Access Bars

Mi lenne, ha az életed könnyedén változna? Mi lenne, ha örömödet lelnéd a mindennapjaidban? Mi lenne, ha minden a lehető legjobban vagy még annál is jobban alakulna az életedben?

 

Tételezzük fel, hogy az agyad egy szuperszámítógép, amelyben programok futnak. Ezek a programok érkezhetnek tértől és időtől függetlenül bárhonnan és különféle erősségűek lehetnek, azonban egy biztos, hatással vannak az életedre. Ezek alapján döntöd el, hogy mi a jó és mi a rossz. De mi van, ha minden csak van? Mi van, ha minden csak nézőpont kérdése? Milyen lenne az életed, ha nem ítélnéd meg sem saját magadat, sem másokat?

Az Access bars egy energetikai kezelés, amely során 32 pontot érintünk a fejbőrön és ennek hatására kioldódnak azok a „feszültség gócok”, amik hátráltatnak téged, amik miatt feszült vagy és amik megnehezítik, hogy rátalálj a saját válaszaidra.

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egy Access Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. A kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

 

Mi történik a kezeléskor? 

A fejbőrön lévő pontok "tartásával" kiegyenlítődik és levezetődik a feszültség, fejünk megnyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

A 32 pont közül mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik és egy adott életterületért felelős. Pl. anyagiak, kreativitás, kapcsolatok, szexualitás, kontroll stb.

A pontok érintésével megtörténik az átalakulás, a transzformáció. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom – mindaz, amire más nincs szükségünk.  

Gondolataink elcsitulnak, jelenléti, nyugalmi, éber, tudatos állapotba kerülünk. Olyan dolgokra válunk képessé, melyet korábban nem gondoltunk volna.

A kezelés során mély relaxációs állapotot érhet el a befogadó. 

Nem ajánljuk számodra ezt az eszközt:

 • ha feszült akarsz maradni,

 • ha mindenen mérgelődni akarsz,

 • ha inkább abban az élethelyzetben maradnál amiben vagy és nem akarod, hogy jobb legyen,

 • ha nem akarsz könnyedén változni.

Javasoljuk, hogy próbáld ki ezt a módszert:

 • ha szeretnél lazítani,

 • ha szeretnél felfrissülni,

 • ha szeretnél változni,

 • ha szeretnél a korlátozó nézőpontoktól megszabadulni,

 • ha szeretnél kiegyensúlyozott lenni,

 • ha szeretnéd észrevenni az élet ajándékait,

 • ha szeretnéd megtanulni szeretni önmagad és másokat,

 • ha szeretnéd elfogadni önmagadat és másokat. 

A kezelést tartja: Molnár Enikő Dorottya / Horváth Kinga​​

A kezelés hossza és ára:

Fél óra: 5 000 Ft

1 óra: 10 000 Ft

1,5 óra: 15 000 Ft

Access testkezelés

Az Access testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.

Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük és közben energiát futtatunk meghatározott pontok között. A kezelések támogatják a testet, hogy visszatérjen harmonikus működéseihez. 

Minden testkezelés ruhában, masszázságyon kényelmesen elhelyezkedve történik. Egy fél órás kezelés is rengeteget adhat, ha épp ennyi fér bele a napodba. Ha több időt kívánsz magadra szánni, ajánljuk a 90 percet. Ekkor facilitálással kezdünk, először szavak által jutunk el egy góchoz a mátixodba, majd ezt visszük tovább a testkezelésbe, ami így még könnyebben tud transzformálódni. 

MTVSS

Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek. Amíg a sejtmemória a traumák és a hegek feloldásának legjobb módja, az MTVSS a “választás” eszköze, mivel hatékonyan helyreállítja az egyensúlytalanságokat, diszharmonikus működéseket. 

Erőteljes hatással bír az immunrendszer erősítésére, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.

MIMIKRI

Ennek a testkezelésnek a legfontosabb célja az életünk és életeink során átvett, befixált, és a testünkben eltárolt minták eltörlése. Ugyan testkezelés, de az érzelmi és mentális működésünkre hat közvetlenül. Mindazt, amit az MTVSS megad a testünknek, a mimikri kezelés elvégzi a tudatalattinkkal.

Ez a testkezelés lehetővé teszi, hogy elkezdjük a saját választásaink alapján élni az életet. 

Sejtmemória újraindítása

A fizikai traumák hatását és a hegesedést visszafordító energetikai kezelés.

A sejtmemória kezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amelybe beleragadtak és visszaállíthassuk a trauma előtti eredeti állapotot, kiszabadítjuk a káros emléket a sejtekből, segítjük a test sejtszintű elengedését.

A kezeléseket tartja: Molnár Enikő Dorottya 

A kezelés hossza és ára:

Fél óra: 6 000 Ft

1 óra: 12 000 Ft

1,5 óra: 18 000 Ft

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg