• Csakra-talpmasszázs 

  Az ősi hinduk szerint a csakra az életenergiák forrását jelenti. Olyan rejtett energiaközpontok, amelyek "ezüst fonálon" kötik össze az energiarezgéseket és az anyagi testet. A lábunk, talpunk, lábfejünk pedig a test különböző szervei és az energiaközpontok közötti csatorna, továbbá tükre testi és lelki állapotunknak.

   

  A csakra-talpmasszázst Marianne Uhl alkotta meg. Egy olyan finom érintésterápia és energetikai kezelés, ahol a talpon keresztül tudjuk befolyásolni az egész csakrarendszert és ezen keresztül a belső elválasztású mirigyeket, megteremtve ezáltal a testi, lelki, szellemi harmónia hármasát a mellékhatások nélkülözése mellett. A masszázs hatását erősítik a csakrákra felhelyezett kristályok és a csakrák rezgésszámával harmonizáló, kellemes, halk zene.

  A csakrák, a rajtunk átáralmló energiák révén hormontermelésre serkentik a belső elválasztású mirigyeket. A belső elválasztású mirigyek képezik az endokrin rendszert, amely az élettani folyamatokat szabályozza az anyagcsere révén.

  A csakrákon keresztül befolyást tudunk gyakorolni az emberi test működési folyamataira és ezáltal egy diszharmonikuks állapotból visszaállítható az egészséges működés. Ez a fajta masszázs ötvözi az aromaterápia, a színek és ásványok áldásos hatását.

  A reflexológiához hasonlóan a talp zónáin keresztül a belső elválasztású mirigyekre hat oly módon, hogy a talpat csupán finom, gyengéd mozdulatokkal érintjük. Ezáltal, szinte „észrevétlenül”, fájdalommentesen hatunk az egész szervezetre, belső elválasztású mirigyeinkre.

  A talpmasszázs célja, hogy a mélyen eltemetett testi és lelki érzeteket felhozza, majd az energiák segítségével egyensúlyba rendezze.

   

  A kezelés hatására pozitív tudatállapot változás áll be, amely magával hozhatja a béke és a szeretet áramlásának intenzív érzetét is. Testünk, idegrendszerünk ellazul, nyugodtabbak, higgadtabbak és türelmesebbek lehetünk. A csakraenergiák masszírozásával nemcsak a testi gyógyulást segíthetjük, hanem teljes harmoniánkat helyreállíthatjuk az asztrális és a kauzális testünkig bezárólag.

   

  A terápiát a csakrák felmérésével (csakrateszt, bemérés) és beszélgetéssel kezdjük. Ezt követi a csakra-talpmasszázs. A kezelés végén átbeszéljük a vendég érzéseit, kérdéseit. 

   

  Kinek ajánljuk:

  • Mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni a belső békét és szeretne ellazult állapotba kerülni, 

  • Mindazoknak, akik "szavak nélkül" szeretnének gyógyulni, mert távol állnak tőle a terápiás beszélgetések, 

  • Azok számára, akik fizikai erőfeszítés nélkül szeretnék legyőzni a stresszt és megteremteni magukban a harmóniát, 

  • Minden olyan betegségnél, ahol egyéb terápia nem alkalmazható, 

  • A finomrezgések és energiák szerelmeseinek. 

   

  Kontraindikáció, ellenjavallat:

  A csakra-talpmasszázsnak és terápiának nincs kontraindikációja.

   

  ​A kezelés időtartama: 60 perc

  Díja: 8 500 Ft

  A kezelést végzi: Kollár Zsuzsanna 

   

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg