• Zen-Shiatsu - testkezelés

  A shiatsu (»siacu«) kínai (HKO) és japán hagyományokra épülő, a nyugati manuális technika alapjain nyugvó, Japánból származó, teljes körű, holisztikus természetes módszer a szervezet rendszerének helyreállítására.

  Célja az egészség és gyógyulás támogatása, a harmónia helyreállítása, a blokkok oldása, a test, az idegrendszer és a lélek ellazítása, az energiaáramlás beindítása.

  A Shiatsu szó azt jelenti ujjnyomás. A shiatsu kezelő tenyér- és ujjérintések által a szervekhez tartozó meridiánvonalak (energiavonalak a testben) mentén energetikai, fizikai és érzelmi szinteket érinti. Ringatásokkal, rázásokkal, kopogtatásokkal lazít, előkészíti a megszokottan feszült testet és ellazítja az idegrendszert, hogy be tudja fogadni a természetes áramlást.

  A shiatsu masszázs különleges élmény, mely segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát, támogatja a fizikai és érzelmi közérzetet, általános egészségi állapotot.

  A shiatsu segíti a stressz feloldását, növeli a vitalitást, testtudatosságot és éberséget a test jelei felé, erősíti az önbizalmát, segít feloldani az érintéssel, kapcsolatokkal való ellenérzést, elősegíti a jó közérzetet, ébreszti a lelket, enyhíti a hangulati zavarokat (például álmatlanság, koncentráció hiány, szorongás), segít megszabadulni az izomfeszültségektől, fejfájástól, gyakori vizelési ingertől.

  Kismamáknak (normál lefolyású várandósság bármely szakaszában), babát tervezőknek, időseknek és gyerekeknek (az 5 elem sárkányai Forrás mese, ami őket segíti a kezelés közben) is kifejezetten ajánlott.

  A Zen-Shiatsu különlegessége, hogy a kezelő a kezelt légzésével és egyben a központjával (Hara) összehangolódik és az egységben, harából kapcsolódik a mélyebb rétegekkel. A kezelés során fájdalmat nem tapasztal a kezelt, hisz a kezelő csak a határig viszi az ujjnyomást, figyelmével nem is nyomja, hanem húzza és érinti a meridiánpontot.

  A nyugalom testi-lelki élményét adja, mely ellazítja és felébreszti belső forrásait és lehetőségeit.

  A kezelés földre fektetett matracra fekve és kényelmes ruhában történik.

  Egy rövid beszélgetés, egy finom tea, ami ráhangol a pihenésre, és érzés szerint ugyanígy ezzel zárhatjuk.

  A Zen-Shiatsu - testkezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást, de azt hatékonyan kiegészítheti.

  A kezelés időtartama: 90 perc, díja: 11 500 Ft

  Gyerekeknél: 60 perc, 7 200 Ft

  A kezelést végzi: Bodó Sz. Zoé

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg