Webp_edited_felnott_edited_edited.png

Találd Meg Önmagad, Győzd Le Problémáidat és Kerülj Egyensúlyba

Segítünk, hogy megoldd a mindennapi kihívásokat és jól érezd magad a bőrödben
Probléma Kalauzunkban gyakorlati információt találsz a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához
kyself2_edited.jpg

Ha problémával küzdesz, vagy érzed, hogy változni szeretnél, de még bizonytalan vagy és nem tudod eldönteni melyik szolgáltatás a legjobb Neked, válaszd Iránytű szolgáltatásunkat. 

Általános tanácsadásunk, Asztrológiai és Grafológiai elemzésünk segít abban, hogy önmagad megismerésével magabiztosabban haladj életed útján. 

Ismerd Meg Önmagad    

fizikai_edited_edited.jpg

Számos fizikai probléma enyhíthető, támogatható olyan megoldásokkal, melyek beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és hatékonyan segítik az egyensúly helyreállítását. A CranioSacralis terápia, Ayurvédikus testkezeléseink, Reflexológia szolgáltatásunk, Zen Shiatsu, illetve Masszázs kezeléseink a kellemes relaxáció mellett támogatják ezeket a folyamatokat. 

(Szolgáltatásaink az orvosi kezelést nem helyettesítik, kiegészítik, támogatják). 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

improve_edited.jpg

Érzelmi problémáid vannak? Nem működnek a párkapcsolataid? Gyermeknevelési tanácsra vágysz? Motiválatlannak, stresszesnek érzed magad? 

Válaszd energetikai kezeléseinket, melyekről bővebb információt találsz a Szolgáltatások gombra kattintva.  

Lépj Túl Lelki, Érzelmi Problémáidon

Ismerd Meg Önmagad

iranytu.jpg

Iránytű | 30 perc | Ingyenes

Konzultáció során átbeszéljük a problémáidat, a célt, hogy hova szeretnél eljutni és megtaláljuk a legmegfelelőbb kezelést.
mental_edited.jpg

Általános Helyzetfelmérés és Tanácsadás | 60 perc | 10 000 Ft

Születési horoszkópodat alapul véve megvizsgáljuk a jelen legfontosabb feladatait, kihívásait, lehetőségeit és tanácsadással, gyakorlati eszközökkel segítjük a tovább lépést, a haladást. 
bio-physical-resonance-harmonization1.jp

Biorezonanciás Állapotfelmérés | 60 perc: 10 000 Ft | 90 perc: 15 000 Ft

A Biorezonancia olyan gyógyszer- és fájdalommentes eljárás, amely a szervezet ősi, sejtszintű információ áramlásából képes felmérni a szervezet állapotát, beindítja illetve segíti a szervezet öngyógyítását.
grafo.jpg

Grafológiai elemzés | 1 óra | 10 000 Ft

A grafológia a kézírás egyéni jellegzetességeit vizsgálja, s a tanult sztenderdtől való eltérések alapján von le következtetéseket a személyiségre nézve.
horoskop8_edited.jpg

Asztrológia | 2 óra | 20 000 Ft

Horoszkópod megismerésével egy új életminőséget élhetsz meg, hiszen megérted önmagad, a motivációidat, céljaidat, blokkjaidat, a küldetésedet, választ kapsz a miértekre.
 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

CranioSacralis terápia | 1 óra | 13 000 Ft

Finom érintésekkel végzett kezelés, amely számos fizikai és emocionális egyensúlytalanságból adódó probléma megoldásában segít, de prevenciós céllal betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.
Cranio1_edited.jpg

Ayurvédikus testkezelések | 1 - 1,5 óra | 6 600 - 14 500 Ft

A kezelés a személyiségtípusodnak, illetve az adott állapotodnak megfelelő egyedi testkezelés, hiszen az Ayurvéda alaptétele, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel. Az egyediséget a neked kiválasztott olaj biztosítja, amely gyógyító ereje nyugtatja, hűti, vagy éppen felfrissíti a testedet.
Webp.net-compress-image (17).jpg

Reflexológia | fél óra:  8 000 Ft | 1 óra: 12 000 Ft

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása. A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe. 

Homeopátiás tanácsadás

A homeopátiás támogatás holisztikus szemléletével az ember testi-lelki harmóniájának visszaállítását segíti. A homeopátiás beszélgetés során arra törekszünk, hogy az illető életútját és azon nehézségeit értsük meg, amelyek a fizikai-lelki egyensúlytalansághoz, az életerő elhangolódásához vezettek.
homeopatia.jpg

Masszázs kezelések és energetikai masszázsok

Masszázs kezeléseink preventív és támogató, egyensúlyozó hatásaival segítenek testi-lelki-szellemi harmóniánk fenntartásához. Az izmok és ízületek átmozgatásával fokozza a szervezet öngyógyító erejét, hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szöveti pangások, az összegyűlt méreganyagok könnyebben ürülnek a szervezetből.
Teljes test/hátmasszázzsal, Arcmasszázzsal, Kismama masszázzsal, Lávaköves masszázzsal, Fénypontos energetikai masszázzsal és Holisztikus masszázzsal várunk. 
Webp.net-compress-image (17).jpg

Zen Shiatsu  | 90 perc | 12 000 Ft 

A shiatsu az érintés művészete. Japán eredetű, de a kínai orvosláson alapuló modern egészségmegőrző és gyógyító módszer. Leginkább a masszázshoz és az akupresszúrához hasonlítható, de azoknál jóval több. Testtel való munka, de az alaptechnikája nem simítás, gyúrás, mint a masszázsnál, hanem elsősorban a nyomás. Az akupresszúrához hasonlóan szintén energetikai kezelést ad és a kínai gyógyászaton alapul. Ellazultságot, önismeretet nyújt. A shiatsu a test, lélek, szellem szintjén is támogat.
Shiatsu_edited.jpg

Pszichotronikus kezelés (szellemsebészet) | 90 perc: 15 000 Ft | 2 óra: 20 000 Ft 

Egészségben akkor vagyunk, ha testünk-lelkünk-szellemünk harmónikus egységet alkot. A diszharmónia, egyensúlytalanság mindig lelki/szellemi síkon jelenik meg először és onnan "fut tovább", materializálódik a fizikai síkon. A pszichotronikus (szellemsebészeti kezelés) a szellemi/lelki sík disszonnaciáit harmonizálja vissza, hozzájárulva ezáltal a fizikai gyógyuláshoz. 
pszicho.jpg
 

Lépj Túl Lelki és Érzelmi Problémáidon

1.jpg

csakratisztítás, energetizálás | 30 perc | 7 000 Ft

Segítünk ellazulni (és ezt megtanulni), hogy otthon is hatékonyan tudd kezelni a stresszt és töltődj.

Csukott szemmel fekszel és hagyod, hogy a külső világ nélküled folyjon egy ideig. 

Átvizsgáljuk az aurád, a csakráid és letisztítjuk, szinte "kifésüljük"  a blokkokat az energiatestedben. Csendben fekszel, nincs szükség szavakra...

Próbáld ki!
Webp.net-compress-image (19).jpg

Quantum kezelés (Mátrix Energetika, Quantum Touch | 1 óra | 10 000 Ft

A quantum energetikai módszerek a tudományos „információ – gyógyítás” előfutárai vagy részei, melyek áthangolnak az EGÉSZséges állapotra, vagyis „emlékeztetik” a sejteket az öngyógyítási mechanizmusra, a Lelket saját Útjára.
6.jpg

Regessziós vagy Quantum kezelés konzultációval | 1,5 óra: 15 000 Ft / 2 óra: 20 000 Ft

Rendkívül hatékony, gyors és intenzív módja a nem működő minták, blokkok, akadályozó tényezők kioldásának. A páciens saját maga ismeri meg azon részeit, ahova elzárta a lelki gondjait, sérelmeit.
3.jpg

Reinkarnációs "utaztatás" | 2 óra | 20 000 Ft

Az "utazás" során a páciens saját maga ismeri meg azon részeit, ahol elzárta a lelki gondjait, sérelmeit. A gyökérminta /esemény megtalálásával módosítani tudjuk, felül tudjuk írni azt a régi hitrendszert, ami még mindig befolyással van az életünkre. Visszamegyünk az eseményhez és meglepő módon a sérelmek egymásra rakódva, mint a hagymahéjak kerülnek felszínre és állnak össze az ok-okozatok.
csalad2.jpg

Egyéni Családállítás | 90 perc | 15 000 Ft

A családállítás Bert Hellinger nevéhez fűződő módszer. A német pszichoterapeuta többféle technika tanulmányozása során (csoportdinamika, primérterápia, tranzakció-analízis és különböző hipnoterápiás eljárások) kialakította saját munkamódszerét, a mára már világszerte ismertté vált családfelállítást. A módszer azóta rengeteget fejlődött, ma már pontosabb elnevezése inkább a rendszerállítás lenne, hiszen tudjuk, hogy nemcsak a családi rendszerre, hanem az emberi kapcsolatok bármilyen rendszerére vonatkozóan alkalmazható.

A módszer lehetővé teszi, hogy emberi kapcsolatok rejtett dinamikáit, működési mintáit és mindezek hatásait a fizikai térben megjelenítsük, érzelmileg megtapasztalhatóvá tegyük

Kinez2.jpg

Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával | 90 perc | 15 000 Ft

A jelenben meghozott döntéseinket, választásainkat a múltban átélt tapasztalataink befolyásolják. A ma hozott döntéseink alakítják a jövőnket.

A stresszoldás során a stresszt azonosítjuk be. Feltárjuk a jelenbeli problémánkat kiváltó lelki okokat és feloldjuk azt a negatív érzelmi töltést, amely gátolja a szabad választást és ezzel elősegítjük a kívánt pozitív változás elérését.

theta.jpg

Theta Healing | 1 óra: 11 000 Ft | 1,5 óra: 16 000 Ft

A Théta állapot egy nagyon mély relaxáció. Az agy Théta hullámai irányítják az agyunk azon területeit, melyek megőrzik az emlékeket és érzéseket.

Minden tanácsadás során célunk, hogy az adott témakörben megtaláljuk a legnagyobb gátló hiedelmet, negatív tapasztalás lenyomatát, hogy azt gyógyítva önmagunkat élhessük meg.

bach3.jpg

Bach-virágterápia | 60 perc | 11 000 Ft

A Bach-virágeszenciák rendszere egyedülálló és különleges támogatást ad test-lélek-szellem szintjén egyaránt. A Bach-virágcseppek képesek a negatív lelkiállapotokat harmonizálni. Rendszere egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezik. 
access.jpg

Access Bars | fél óra: 5 000 Ft | 1 óra: 10 000 Ft | 1,5 óra: 15 000 Ft

Az Access bars egy energetikai kezelés, amely során 32 pontot érintünk a fejbőrödön és ennek hatására kioldódnak azok a „feszültség gócok” amik hátráltatnak téged, amik miatt feszült vagy és amik megnehezítik, hogy rátalálj a saját válaszaidra.
A kezelés során mély relaxációs állapotot érhet el a befogadó.

Karriertanácsadás és Coaching  | 90 perc | 15 000 Ft 

A karriertanácsadás sokféle szakmai tevékenységet tartalmaz, melyeknek lényege, hogy segítsék a klienseket a karrierjükkel kapcsolatos kihívások kezelésében. A tanácsadó a munkaerőpiacon szerzett szakértelme által képes a kliens reális lehetőségeinek feltárására, figyelembe véve az egyén képesítését, tapasztalatát, erősségeit és gyengeségeit. Segíthetünk például a megfelelő hivatás megtalálásában, serdülők pályaorientációjában, nehéz munkahelyi helyzetek és konfliktusok kezelésében, egy ütős önéletrajz elkészítésében, új munkahely megszerzésében, pályamódosítás menedzselésében. A tanácsadás sosem kizárólag szakmai együttműködést jelent, belevihető bizonyos mennyiségű önismereti munka is. Ezt mindig a kliens igényéhez igazítjuk.

Művészetterápiás foglalkozás | kéthetente egy teljes nap | 12 000 Ft/alkalom

Kreatív festő és rajzoló, valamint mandalafestő tanfolyamot tartunk havi két alkalommal hétvégeken (szombat, vagy vasárnap), Pállay-Kovács Szilvia vezetésével. Itt kerüljük a sablonokat és a gépies másolást. Valóban festeni, belülről alkotni tanulunk. Festővászonra akril festékkel és akvarell technikát, valamint grafikai rajztechnikákat sajátítunk el. Benne van a vizualizációs meditáció és festmények általi képmeditáció. Semmi előképzettség nem szükséges. Lépésenként haladunk és mindenki onnan lép tovább, ahol éppen tart. 
Próbáld ki!
 

Miért Gyere el Hozzánk

A számodra legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindezt egy helyen, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Minőségi Időtöltés

Add meg magadnak az időt, ami csak a tiéd, ami rólad szól!

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal viszel.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, ahol mindig otthonra lelsz, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.