top of page
Webp_edited_felnott_edited_edited.png

Találd Meg Önmagad, Győzd Le Problémáidat és Kerülj Egyensúlyba

Segítünk, hogy megoldd a mindennapi kihívásokat és jól érezd magad a bőrödben
Iránytű a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához
kyself2_edited.jpg

Ha problémával küzdesz, vagy érzed, hogy változni szeretnél, de még bizonytalan vagy és nem tudod eldönteni melyik szolgáltatás a legjobb Neked, válaszd Iránytű szolgáltatásunkat. 

Általános tanácsadásunk, Asztrológiai és Grafológiai elemzésünk segít abban, hogy önmagad megismerésével magabiztosabban haladj életed útján. 

Ismerd Meg Önmagad    

fizikai_edited_edited.jpg

Számos fizikai probléma enyhíthető, támogatható olyan megoldásokkal, melyek beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és hatékonyan segítik az egyensúly helyreállítását. Biorezonanciás felmérésünk, CranioSacralis terápiánk, Reflexológia szolgáltatásunk, Zen Shiatsu, illetve Masszázs kezeléseink és Egyéni jógaterápiánk a kellemes relaxáció mellett támogatják ezeket a folyamatokat. 

(Szolgáltatásaink az orvosi kezelést nem helyettesítik, kiegészítik, támogatják). 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

improve_edited.jpg

Érzelmi problémáid vannak? Nem működnek a párkapcsolataid? Gyermeknevelési tanácsra vágysz? Motiválatlannak, stresszesnek érzed magad? 

Válaszd energetikai kezeléseinket, melyekről bővebb információt találsz a Szolgáltatások gombra kattintva.  

Lépj Túl Lelki, Érzelmi Problémáidon

Ismerd Meg Önmagad

iranytu.jpg

Iránytű 

Ha elakadást/kihívást érzel az életedben, de nem tudod az okát, illetve a megoldási utat, akkor Iránytű szolgáltatásunk segíteni fog neked. Születési horoszkóp képletedet alapul véve, megkeressük a probléma gyökerét és tanácsot adunk a számodra leghatékonyabb megoldás kiválasztásában. Akkor is segíteni fog ez a szolgáltatás, ha a kezelés típusok útvesztőiben nem tudsz eligazodni. Személyre szólóan, az adott pillanatban kézhez kapod a tovább lépés kulcsát. 
 
mental_edited.jpg

Általános Helyzetfelmérés és Tanácsadás 

Születési horoszkópodat alapul véve megvizsgáljuk a jelen legfontosabb feladatait, kihívásait, lehetőségeit és tanácsadással, gyakorlati eszközökkel segítjük a tovább lépést, a haladást. 
bio-physical-resonance-harmonization1.jp

Biorezonanciás Állapotfelmérés 

A Biorezonanciás Állapotfelmérés feltérképezi a szervezetben jelen lévő egyensúlytalanságokat, gócokat, fájdalommentesen "átvilágítja" testünk fizikai állapotát. Konkrét probléma, fizikai tünet esetén, illetve ha az általános felmérés indokolja, további, részletesebb vizsgálattal megyünk tovább. 
grafo.jpg

Grafológiai elemzés 

A grafológia egy önismereti módszer, mely a kézírás egyéni jellegzetességei alapján von le következtetéseket a személyiségre nézve. 
horoskop8_edited.jpg

Asztrológia 

A születési horoszkóp képletünk egy olyan energetikai lenyomat, mely megmutatja, hogy energetikai szinten! milyen minőségeket hoztunk az életünkbe, milyen energetika mentén működünk az egyes életterületeinken. Részletes karmaasztrológiai elemzésünk során választ kapsz arra, hogy milyen személyiségjegyekkel érkeztél, milyen lehetőségeket és kihívásokat tartogat számodra jelen inkarnációd, illetve hol vannak azok a múltból hozott már korlátozó minőségek, melyek feloldásával megnyílhatsz az önazonos, boldog élet előtt. 
astro3.jpg

Asztrológia energiakezeléssel (2 alkalom)

Születési horoszkópodat részletesen megvizsgáljuk karmaasztrológiai nézőpontból, majd azoknak a témáknak a megoldását, gyógyulását segítjük energiakezeléssel, melynek szükségességére a képlet rámutat. 
Ismerd meg önmagad

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

CranioSacralis terápia 

Ha nem szeretnél beszélni a problémádról, egyszerűen csak arra vágysz, hogy szavak nélkül oldódjanak a benned lévő feszültségek, fájdalmak, egyensúlytalanságok, akkor válaszd CranioSacralis terápiánkat. Kényelmes ruhában fekve, relaxálva élvezed a kezelés rendkívüli hatását. 
A módszer hátteréről, részleteiről olvashatsz a "Részletek" gombra kattintva. 
Cranio1_edited.jpg

Reflexológia 

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása. A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe.
Reflexológiai kezelésünk prevenciós, illetve relaxációs célra is tökéletes, egy igazán frissítő, harmonizáló kezelés.  

 

reflexologia2.jpg

Masszázs kezelések és energetikai masszázsok

Masszázs kezeléseink preventív és támogató, egyensúlyozó hatásukkal segítenek testi-lelki-szellemi harmóniánk fenntartásához. Az izmok és ízületek átmozgatásával fokozzák a a szervezet öngyógyító erejét, hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szöveti pangások, az összegyűlt méreganyagok könnyebben ürülnek a szervezetből.
Teljes test/hátmasszázzsal, Harmonizáló és szépítő arcmasszázzsal, Ajurvédikus olajos fejmasszázzsal, Aromaterápiás és méregtelenítő masszázsokkal, Kismama masszázzsal, NOA energetikai masszázzsal és Holisztikus masszázzsal várunk. 
Mindegyik masszás típusunk fantasztikus, próbáld ki őket, újjászületés minden értelemben!  
Webp.net-compress-image (17).jpg

Zen Shiatsu  

A shiatsu az érintés művészete. Japán eredetű, de a kínai orvosláson alapuló modern egészségmegőrző és gyógyító módszer. Leginkább a masszázshoz és az akupresszúrához hasonlítható, de azoknál jóval több. Testtel való munka, de az alaptechnikája nem simítás, gyúrás, mint a masszázsnál, hanem elsősorban a nyomás. Az akupresszúrához hasonlóan szintén energetikai kezelést ad és a kínai gyógyászaton alapul. Ellazultságot, önismeretet nyújt. A shiatsu a test, lélek, szellem szintjén is támogat.
Shiatsu_edited.jpg

Kriston Intim Torna®  | 12 órás tanfolyam

Az életnek meghatározó területe az intimitás. Bár sokan még mindig nehezen beszélnek róla, adódhatnak problémák, melyekre fontos megoldást találni. Kotlárné Biró Ágnes 2017 óta foglalkozik nőkkel, férfiakkal, gyerekekkel és az intimitásukkal. Többszáz élethelyzet mutatta meg számára, hogy az értő fül, a nyitott szem és a szerető szív keretet ad a biztonságos önmagunk felé forduláshoz és megnyíláshoz. Az intimitás hatással van a mindennapi életre, az önbecsülésre, a baráti-, családi- és pár-kapcsolatra. Gátolhat és támogathat. A legfontosabb, hogy mindenki, kortól, nemtől függetlenül megtalálja a harmonikus intim életéhez az utat. Ehhez kínálunk iránymutatást a Kriston Intim Tornán®.
Intim torna.jpg

Kriston Beszélgetés

A Kriston Beszélgetés a kliens és a Kriston tréner között zajlik személyesen vagy online. Javasolt makacsnak bizonyuló kiválasztó, emésztő, szexuális szerveket érintő tünetek esetén. Amikor nehezen találjuk a kiutat, nem tudunk túljutni egy akadályon, vagy mintha gödörbe kerültünk volna, de hiányzik a létra. 
beszelgetes.jpg
Fizikai probléma

Lépj Túl Lelki és Érzelmi Problémáidon

1.jpg

csakratisztítás, energetizálás

Segítünk ellazulni (és ezt megtanulni), hogy otthon is hatékonyan tudd kezelni a stresszt és töltődj.

Csukott szemmel fekszel és hagyod, hogy a külső világ nélküled folyjon egy ideig. 

Webp.net-compress-image (19).jpg

Quantum kezelés (Mátrix Energetika, Quantum Touch)

A quantum energetikai módszerek a tudományos „információ – gyógyítás” előfutárai vagy részei, melyek áthangolnak az EGÉSZséges állapotra, vagyis „emlékeztetik” a sejteket az öngyógyítási mechanizmusra, a Lelket saját Útjára.
6.jpg

Regessziós vagy Quantum kezelés konzultációval 

Rendkívül hatékony, gyors és intenzív módja a nem működő minták, blokkok, akadályozó tényezők kioldásának. Általa megismerhetjük "eltemetett", még feldolgozatlan minőségeinket és feloldásukkal megnyílhatunk az örömteljes élet előtt. 
3.jpg

Reinkarnációs "utaztatás" 

Az "utazás" során megismerheted azon részeidet, ahol elzártad lelki gondjaidat, sérelmeidet.
A gyökérminta /esemény megtalálásával módosítani tudjuk, felül tudjuk írni azt a régi hitrendszert, ami még mindig befolyással van az életedre. Visszamegyünk az eseményhez és meglepő módon a sérelmek egymásra rakódva, mint a hagymahéjak kerülnek felszínre és állnak össze az ok-okozatok.
Reiki Treatment

Információs Energiagyógyászat 

Az Információs Energiagyógyászatban két dologra törekszünk: a betegség kialakulásának megelőzésére (prevenció) és a már kialakult elváltozás gyógyítására.

Mivel az Információs Energiagyógyászat információn alapuló gyógyítás, amely a  lélek szintjén zajlik, így a gyógyítás ezen a szinten már fizikai érintés nélkül, az éteri síkon történik, a teremtő erő segítségével.  

A kezelés adott testi, mentális és lelki probléma megoldására koncentrál, de minden esetben tisztítjuk, oldjuk és harmonizáljuk az aurarétegeket, csakrákat, meridiánrendszert, endokrin (belső elválasztású) mirigyeket, szerveket és a gerincet, mivel ezek mind hatással vannak egymásra. 

metamorf3.jpg

Metamorf masszázs 

Nevével ellentétben a kezelés nem igazán masszázs, mint inkább blokkoldó technika, ami az öngyógyítási mechanizmusokat indítja el. A lábon, kézen és fejen található reflexpontok finom, könnyed érintésével, stimulálásával - kihatva az egész testre - oldjuk a gerinc mentén lerakódó régi blokkokat, a tudatalattiba bevésődő élményeket, sérüléseket.

Healing Touch Therapy_1

Holistic Pulsing 

Ez az ausztrál őslakosságtól származó módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktiválására törekszik és célja az energetikai egyensúly elérése. 

A kezelés az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet stimulálja, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat és kialakul a hármas egység közötti egyensúly. Ennek a terápiás módszernek prevenciós (betegség megelőző) hatása is van, mely elősegíti a pszichoszomatikus, krónikus, degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását is.

csakratalp3.jpg

Csakra-talpmasszázs 

Hasonlóan a Metamorf masszázshoz, a Csakra-talpmasszázs is egy blokkoldó-harmonizáló technika.
A kezelés alatt masszázságyon fekszel, míg a talpon lévő csakrapontokat kellemes zene kíséretében lágy mozdulatokkal stimuláljuk.

A kezelés csendben történik, mely egy mély, kellemes, nyugalmi állapotot eredményez, sokan bele is alszanak. A csakrapontokra felhelyezett ásványok gyógyító hatását is segítségül hívjuk. 

csalad2.jpg

Egyéni Családállítás 

A családállítás Bert Hellinger, a német pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer, mely azóta rengeteget fejlődött. Ma már pontosabb elnevezése inkább a rendszerállítás lenne, hiszen tudjuk, hogy nemcsak a családi rendszerre, hanem az emberi kapcsolatok bármilyen rendszerére vonatkozóan alkalmazható.

A módszer lehetővé teszi, hogy emberi kapcsolatok rejtett dinamikáit, működési mintáit és mindezek hatásait a fizikai térben megjelenítsük, érzelmileg megtapasztalhatóvá tegyük.

Kinez2.jpg

Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával 

A jelenben meghozott döntéseinket, választásainkat a múltban átélt tapasztalataink befolyásolják. A ma hozott döntéseink alakítják a jövőnket.

A stresszoldás során a stresszt azonosítjuk be. Feltárjuk a jelenbeli problémánkat kiváltó lelki okokat és feloldjuk azt a negatív érzelmi töltést, amely gátolja a szabad választást és ezzel elősegítjük a kívánt pozitív változás elérését.

theta.jpg

Theta Healing 

A Théta állapot egy nagyon mély relaxáció. Az agy Théta hullámai irányítják az agyunk azon területeit, melyek megőrzik az emlékeket és érzéseket.

A kezelés során - mely gyakorlatilag olyan, mint egy nagyon mély vezetett meditáció - az adott témakörben megkeressük azt a gátló gyökér mintázatot (hiedelmet, feldolgozatlan érzelmet, élményt, traumát, gondolati mintát), mely megakadályozza, hogy az adott életterületen szabadon, önazonosan működjünk. A kezelés hatására garantáltan megváltozik az életed. 

EFT.jpg

Érzelmi oldás az NLP és EFT módszereivel 

Az EFT kezelést sokan "Kopogtatás" néven ismerik (mert a kezelés során különböző pontokat kopogtatunk) és az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja a még feldolgozatlan minták feloldásának. Legyen szó bármilyen témáról - szerelem, párkapcsolat, munka stb. - megkeressük a mögöttes tartalmat, mely "blokkolja" az adott életterületet és annak feloldásával kaput nyitunk az örömteli beteljesedéshez.  
Szívfény.jpg

Szívfény érintés, lélekébresztés 

Minden testi tünet mögött rejtőzik egy lelki háttér, a Szívfény érintés a lelki háttér feltárása és transzformálása által oldja a fizikai tüneteket, hiszen a testünk egy jelzőrendszer, addig jelez, amíg a lelki gyökérproblémát meg nem oldottuk.
A Szívfény módszer egy kényeztető lélekébresztő és érintésterápiai módszer, mely a feltétel nélküli szeretet rezgésének bevezetése által indítja be a test öngyógyító képességét.
Nincs szükség szavakra, egyszerűen történik...
access.jpg

Access Bars 

Az Access bars egy olyan energetikai kezelés, mely során 32 pontot érintünk a fejbőrödön és ennek hatására kioldódnak azok a „feszültség gócok” amik hátráltatnak téged, amik miatt feszült vagy és amik megnehezítik, hogy rátalálj a saját válaszaidra.
A kezelés során mély relaxációs állapotot érhetsz el. 
foto3.JPG

Hangterápia - Hangtálas kezelés 

A hangtálas kezelés egész egyszerűen a hangok rezgésének erejével segít beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait, "felhangol" a számodra ideális állapotra. A megszólaltatott zengőtál feloldja a bennünk felgyülemlett és besűrűsödött alulrezonált energiákat, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.
A zengőtálak közvetlenül a testre és a test közelébe helyezve fejtik ki hatásukat fekvő kezelés során. Tradicionálisan a hangtálak hét fém ötvözetéből, kézzel készülnek: ezek az arany, ezüst, higany, ón, ólom, réz és vas.

 
bach3.jpg

Bach-virágterápia 

Az érzelmeket célzó terápia a testet és a lelket egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt, ellazult állapotba hozza, s ily módon feloldja a testi-lelki betegségtől szenvedő egyén feszültségeit és problémáit. A Bach-virágterápia arra szolgál, hogy megtanuljuk konstruktívan kezelni az emberi természet negatív lelkiállapotait (pl. türelmetlenséget, kishitűséget, bizonytalanságot, féltékenységet), és ismét kapcsolatot találjunk lelki öngyógyító erőinkhez. 

Célkitűzése továbbá a lelki harmónia és egészség  megteremtése, így minél jobban kibontakozhat és stabilizálódhat a személyiség. Ennek közvetett hatása a nagyobb ellenálló képesség a lelki zavarokkal és a lelki problémákon alapuló testi zavarokkal szemben.

maui virág.jpg

Maui virág - és drágakőterápia 

A virágok és drágakövek eszenciája finom információt juttat el az energiatestek központjaihoz, a csakrákhoz, amely információt azután az ember szervezete szükségleteinek, vagyis az egyensúly visszaállításának, gyógyulásának megfelelően használ fel. Az eszenciák olyan információt hordoznak, amely alkalmas mentális, de főleg érzelmi problémák feloldásának elősegítésére, sőt megoldására is.

A MAUI VIRÁGESZENCIÁK leginkább a jelenben dolgoznak és készítik elő az embert a változásra. Az energiával, a negyedik dimenzióval foglalkoznak.

A MAUI DRÁGAKŐESZENCIÁK a szándékkal, az ötödik dimenzióval foglalkoznak, hogy könnyebben elérjük a céljainkat. A jövő felé mozgósítják az életenergiát és segítenek meglátni a megoldásokat.

Lélek

Miért Gyere el Hozzánk

A számodra legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindezt egy helyen, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Minőségi Időtöltés

Add meg magadnak az időt, ami csak a tiéd, ami rólad szól!

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal viszel.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, ahol mindig otthonra lelsz, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.

bottom of page