig tart.

Alkalmazható-e egyszerre más kezelésekkel?

Az Ayurvédikus kezelések kiegészítő és preventív jeleggel is alkalmazhatóak.

Az akadémikus orvoslást nem helyettesítheti. Ha különleges orvosi problémája van, mindig javasoljuk, hogy először forduljon orvosához.

Tapasztalt kezelővel   várunk

Bezsila Ágnes  

Fitoterapeutaként, Ayurvéda és Panchakarma technikusként tisztító, egyensúlyhoz visszavezető, preventív jellegű kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerinti életviteli javaslatokkal segítem a hozzám érkezőket.

A prevenció és a biztonságos, a probléma forrására összpontosító megoldások fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ayurvédikus medikált olajokkal és porokkal, testkezelésekkel, táplálkozás rendszerekkel és jógával dolgozom, fontosnak tartom az egyéni különbözőségeket és a vendég esetleges egyéb terápiás javaslatait.

Kezeléseink/Masszázsok

Abhyangam | 1 - 1,5 óra | 9 950 Ft - 14 500 Ft

Teljes testen végzett testkezelés, amit az egyéni alkatnak és problémának megfelelően meleg, medikált (gyógynövényes), extra szűz olajokkal (szezám-, kókusz-, mustárolaj) végzünk.

A kezelés javasolt: fizikai-, vagy mentális fáradtság, stressz, alvásproblémák, izületi-, és mozgásszervi problémák, méreganyagok-, fejfájás megléte, pszichés egyensúlytalanságok, várandóság alatt és után.


Hatásai: támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatait, nyugtatja az idegeket, olajozza a izületeket, csillapítja az izomfájdalmakat, segíti az alvást, késlelteti az öregedési folyamatokat, serkenti a vér-, és nyirokkeringést, feszesíti az izmokat, szülés után regeneráló hatású.

HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg