Webp_edited_felnott_edited_edited.png

Találd Meg Önmagad, Győzd Le Problémáidat és Kerülj Egyensúlyba

Segítünk, hogy megoldd a mindennapi kihívásokat és jól érezd magad a bőrödben
Probléma Kalauzunkban gyakorlati információt találsz a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához
kyself2_edited.jpg

Ha problémával küzdesz, vagy érzed, hogy változni szeretnél, de még bizonytalan vagy és nem tudod eldönteni melyik szolgáltatás a legjobb Neked, válaszd Iránytű szolgáltatásunkat. 

Általános tanácsadásunk, Asztrológiai és Grafológiai elemzésünk segít abban, hogy önmagad megismerésével magabiztosabban haladj életed útján. 

Ismerd Meg Önmagad    

fizikai_edited_edited.jpg

Számos fizikai probléma enyhíthető, támogatható olyan megoldásokkal, melyek beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és hatékonyan segítik az egyensúly helyreállítását. Biorezonanciás felmérésünk, CranioSacralis terápiánk, Reflexológia szolgáltatásunk, Pszichotronikus kezelésünk, Homeopátiás tanácsadásunk, Zen Shiatsu, illetve Masszázs kezeléseink és Egyéni jógaterápiánk a kellemes relaxáció mellett támogatják ezeket a folyamatokat. 

(Szolgáltatásaink az orvosi kezelést nem helyettesítik, kiegészítik, támogatják). 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

improve_edited.jpg

Érzelmi problémáid vannak? Nem működnek a párkapcsolataid? Gyermeknevelési tanácsra vágysz? Motiválatlannak, stresszesnek érzed magad? 

Válaszd energetikai kezeléseinket, melyekről bővebb információt találsz a Szolgáltatások gombra kattintva.  

Lépj Túl Lelki, Érzelmi Problémáidon

Ismerd Meg Önmagad

iranytu.jpg

Iránytű | 60 perc | 6 000 Ft

Konzultáció során átbeszéljük a problémáidat, a célt, hogy hova szeretnél eljutni és megtaláljuk a legmegfelelőbb kezelést.
mental_edited.jpg

Általános Helyzetfelmérés és Tanácsadás | 90 perc | 15 000 Ft

Születési horoszkópodat alapul véve megvizsgáljuk a jelen legfontosabb feladatait, kihívásait, lehetőségeit és tanácsadással, gyakorlati eszközökkel segítjük a tovább lépést, a haladást. 
bio-physical-resonance-harmonization1.jp

Biorezonanciás Állapotfelmérés | 60 perc: 10 000 Ft | 90 perc: 15 000 Ft

A Biorezonancia olyan gyógyszer- és fájdalommentes eljárás, amely a szervezet ősi, sejtszintű információ áramlásából képes felmérni a szervezet állapotát, beindítja illetve segíti a szervezet öngyógyítását.
grafo.jpg

Grafológiai elemzés | 1 óra | 10 000 Ft

A grafológia a kézírás egyéni jellegzetességeit vizsgálja, s a tanult sztenderdtől való eltérések alapján von le következtetéseket a személyiségre nézve.
horoskop8_edited.jpg

Asztrológia | 2 óra | 20 000 Ft

Horoszkópod karmaasztrológiai szempontú megismerésével egy új életminőséget élhetsz meg, hiszen megérted önmagad, a motivációidat, céljaidat, blokkjaidat, a küldetésedet, választ kapsz a miértekre.
astro3.jpg

Asztrológia energiakezeléssel | 2 alkalom (kb. 2x1,5 óra) | 15 000 Ft / alkalom

Születési horoszkópodat részletesen megvizsgáljuk karmaasztrológiai nézőpontból és mind a két konzultációs alkalmat energiakezeléssel zárjuk. 
 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

CranioSacralis terápia | 1 óra | 15 000 Ft

Finom érintésekkel végzett kezelés, amely számos fizikai és emocionális egyensúlytalanságból adódó probléma megoldásában segít, de prevenciós céllal betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.
Cranio1_edited.jpg

Reflexológia | fél óra:  8 000 Ft | 1 óra: 12 000 Ft

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása. A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe. 

reflexologia2.jpg

Masszázs kezelések és energetikai masszázsok

Masszázs kezeléseink preventív és támogató, egyensúlyozó hatásaival segítenek testi-lelki-szellemi harmóniánk fenntartásához. Az izmok és ízületek átmozgatásával fokozza a szervezet öngyógyító erejét, hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szöveti pangások, az összegyűlt méreganyagok könnyebben ürülnek a szervezetből.
Teljes test/hátmasszázzsal, Ajurvédikus olajos fejmasszázzsal, Kismama masszázzsal, NOA energetikai masszázzsal és Holisztikus masszázzsal várunk. 
Webp.net-compress-image (17).jpg

Zen Shiatsu  | 90 perc | 12 000 Ft 

A shiatsu az érintés művészete. Japán eredetű, de a kínai orvosláson alapuló modern egészségmegőrző és gyógyító módszer. Leginkább a masszázshoz és az akupresszúrához hasonlítható, de azoknál jóval több. Testtel való munka, de az alaptechnikája nem simítás, gyúrás, mint a masszázsnál, hanem elsősorban a nyomás. Az akupresszúrához hasonlóan szintén energetikai kezelést ad és a kínai gyógyászaton alapul. Ellazultságot, önismeretet nyújt. A shiatsu a test, lélek, szellem szintjén is támogat.
Shiatsu_edited.jpg

Pszichotronikus kezelés (szellemsebészet) | 90 perc: 15 000 Ft | 2 óra: 20 000 Ft 

Egészségben akkor vagyunk, ha testünk-lelkünk-szellemünk harmónikus egységet alkot. A diszharmónia, egyensúlytalanság mindig lelki/szellemi síkon jelenik meg először és onnan "fut tovább", materializálódik a fizikai síkon. A pszichotronikus (szellemsebészeti kezelés) a szellemi/lelki sík disszonnaciáit harmonizálja vissza, hozzájárulva ezáltal a fizikai gyógyuláshoz. 
pszicho.jpg

Egyéni Jógaterápia és Hangtálas kezelés | 4 alkalom (4x75 perc) | 36 000 Ft 

Több alkalmas egyéni foglalkozás a hormonális egyensúlyért, mely komplexen tartalmazza az alábbi eszközök és módszerek használatát: belső elválasztású mirigyek jógaterápiája, hormonjóga gyakorlatok, légzőgyakorlatok, méhtisztító légzőgyakorlat, ciklus szerinti táplálkozási irányelvek és gyógynövények használata, napi rutin gyakorlatok az ájurvéda szerint - a folyamatok megsegítésére az otthoni gyakorláshoz rövid, áttekinthető jegyzettel.
A cél, hogy ezeket a gyakorlatokat, ismereteket hazavihesd magaddal, így lépve a gyógyulás útjára. Mióma, petefészek ciszta, PCOS, menstruációs zavarok, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, meddőség, premenstruációs szindróma, görcsök, fájdalmak, inzulinrezisztencia esetén ez a több alkalmas beszélgetés, gyakorlás és hangtálas kezelés garantáltan hatékony segítség lehet.
Próbáld ki!
Y.jpg

Homeopátiás tanácsadás

A homeopátiás támogatás holisztikus szemléletével az ember testi-lelki harmóniájának visszaállítását segíti. A homeopátiás beszélgetés során arra törekszünk, hogy az illető életútját és azon nehézségeit értsük meg, amelyek a fizikai-lelki egyensúlytalansághoz, az életerő elhangolódásához vezettek.
homeopatia.jpg

Kriston Intim Torna®  | 12 órás tanfolyam: 38 000 Ft | egyéni 2X3 óra: 60 000 Ft

Az életnek meghatározó területe az intimitás. Bár sokan még mindig nehezen beszélnek róla, adódhatnak problémák, melyekre fontos megoldást találni. Kotlárné Biro Ágnes 2017 óta foglalkozik nőkkel, férfiakkal, gyerekekkel és az intimitásukkal. Többszáz élethelyzet mutatta meg számára, hogy az értő fül, a nyitott szem és a szerető szív keretet ad a biztonságos önmagunk felé forduláshoz és megnyíláshoz. Az intimitás hatással van a mindennapi életre, az önbecsülésre, a baráti-, családi- és pár-kapcsolatra. Gátolhat és támogathat. A legfontosabb, hogy mindenki, kortól, nemtől függetlenül megtalálja a harmonikus intim életéhez az utat. Ehhez kínálunk iránymutatást a Kriston Intim Tornán®.
Intim torna.jpg
 

Lépj Túl Lelki és Érzelmi Problémáidon

1.jpg

csakratisztítás, energetizálás | 60 perc | 10 000 Ft

Segítünk ellazulni (és ezt megtanulni), hogy otthon is hatékonyan tudd kezelni a stresszt és töltődj.

Csukott szemmel fekszel és hagyod, hogy a külső világ nélküled folyjon egy ideig. 

Átvizsgáljuk az aurád, a csakráid és letisztítjuk, szinte "kifésüljük"  a blokkokat az energiatestedben. Csendben fekszel, nincs szükség szavakra...

Próbáld ki!
Webp.net-compress-image (19).jpg

Quantum kezelés (Mátrix Energetika, Quantum Touch | 1 óra | 13 000 Ft

A quantum energetikai módszerek a tudományos „információ – gyógyítás” előfutárai vagy részei, melyek áthangolnak az EGÉSZséges állapotra, vagyis „emlékeztetik” a sejteket az öngyógyítási mechanizmusra, a Lelket saját Útjára.
6.jpg

Regessziós vagy Quantum kezelés konzultációval | 1,5 óra: 18 000 Ft / 2 óra: 23 000 Ft

Rendkívül hatékony, gyors és intenzív módja a nem működő minták, blokkok, akadályozó tényezők kioldásának. A páciens saját maga ismeri meg azon részeit, ahova elzárta a lelki gondjait, sérelmeit.
3.jpg

Reinkarnációs "utaztatás" | 2 óra | 23 000 Ft

Az "utazás" során a páciens saját maga ismeri meg azon részeit, ahol elzárta a lelki gondjait, sérelmeit. A gyökérminta /esemény megtalálásával módosítani tudjuk, felül tudjuk írni azt a régi hitrendszert, ami még mindig befolyással van az életünkre. Visszamegyünk az eseményhez és meglepő módon a sérelmek egymásra rakódva, mint a hagymahéjak kerülnek felszínre és állnak össze az ok-okozatok.
metamorf3.jpg

Metamorf masszázs | 60 perc | 10 000 Ft

Nevével ellentétben a kezelés nem igazán masszázs, mint inkább blokkoldó technika, ami az öngyógyítási mechanizmusokat indítja el. A lábon, kézen és fejen található reflexpontok finom, könnyed érintésével, stimulálásával - kihatva az egész testre - oldjuk a gerinc mentén lerakódó régi blokkokat, a tudatalattiba bevésődő élményeket, sérüléseket.

Ezeket a blokkokat oldva felszabadítjuk az energia-áramlást, a gátlásokat és mélyoldást tudunk végezni múltunk mindhárom síkján: előző életekben, magzati korban és a születés utáni életben kialakult hátráltató emlékek feloldásában. 

A páciens eközben csak „pihen”, lazít, vagyis nem kell tudnunk az okokat, részletezni a mélyben rejlő fájdalmakat, mégis a technika segítségével kihozzuk az aura mély rétegeiből a probléma gócát.

Próbáld ki!
csakratalp3.jpg

Csakra-talpmasszázs | 60 perc | 10 000 Ft

Hasonlóan a Metamorf masszázshoz, a Csakra-talpmasszázs is egy blokkoldó-harmonizáló technika.
A kb. 40 perces Csakra-talpmasszázs kezelés alatt a vendég a masszázságyon fekszik, míg a talpon lévő csakrapontokat, kellemes zene kíséretében lágy mozdulatokkal stimuláljuk.

A kezelés csendben történik, mely egy mély, kellemes, nyugalmi állapotot eredményez, akár bele is lehet aludni, miközben az egész szervezetre és belső elválasztású mirigyekre is hatást gyakorlunk.

A csakrapontokra felhelyezett ásványok gyógyító hatását is segítségül hívjuk. 

csalad2.jpg

Egyéni Családállítás | 90 perc | 15 000 Ft

A családállítás Bert Hellinger nevéhez fűződő módszer. A német pszichoterapeuta többféle technika tanulmányozása során (csoportdinamika, primérterápia, tranzakció-analízis és különböző hipnoterápiás eljárások) kialakította saját munkamódszerét, a mára már világszerte ismertté vált családfelállítást. A módszer azóta rengeteget fejlődött, ma már pontosabb elnevezése inkább a rendszerállítás lenne, hiszen tudjuk, hogy nemcsak a családi rendszerre, hanem az emberi kapcsolatok bármilyen rendszerére vonatkozóan alkalmazható.

A módszer lehetővé teszi, hogy emberi kapcsolatok rejtett dinamikáit, működési mintáit és mindezek hatásait a fizikai térben megjelenítsük, érzelmileg megtapasztalhatóvá tegyük.

Kinez2.jpg

Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával | 90 perc | 15 000 Ft

A jelenben meghozott döntéseinket, választásainkat a múltban átélt tapasztalataink befolyásolják. A ma hozott döntéseink alakítják a jövőnket.

A stresszoldás során a stresszt azonosítjuk be. Feltárjuk a jelenbeli problémánkat kiváltó lelki okokat és feloldjuk azt a negatív érzelmi töltést, amely gátolja a szabad választást és ezzel elősegítjük a kívánt pozitív változás elérését.

theta.jpg

Theta Healing | 1 - 1,5 óra: 10 000 - 18 000 Ft

A Théta állapot egy nagyon mély relaxáció. Az agy Théta hullámai irányítják az agyunk azon területeit, melyek megőrzik az emlékeket és érzéseket.

Minden tanácsadás során célunk, hogy az adott témakörben megtaláljuk a legnagyobb gátló hiedelmet, negatív tapasztalás lenyomatát, hogy azt gyógyítva önmagunkat élhessük meg.

EFT.jpg

Érzelmi oldás az NLP és EFT módszereivel | 1,5 óra: 15 000 Ft | online: 13 000 Ft

Kezelésünkkel csökkentheted a stressz szintedet, növelheted a rugalmasságodat az élet kihívásaival szemben, az Élet elkezdi támogatni a céljaidat, a tested működése egyre harmónikusabbá válik, növekszik az önbecsülésed, egyensúlyba kerülsz önmagaddal. 
Szívfény.jpg

Szívfény érintés, lélekébresztés | 60 / 90 / 120 perc: 12 000 / 15 000 / 20 000 Ft

Minden testi tünet mögött rejtőzik egy lelki háttér, a Szívfény érintés a lelki háttér feltárása és transzformálása által oldja a fizikai tüneteket, hiszen a testünk egy jelzőrendszer, addig jelez, amíg a lelki gyökérproblémát meg nem oldottuk.
A Szívfény módszer egy kényeztető lélekébresztő és érintésterápiai módszer, mely a feltétel nélküli szeretet rezgésének bevezetése által indítja be a test öngyógyító képességét.
access.jpg

Access Bars | 1 óra: 12 000 Ft | 1,5 óra: 18 000 Ft

Az Access bars egy energetikai kezelés, amely során 32 pontot érintünk a fejbőrödön és ennek hatására kioldódnak azok a „feszültség gócok” amik hátráltatnak téged, amik miatt feszült vagy és amik megnehezítik, hogy rátalálj a saját válaszaidra.
A kezelés során mély relaxációs állapotot érhet el a befogadó.
foto3.JPG

Hangterápia - Hangtálas kezelés | 70 perc: 10 000 Ft | 4 alkalmas bérlet: 36 000 Ft 

A hangtálas kezelés egészen egyszerűen a hangok rezgésének erejével segít beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait. A megszólaltatott zengőtál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alulrezonált energiákat feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.
A zengőtálak közvetlenül a testre és a test közelébe helyezve fejtik ki hatásukat fekvő kezelés során. Tradicionálisan a hangtálak hét fém ötvözetéből, kézzel készülnek: ezek az arany, ezüst, higany, ón, ólom, réz és vas.

 
bach3.jpg

Bach-virágterápia | 60 perc | 11 000 Ft

A Bach-virágeszenciák rendszere egyedülálló és különleges támogatást ad test-lélek-szellem szintjén egyaránt. A Bach-virágcseppek képesek a negatív lelkiállapotokat harmonizálni. Rendszere egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezik. 
karrier.jpg

Karriertanácsadás és Coaching  | 90 perc | 15 000 Ft 

A karriertanácsadás sokféle szakmai tevékenységet tartalmaz, melyeknek lényege, hogy segítsék a klienseket a karrierjükkel kapcsolatos kihívások kezelésében. A tanácsadó a munkaerőpiacon szerzett szakértelme által képes a kliens reális lehetőségeinek feltárására, figyelembe véve az egyén képesítését, tapasztalatát, erősségeit és gyengeségeit. Segíthetünk például a megfelelő hivatás megtalálásában, serdülők pályaorientációjában, nehéz munkahelyi helyzetek és konfliktusok kezelésében, egy ütős önéletrajz elkészítésében, új munkahely megszerzésében, pályamódosítás menedzselésében. A tanácsadás sosem kizárólag szakmai együttműködést jelent, belevihető bizonyos mennyiségű önismereti munka is. Ezt mindig a kliens igényéhez igazítjuk.
Szilvi.jpg

Művészetterápiás foglalkozás | kéthetente egy teljes nap | 12 000 Ft/alkalom

Kreatív festő és rajzoló, valamint mandalafestő tanfolyamot tartunk havi két alkalommal hétvégeken (szombat, vagy vasárnap), Pállay-Kovács Szilvia vezetésével. Itt kerüljük a sablonokat és a gépies másolást. Valóban festeni, belülről alkotni tanulunk. Festővászonra akril festékkel és akvarell technikát, valamint grafikai rajztechnikákat sajátítunk el. Benne van a vizualizációs meditáció és festmények általi képmeditáció. Semmi előképzettség nem szükséges. Lépésenként haladunk és mindenki onnan lép tovább, ahol éppen tart. 
Próbáld ki!
 

Miért Gyere el Hozzánk

A számodra legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindezt egy helyen, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Minőségi Időtöltés

Add meg magadnak az időt, ami csak a tiéd, ami rólad szól!

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal viszel.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, ahol mindig otthonra lelsz, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.