• Újenergiás energetikai oldás lelki problémákra

  Amiben az energetikai oldások a segítségedre lehetnek:
   

  • Szorongás, félelmek, pánik rohamok, depressziós tünetek, alvási nehézségek, belső feszültség oldásában,

  • Érzelmi stressz okozta testi és lelki problémák, fájdalmak elengedésében,

  • Régóta cipelt lelki terhek feloldásában.

   

  Honnan tudhatjuk, hogy lelki problémánk vagy lelki blokkjaink vannak?

   

  Onnan, hogy van az életünkben egy olyan családi, magánéleti, pénzügyi, párkapcsolati, vagy munkahelyi szituáció vagy személy, amely szorongással vagy rossz érzéssel tölt el minket.

   

  A bennünk lévő lelki blokkok valójában azt jelzik, hogy valamivel kapcsolatosan ellenállásban, vagy ragaszkodásban vagyunk, és nem tudunk azon „felülemelkedni”vagy nem tudjuk az azzal kapcsolatos rossz érzéseinket elengedni.

   

  Azért érdemes egyébként a felbukkanó rossz érzéseinkre felfigyelnünk, mert a kineziológia tudománya már bizonyította, hogy minden negatív érzés és gondolat azonnali energiavesztéssel, valamint az immunrendszer gyengülésével jár. Ezáltal alakulhatnak ki a lelki problémáinkból a későbbiek folyamán a testi problémáink is.

   

  Fontos azonban felismernünk, hogy a lelki szenvedéseinket valójában nem a szituációk, hanem az azzal kapcsolatos saját érzéseink okozzák, és ez a jelenség hatással van a fizikai test állapotára is.

   

  Az érzések azonban nem mások, mint rezgések, frekvenciák, melyeket általában a fizikai testben, a hasban, a gyomorban vagy a mellkasban érzünk bizonyos szituációk kapcsán. Bizonyos értelemben a testünk nem más, mint egy visszajelző mechanizmus arról, hogy a különböző életszituációk kapcsán milyen tudatszinten vagyunk. (lásd Dr. David R. Hawkins amerikai orvos és pszichiáter tudatszint táblázatát).

   

  Azt, hogy az érzéseink más-más frekvencián rezegnek, mindenki önmaga is megtapasztalhatja, hiszen mi magunk is meg tudjuk állapítani, hogy a bennünk lévő rossz érzés az most szorongás, harag, szégyen vagy éppen bűntudat.

   

  Van azonban egy "gyógyító energia" ami a belső szenvedéseinket és a bennünk lévő rossz érzések intenzitását csökkenteni tudja, és ez nem más, mint a szeretet energiája. A szeretet erőterét, mely minden élet forrása, a fizikai testünk legmélyén, az atomi szinteken találjuk meg.

   

  Az Újenergiás oldás során, a Felsőbb Én által összeköttetés teremtődik a fizikai testben érzett negatív érzés és a szeretet forrása között, melynek következményeként a belső rossz érzés el tud kezdeni feloldódni, lehetővé téve így a nyugalmi állapotot és a belső béke megtapasztalását.

   

  Ha hívást érzel, hogy a segítségemet kérd, várlak szeretettel!

   

  A kezelést végzi: Szabó Attila

  A kezelés díja: 90 perc, 9 500 Ft

 • Újenergiás energiagyógyászati kezelések

  Bármilyen pozitív változás az életedben csak akkor lehetséges, ha először te magad változol!

   

  Minden mostani problémádat a múltadhoz kapcsolódó gondolataid, érzéseid, cselekedeteid és karmikus leckéid következményeként tapasztalod meg.

   

  Ha bármilyen pozitív változást szeretnél az életedben, az egészségi állapotodban, a magánéletedben, pénzügyeidben és minden egyéb területen, akkor először fel kell oldani önmagadban azokat a negatív minőségeket, amelyek a jelenlegi állapotokat előidézték.

   

  Új energia = új lehetőségek

   

  Érdemes tudni arról, hogy az emberi test legmélyén az atomi szinteken, egy végtelen kiterjedésű energiamező található, melyre nemcsak hogy hatással vagyunk a gondolatainkkal, az érzéseinkkel és a cselekedeteinkkel, de ezek örök időkre meg is őrződnek benne és energetikailag el is tárolódnak (lásd a kineziológia tudományának eredményeit).

   

  Ebben a mindent átható energiamezőben jelenik meg az élet minden megjelenési formája, és ebben játszódnak le az életünk eseményei is.

   

  Ezt a mindent átható mezőt nevezhetjük a tudatosság mezejének, kozmikus szövedéknek, egyetemes állománynak vagy Isten elméjének is. Az Erő ami ezt a mezőt kitölti nem más mint a szeretet energiája, mely minden élet forrása. Ez az ami áthatja az emberi testet is.

   

  Betegség = blokkok az emberi test energiarendszerében

   

  Az egészséges emberi test komplex energiarendszerében áramló életenergiát a negatív gondolatok, érzések és cselekedetek károsan befolyásolhatják. A nagy intenzitású érzések (pld. dühkitörés, traumák, fájdalmak, stb.) blokkokat képezhetnek benne, mely egyes helyeken energiatöbbletet, más helyeken energiahiányt idéz elő.

   

  Az újenenergiás energetikai oldások ezeket a lelki- és energetikai blokkokat, illetve a „régi energiához” kapcsolódó félelem alapú mintázatokat és a múlt fájdalmainak az energetikai lenyomatait oldhatják fel nagy hatásfokkal. Ezáltal tud harmonizálódni és kiegyensúlyozódni a testet átható életenergia áramlása, lehetővé téve így nemcsak az öngyógyító folyamatoknak az elindulását, hanem egyfajta teremtő energiaként az élethelyzeti nehézségek rendeződését is.

   

  A teljes oldási folyamatot a belső szándék (akarat) és a Felsőbb Én vezérli, melyet egyfajta önkiegyensúlyozásnak is tekinthetünk a szeretet forrásának a segítségével. Ez azt is jelenti, hogy az oldási folyamat hatékonysága nagyban függ az egyén önátadásától, a belső szándékától a pozitív változásra, illetve az eddig elvégzett belső munka minőségétől. A tapasztalat azt mutatja, hogy azoknál az embereknél akiknél a kíváncsiság a fő motiváció, vagy a belső változás szándéka nélkül szeretnének megszabadulni a fennálló problémájuktól, az oldási folyamat kevésbé hatékony illetve nem működik.

   

  Érdemes megjegyezni azt is, hogy azok az emberek akik "régi energiás" beavatásokat kaptak korábban, gyakran rendelkeznek olyan szerződésekkel, fogadalmakkal és védelmekkel, amelyek megakadályozhatják a Földre érkező új energiák befogadását, elzárhatják őket a szeretettől, a bőségtől és az emberi kapcsolódásoktól is.

   

  Az oldási folyamatot az érzékenyebbek érezhetik is különböző hőérzetek, hideg-meleg, zsibbadó, húzó-nyomó-feszülő érzések formájában.

   

  Ha hívást érzel, hogy a segítségemet kérd, várlak szeretettel!

   

  A kezelést végzi: Szabó Attila

  A kezelés díja: 90 perc, 9 500 Ft

 • Regressziós vagy Quantum kezelés konzultációval

  Agyunk olyan, mint egy számítógép. Programokat futtatunk rajta, melyek sokszor már elavultak, nem szolgálnak minket. A programok átírásával, átprogramozásával meg tudunk szabadulni azoktól a mintáktól, érzelmi-, gondolati blokkoktól, melyek gátolják a fejlődésünket, boldogságunkat.

  A kezelés során visszamegyünk az eseményhez és meglepő módon a sérelmek egymásra rakódva, mint a hagymahéjak kerülnek felszínre és állnak össze az ok-okozatok. Döbbenetes az eredmény, hiszen így sokkal eredményesebb az oldás, nincs hosszú gyötrődés, kínlódás, hanem átjutva a problémán, pár alkalom után a boldog élet felé haladunk. 

  Ki-ki élete mely területén hiányolta a sikert egészségében, párkapcsolatában, üzleti életében.

  A módszer nem igényel semmilyen rákészülést, semmilyen elszántságot, mindössze hagyjuk a dolgokat megtörténni, ellazulunk, várakozások nélkül.

  Érdemes meghatározni a kérdést, a problémát, hogy mire keressük a választ, amit az elején megbeszélünk. Így segítünk célirányosan haladni a „gyökér” felé. Az oldás fekve, ellazultan vezetett meditációban történik, ahol igazából a pácienst  segítjük kérdéseinkkel.

  A módszer egyik különleges fajtája a LÉLEK-RÉSZEK visszahívása, amikor egy régi traumádban "elveszítetted Önmagadat" - és valóban úgy érzed, mintha már nem lennél a "régi", nem halad az Életed...Ilyenkor a Szívedbe visszaszeretjük az elkóborolt Részed! Különlegesen hatékony eredmények várhatók az Új Energia áramlásában és gyorsaságával...! 

  Különleges, régi  önpusztító programokat, ősi fogadalmakat és egyéb nehéz fajsúlyú lelki terheket is le tudsz tenni. 

  A kezelést végzi: Bakó Eszter

  Regressziós vagy Quantum kezelés konzultációval: 90 perc: 15 000 Ft

  Regressziós vagy Quantum kezelés konzultációval és Lenormand kártya elemzéssel: 

  120 perc: 20 000 Ft

 • Quantum kezelés  (Mátrix Energetika, Quantum Touch)

  A quantum módszerek a tudományos „információ – gyógyítás” előfutárai, vagy részei, melyek a test sejtszerkezetét alakítják át az EGÉSZséges állapotra, vagyis „emlékeztetik” a sejteket az öngyógyítási mechanizmusra, a Lelket saját Útjára.

  A gondolati energia hatékonyságának oldaláról megfogalmazva a folyamatot: a tudatunkkal, szándékunkkal irányított változást végzünk, vagyis teremtünk.

  A gyógyulást a legmagasabb rezgést keltő gondolati, tudati energia végzi azzal a hittel, hogy csak elindítója vagyok a folyamatnak. A módszer az egész test teljes aurarétegeit megcélozva, felrezegteti egy sokkal magasabb szintre, amin a gyógyulási folyamatok nem csak beindulnak, hanem teljesen meg is történhetnek. Sokan nem szeretik a csoda kifejezést és nem hisznek benne – mégis gyakran előfordulnak komoly átfordulások, gyors eredmények – természetesen a kliens befogadási szintjétől függően. A gyógyulás múlt-jelen-jövő idősíkjain egyidejűleg történik – vagyis időtől, tértől függetlenül.

  Ha tudományosan könnyebben befogadható, akkor a kvantumfizika ad elfogadhatóbb magyarázatot a jelenségre. 

  A blokk, a betegség az EGÉSZségből való kimozdulást jelenti, vagyis az EGÉSZség helyreállítása szükséges, a teljes szervezet visszakapcsolása az EGYSÉGhez.

  Ezen a magas rezgésszinten a sejt képes befogadni azt a hipotézist, hogy „hogyan érezném magam, ha EGÉSZséges lennék?” Ez az érzés rögtön beívódik a sejt-emlékezetbe és aktiválódik az ideális állapot.

  A gyógyító tudat végzi a gyógyítást és a szervezetet bekapcsolja az EGYSÉG-be.
  Gyere, tapasztald meg az Egység érzését!

  A kezelést végzi: Bakó Eszter

  A kezelés díja: 1 óra: 10 000 Ft

 • Reinkarnációs "utaztatás"

  Az "utaztatás" során a páciens saját maga ismeri meg azon részeit, ahol elzárta a lelki gondjait, sérelmeit. Visszamegyünk a gyökérmintához / eseményhez és meglepő módon a sérelmek egymásra rakódva mint a hagymahéjak kerülnek felszínre és állnak össze az ok-okozatok. Döbbenetes az eredmény, hiszen így sokkal eredményesebb az oldás, nincs hosszú gyötrődés, kínlódás, hanem átjutva a problémán, pár alkalom után a boldog élet felé haladunk. Ki-ki élete mely területén hiányolta a sikert egészségében, párkapcsolatában, üzleti életében.

  A módszerhez ellazulás szükséges, hogy hagyjuk a dolgokat megtörténni, várakozások nélkül. Előzetesen meghatározzuk a kérdést, problémát, a fókuszt. Így tudunk célirányosan haladni a „gyökér” felé. (Kíváncsiságból nem szoktuk csinálni!!!)

  Az oldás fekve, ellazultan, vezetett meditációban történik. 

   

  A módszer egyik különleges fajtája a LÉLEK-RÉSZEK visszahívása, amikor egy régi traumában "elveszítetted Önmagadat" - és valóban úgy érzed, mintha már nem lennél a "régi", nem halad az Életed. Ilyenkor a Szívedbe "visszaszeretjük" az elkóborolt Részed! Különlegesen hatékony eredmények várhatók az Új Energia áramlásában és gyorsaságával. 

  Különleges, régi  önpusztító programokat, ősi fogadalmakat és egyéb nehéz fajsúlyú lelki terheket is le tudsz tenni.

  A kezelést végzi: Bakó Eszter

  A kezelés díja: 2 óra: 20 000 Ft

 • Metamorf-masszázs

  A metamorf-masszázs végtelenül egyszerű módja annak, hogy lerakódott rétegeket, bántásokat, negatív élményeket (pl. bűntudatot, megalázást, félelmet, függőségeket) kioldjuk, megszüntessük.

  A kezelés felszabadítja testünket és lelkünket a béklyók alól.

  A kezelés során nincs verbális kommunikáció - nincsenek kérdések, nincs elvárás, erőlködés, győzködés, csak megtörténik az oldódás, felszabadulás. 
  Lepattannak a lelkünkre rakódott páncélok, valósággal megkönnyebbülünk, felszabadulunk a három idősíkból (előző életek-magzati kor-jelen élet) begyűjtött,
  feleslegessé vált terhektől.

  Finom érintésekkel dolgozunk a kézen, lábon és fejen.

   

  Mi a módszer lényege?

  A gerincünk az elsődleges "tárhelye" a blokkjainknak, a gerincünk reflexzónái pedig a kézfejen, lábfejen és a fejen is megtalálhatóak. A reflexzónák azok a helyek, amelyek megfelelő stimulálása visszahat a szervekre. Ha bizonyos protokoll mentén érintjük ezeket a helyeket, megtörténik a blokkok oldása. 

   

  Kezelés hossza: 60 perc​

  A kezelést végzi: Vándor Zsuzsa, díja: 7 500 Ft, vagy 

  Bakó Eszter, díja: 9 000 Ft. 

 • Holistic Pulsing 

  A Holistic Pulsing, más néven Lélekmasszázs egy gyengéd, finom érintésekkel végzett módszer, hatását tekintve viszont annál intenzívebb kezelés. 
  Az Ausztráliából származó módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

  Célja az energetikai egyensúly elérése. Kisbaba korunkba visz vissza az érzés, sejtszinten ahogy ruhában végighintáztjuk, rezegtetjük a testet.

  A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva kellemes, mély ellazulást élünk át.

  A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
   

  Mire jó? 

  A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, Rendkívül erős pihentető, relaxáló, stressz és blokkoldó, lazító kezelés. Beindulnak a gyógyító folyamatok, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.


  A kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

  Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség,

  a depresszió gyógyításának támogatásában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.
  A kezelés ruhában történik. 

  A kezelést végzi: Vándor Zsuzsa

  Kezelés hossza: 60 perc

  Ára: 8 500 Ft

 • "Lehetetlen helyzetek" kezelése

  Kezelésünket olyan spirituális beállítottságú vendégeknek ajánljuk, akik tudatosan már régóta dolgoznak magukon, a problémáikon, mégsem sikerül a "nagy áttörést" megélniük. ​

  Első alkalommal egy un. differenciál diagnosztika során személyre szabottan megnézzük, hogy élethelyzetedben mi okozza az elakadást, vagy a problémát és mi a számodra leghatékonyabb megoldás, eszköz, vagy technika, spirituális és/vagy földi szinten.

  Feltárjuk a probléma valódi gyökerét, így a probléma forrására ható módszertan kiválasztásával tudjuk azt közösen megoldani. Mert nincs, két azonos élethelyzet, nem létezik két tökéletesen megegyező megoldás sem. 

  A kezelés során az alábbi "eszközökre" támaszkodunk, illetve az alábbi témákat érinthetjük:  

  Tisztánlátás

  Akhasa olvasás

  Tarot és cigánykártyavetés

  Előzőélet feltárás

  Átok, rontás levétel, kötések oldása

  Asztrál síkú oldás

  Tér tisztítás

  Személytisztítás

  Szellem átkísérés, üzenet átadás

  Karma oldás

  Pénz, sikermágia

  Fény, kristály mágia

  Dimenzónálás, dimenziónális hangolás

  Életvezetési tanácsadás

  Földi tanácsadás: Jogi, Szociális, Pedagógiai, Gondozási tanácsadás. 

  A kezelést végzi: Varga Rita

  ​​Ára: 17 000 Ft

 • Theta Healing

  ​A Théta állapot egy nagyon mély relaxáció. Az agy Théta hullámai irányítják az agyunk azon területeit, melyek megőrzik az emlékeket és érzéseket.

  Minden tanácsadás során célunk, hogy az adott témakörben megtaláljuk a legnagyobb gátló hiedelmet, negatív tapasztalás lenyomatát, hogy azt gyógyítva önmagunkat élhessük meg.

   

  A törlések négy különböző szinten hatnak: Alap, Lelki, Genetikai, Történelmi. Négy porréteg, ami eddig elfedte a célod valóságát.

  A konzultációt követően ismerni fogod az általad ismert legtisztább Forrás

  (a konzultáció során a Teremtő kifejezést használjuk) defíniciója szerint a fogalmakat, érzéseket, így a régi minták helyett újra szabad lehetsz.

  Vállalod a változást?

   

  A Theta Healing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó rendkívül egyszerű konzultációs és önfejlesztő módszer. Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt.

  Mikor ajánljuk:

  • Ha elakadtál egy élethelyzetben és segítségre van szükséged,

  • Ha felismerted, hogy bizonyos szokások már csak korlátoznak,

  • Ha tudod mit kellene tenned, mégis valami visszatart,

  • Ha idejét érzed a múlt lezárásának, negatív hitrendszerek elengedésének,

  • Ha szeretnéd megerősíteni és tovább fejleszteni a jó dolgokat az életedben.

   

   

  A kezelést végzi:

  Studringer Vivien, díja: 60 perc: 11 000 Ft, 90 perc: 16 000 Ft, vagy 

  Szabó Ágnes Réka, díja: 90 perc: 15 000 Ft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg