• Homeopátiás tanácsadás

  A növényi, állati vagy ásványi alapanyagból készült homeopátiás szerek a szervezet öngyógyító mechanizmusára hatnak. A homeopátiás támogatás az ember szerv rendszereinek támogatásán túl a testi-lelki harmóniájának visszaállítására törekszik. Az egyensúlytalanság az ember egész lényének az egyensúlytalansága, nem pedig az egyes részeké, ezért a homeopátiás beszélgetés során arra törekszünk, hogy az illető életútját és azon nehézségeit értsük meg, melyek az életerő elhangolódásához vezettek.

   

  Mire javasolt?

  A homeopátiás támogatás többek között hatásos a stressz, a depresszió, a szorongás, a migrén, a tanulási nehézségek, a krónikus fáradtság, a nőgyógyászati problémák, a műtéti trauma, az autoimmun betegségek, a légzőszervi problémák, a pánikbetegség, az alvászavar, a pajzsmirigy és a mozgásszervi betegségek, nehézségek gyógyulásának támogatásában.

  (A kezelés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot!)

   

  Mit jelent a homeopátiás támogatás?

  A homeopátia egy holisztikus támogatás, segítés, ami számít: a jelen lévő testi, lelki és szellemi állapot, a tünetek összessége. 

  Az épülés menete individuális, mint maga a módszer is. A homeopaták a tünetekkel dolgoznak, azokat megfigyelve tudnak megfelelő homeopátiás szert választani az előttük megjelenő aktuális állapotra, a szervezet öngyógyító folyamatának a felélesztése céljából.

  A homeopátiás esetfelvétel a homeopátiás tanácsadó és a kliens első találkozása, ahol egy 1,5 órás beszélgetés során a homeopátiás tanácsadó feltérképezi az illető aktuális testi, lelki, szellemi állapotát és az egyedi jegyeit, sajátosságait.

   

  A 1,5 órás esetfelvételi beszélgetés díja: 18 000 Ft,

  Esetkövetés (1 hónap múlva): 10 000 Ft.

  A tanácsadást végzi: Sebestyén Tibor

  Fontos!

  A homeopátiás tanácsadás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot!

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg