• Miaomei masszázs

  A Miaomei masszázs egy több ezer éves tapasztalatot magában foglaló kínai tradicionális egészségmegőrző masszázstechnika, mely akupresszúrára épül.

  A nyugati stílusú masszázsfogások helyett nyomást alkalmaz, s mivel olajra vagy más "vivőanyagra" eközben nincs szükség, nem kell hozzá levetkőzni.

  (Ruhában végezzük a kezelést, vékony, hosszú ujjú pólóban, pamut, laza hosszúnadrágban).

  Holisztikus terápia, mint maga az akupresszúra is, - egyes tünetek helyett az egész szervezetre koncentrál - és célja az életenergia természetes egyensúlyának helyreállítása azáltal, hogy nyomást gyakorol az energiacsatornák, más néven meridiánok bizonyos pontjaira.

  Az életenergiát (chi, ejtsd:csí) táplálkozás és légzés segítségével a csakráinkon és az auránkon keresztül juttatjuk szervezetünkbe, és a testünket behálózó energiavezetékeken (un.meridiánokon) át szállítódik sejtjeinkhez, befolyást gyakorol testi, lelki és szellemi állapotunkra. Egészséges testben egyenletesen áramlik az életenergia.

  A kezelés egyensúlyba hozza az egész szervezetet s ezzel oldja a feszültséget, a stresszt. Közben nem kevés súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg (10 egymást követő masszázs esetén 4-10 kg-tól).

  Ha nagyobb súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, szükséges a masszázs előtti méregtelenítés, majd napi rendszerességgel 10 egymást követő masszázs, illetve egyénre szabottan táplálék-kiegészítők alkalmazása is. A centiméterekben is mérhető fogyás növelhető tekercseléssel, melynek során egy speciális feszesítő, zsírbontó krémet alkalmazunk.

  A kezelés hatásos fejfájás, hátfájás, migrén, álmatlanság, menstruációs problémák, depresszió és még sok egyéb tünet kezelésének támogatására.

  A masszázs végezhető kúraszerűen, lehet naponta, hetente, igény szerint személyre szabottan.

  Természetesen a Miaomei kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást, de azt hatékonyan kiegészítheti.

  A masszázs időtartama: 60 perc, díja: 8 000 Ft

  A masszázst végzi: Csonka Gabriella

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg