top of page
Webp_edited_felnott_edited_edited.png

Találd Meg Önmagad, Győzd Le Problémáidat és Kerülj Egyensúlyba

Segítünk, hogy megoldd a mindennapi kihívásokat és jól érezd magad a bőrödben
Iránytű a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához
kyself2_edited.jpg

Ha problémával küzdesz, vagy érzed, hogy változni szeretnél, de még bizonytalan vagy és nem tudod eldönteni melyik szolgáltatás a legjobb Neked, válaszd Iránytű szolgáltatásunkat. 

Általános tanácsadásunk, Asztrológiai és Grafológiai elemzésünk segít abban, hogy önmagad megismerésével magabiztosabban haladj életed útján. 

Ismerd Meg Önmagad    

fizikai_edited_edited.jpg

Számos fizikai probléma enyhíthető, támogatható olyan megoldásokkal, melyek beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és hatékonyan segítik az egyensúly helyreállítását. CranioSacralis terápiánk, Reflexológia szolgáltatásunk, Zen Shiatsu, illetve Masszázs kezeléseink és Egyéni jógaterápiánk a kellemes relaxáció mellett támogatják ezeket a folyamatokat. 

(Szolgáltatásaink az orvosi kezelést nem helyettesítik, kiegészítik, támogatják). 

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

improve_edited.jpg

Érzelmi problémáid vannak? Nem működnek a párkapcsolataid? Gyermeknevelési tanácsra vágysz? Motiválatlannak, stresszesnek érzed magad? 

Válaszd energetikai kezeléseinket, melyekről bővebb információt találsz a Szolgáltatások gombra kattintva.  

Lépj Túl Lelki, Érzelmi Problémáidon

Ismerd Meg Önmagad

iranytu.jpg

Iránytű 

Ha elakadást/kihívást érzel az életedben, de nem tudod az okát, illetve a megoldási utat, akkor Iránytű szolgáltatásunk segíteni fog neked. Születési horoszkóp képletedet alapul véve, megkeressük a probléma gyökerét és tanácsot adunk a számodra leghatékonyabb megoldás kiválasztásában. Akkor is segíteni fog ez a szolgáltatás, ha a kezelés típusok útvesztőiben nem tudsz eligazodni. Személyre szólóan, az adott pillanatban kézhez kapod a tovább lépés kulcsát. 

Az Iránytű szolgáltatást végzi: Preisz Danila.

 
Batorsag.png

Általános Helyzetfelmérés és Tanácsadás 

Születési horoszkópodat alapul véve megvizsgáljuk a jelen legfontosabb feladatait, kihívásait, lehetőségeit és tanácsadással, gyakorlati eszközökkel segítjük a tovább lépést, a haladást. 

A szolgáltatást végzi: Preisz Danila. 
szem2.jpg

Személyiségprofil készítés  

A személyiségprofilozás, mint pszichogenetikai jellemrajz feltárja azokat a potenciálhozzáféréseket, magatartásmintákat, hajlamokat, amelyek segítségével hatékonyabbak lehetünk a kiemelt életterületeinken, megoldandó helyzetekben. 

A személyiségprofilt készíti: Nádas Nándor. 
keresztút.jpg

Életvezetési Tanácsadás  

A tanácsadást a numerológia, a tarot és más archaikus rendszerek segítségével végezzük. 

A tanácsadást tartja: Nádas Nándor. 
szupervizio.jpg

Szupervízió (egyéni és csoportos)  - Új szolgáltatás!

A szupervízió a hivatását végző ember sikereinek és kudarcainak, dilemmáinak (azaz: meg nem értett, át nem látott helyzeteinek, elakadásainak) feldolgozásán keresztül a rálátást, belátást, önreflexiót, mélyebb megértést segíti elő. 

A szupervíziót tartja: Kálmán Márta.  
coaching.jpg

Coaching (life-, üzleti-, vezetői)  - Új szolgáltatás!

A coaching jövőorientált munkaforma. A folyamatban egy konkrétan megfogalmazott témával kapcsolatos változáson, változtatáson, előrelépésen dolgozunk, elsősorban a még fel nem ismert belső erőforrások feltárásával, aktivizálásával.

A coaching-ot tartja: Kálmán Márta.  
horoskop8_edited.jpg

Asztrológia 

A születési horoszkóp képletünk egy olyan energetikai lenyomat, mely megmutatja, hogy energetikai szinten! milyen minőségeket hoztunk az életünkbe, milyen energetika mentén működünk az egyes életterületeinken. Részletes karmaasztrológiai elemzésünk során választ kapsz arra, hogy milyen személyiségjegyekkel érkeztél, milyen lehetőségeket és kihívásokat tartogat számodra jelen inkarnációd, illetve hol vannak azok a múltból hozott már korlátozó minőségek, melyek feloldásával megnyílhatsz az önazonos, boldog élet előtt. 

Az elemzést végzi: Preisz Danila.
astro3.jpg

Asztrológia energiakezeléssel (2 alkalom)

Születési horoszkópodat részletesen megvizsgáljuk karmaasztrológiai nézőpontból, majd azoknak a témáknak a megoldását, gyógyulását segítjük energiakezeléssel, melynek szükségességére a képlet rámutat. 

Az elemzést és kezelést végzi: Preisz Danila.
Ismerd meg önmagad

Támogasd Fizikai Problémáid Megoldását

Stresszkezelés a Természet erejével (Fitoterápia) 

A gyógynövény gyógyászat (gyógynövény terápia, aromaterápia, apiterápia, gyógygombák, gyógyító tápnövények) segítségével, a természet erejével, mellékhatásoktól mentesen kezeljük és gyógyítjuk a stressz okozta és egyéb, meglévő testi és mentális tüneteket, elváltozásokat.

A tanácsadást végzi: Kovács Réka.  
fito.jpg

CranioSacralis terápia 

Ha nem szeretnél beszélni a problémádról, egyszerűen csak arra vágysz, hogy szavak nélkül oldódjanak a benned lévő feszültségek, fájdalmak, egyensúlytalanságok, akkor válaszd CranioSacralis terápiánkat. Kényelmes ruhában fekve, relaxálva élvezed a kezelés rendkívüli hatását. 
A módszer hátteréről, részleteiről olvashatsz a "Részletek" gombra kattintva. 

A kezelést végzi: Matei Ibolya. 
Ibolya3.jpg

Reflexológia 

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása. A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe.
Reflexológiai kezelésünk prevenciós, illetve relaxációs célra is tökéletes, egy igazán frissítő, harmonizáló kezelés.  

 
A kezelést végzi: Dr. Gégény Krisztina. 
 
reflexologia2.jpg

Masszázs kezelések és energetikai masszázsok

Masszázs kezeléseink preventív és támogató, egyensúlyozó hatásukkal segítenek testi-lelki-szellemi harmóniánk fenntartásához. Az izmok és ízületek átmozgatásával fokozzák a a szervezet öngyógyító erejét, hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szöveti pangások, az összegyűlt méreganyagok könnyebben ürülnek a szervezetből.
Mindegyik masszás típusunk fantasztikus, próbáld ki őket, újjászületés minden értelemben!  
 
A masszázs kezeléseket végzi: Kiss Mónika /  Szántó Márk. 
Webp.net-compress-image (17).jpg

Zen Shiatsu  

A shiatsu az érintés művészete. Japán eredetű, de a kínai orvosláson alapuló modern egészségmegőrző és gyógyító módszer. Leginkább a masszázshoz és az akupresszúrához hasonlítható, de azoknál jóval több. Testtel való munka, de az alaptechnikája nem simítás, gyúrás, mint a masszázsnál, hanem elsősorban a nyomás. Az akupresszúrához hasonlóan szintén energetikai kezelést ad és a kínai gyógyászaton alapul. Ellazultságot, önismeretet nyújt. A shiatsu a test, lélek, szellem szintjén is támogat.

A kezelést végzi: Dr. Gégény Krisztina / Molnár Eszter. 
Shiatsu_edited.jpg
Fizikai probléma

Lépj Túl Lelki és Érzelmi Problémáidon

ut.jpg

Integrál Tanácsadás 

Integrál Tanácsadásunk során számos módszer alkalmazásával segítünk az önismeretben, az életmód harmonizálásban, valamint az elakadások, ismétlődő minták, traumák feloldásában a tovább lépéshez. Az ülésen az alábbi eszközökkel dolgozunk (amire éppen szükség van): ayurvéda, kronobiológia, asztrológiai pszichológia, enneagram, meseterápia, hipno-NLP, EMDR, családállítás, "ásás", szimbólumok, vezetett meditációk, fókuszolás, álomelemzés, EFT. 

A tanácsadást tartja: Horkics Edina Magdolna / Kálmán Márta. 
Pár.jpg

Párkonzultáció  

Egy pár, egy nő és egy férfi tanácsadó szemszögéből nézünk a párkapcsolati problémára és keresünk megoldást. 
Gábor 10 éve vezet egyéni és páros konzultációkat hatalmas sikerrel, párja, Réka pedig spirituális tudásával támogatja a folyamatot. 
Az első konzultáció ingyenes! 

A konzultációt végzi: Flóra Gábor és Ilyés Réka.
transzformáció.jpg

Csak egy lépés - Újdonság! 

Ezt a széleskörű energetikai kezelést azért neveztük el “Csak egy lépés”-nek, mert abban a témában, annál az élethelyzetnél segít, ami a jelen aktuális kihívását jelenti. A kezelés hatására meglesz a következő lépés, ami átlendít az elakadásodon, a belső blokkokon, félelmeken, akadályozó tényezőkön és harmonikusan tovább tudsz haladni az utadon.


A kezelést végzi: Wendler Judit. 
6.jpg

Transzgenerációs oldás és gyógyítás 

A kezelés során a felmenőinktől hozott generációs mintákat, blokkokat oldjuk. 

A kezelést végzi: Kovács Réka.  
Regresszió_edited.jpg

Regressziós kezelés 

A kezelés olyan, mint egy nagyon mély meditáció, meditatív regresszió, melynek során a vezetett verbális meditáción keresztül visszamegyünk a tudat által rejtett információkhoz, melyek az adott probléma gyökerét jelentik. 

A kezelést tartja: Nádas Nándor. 
6.jpg

Regressziós-és energiakezelések

Rendkívül hatékony, gyors és intenzív módja a nem működő minták, blokkok, akadályozó tényezők kioldásának. Általa megismerhetjük "eltemetett", még feldolgozatlan minőségeinket és feloldásukkal megnyílhatunk az örömteljes élet előtt. 
 
A kezelést tartja: Bakó Eszter. 
43_edited_edited.jpg

Információs Energiagyógyászat 

Az Információs Energiagyógyászat kezelés során a holisztikus szempontok alapján az energiarendszer tisztítása, a csakrákban tárolt érzelmek (leginkább félelem), a betegség lelki okainak/gyökerének oldása történik.
Ránézünk továbbá a terhelő transzgenerációs mintákra, hangoljuk a szívkoherenciát, gyógyítjuk a beteg szervet és minden mást, ami személyre szabottan szükséges. A gyógyítás során magasabb dimenziós energiákat használunk, mert a legtöbb 3. dimenziós tünet, ami betegség, vagy elváltozás formájában jelenik meg, ott oldható ki.

A kezelést tartja: Kovács Réka. 
csalad2.jpg

Családállítás egyéni és csoportos

A családállítás Bert Hellinger, a német pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer, mely lehetővé teszi, hogy emberi kapcsolatok rejtett dinamikáit, működési mintáit és mindezek hatásait a fizikai térben megjelenítsük, érzelmileg megtapasztalhatóvá tegyük. Transzgenerációs blokkok, mintázatok, traumák megértését, feldolgozását és gyógyulását gyönyörűen segíti. 

Az állítást tartja: Horkics Edina Magdolna. 
mental.jpg

Traumaoldás 

Nagyon sok blokkolt életterületünk, problémánk mögött egy, vagy több feldolgozatlan trauma áll, melyek gyökere akár a gyermekkorunkig, vagy még régebbre nyúlik vissza. A trauma gyökerének megtalálásával és feldolgozásával meggyógyítjuk a fájdalmas emléklenyomatokat és egy teljesen új, felszabadult, örömteli életminőséget élhetünk meg. 

A kezelést tartja: Horkics Edina Magdolna. 
theta.jpg

Theta Healing 

A Theta Healing technika elcsendesíti egy mély meditáción keresztül az elmét, Theta állapotba hozza azt, így hozzáférünk a tudatalattiban meghúzódó információkhoz. A Legmagasabb Tudatosággal összekapcsolódva feltárhatjuk tudatalatti korlátozó hitrendszereinket és megváltoztathatjuk azokat. 

A kezelést végzi: Preisz Danila
18_edited_edited.jpg

Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával 

A jelenben meghozott döntéseinket, választásainkat a múltban átélt tapasztalataink befolyásolják. A ma hozott döntéseink alakítják a jövőnket.
A stresszoldás során a stresszt azonosítjuk be. Feltárjuk a jelenbeli problémánkat kiváltó lelki okokat és feloldjuk azt a negatív érzelmi töltést, amely gátolja a szabad választást és ezzel elősegítjük a kívánt pozitív változás elérését.

A kezelést végzi: Plette Dóra. 
metamorf3.jpg

Metamorf masszázs 

Nevével ellentétben a kezelés nem igazán masszázs, mint inkább blokkoldó technika, ami az öngyógyítási mechanizmusokat indítja el. A lábon, kézen és fejen található reflexpontok finom, könnyed érintésével, stimulálásával - kihatva az egész testre - oldjuk a gerinc mentén lerakódó régi blokkokat, a tudatalattiba bevésődő élményeket, sérüléseket.

A kezelést végzi: Bakó Eszter.
34_edited.jpg

Holistic Pulsing 

Ez az ausztrál őslakosságtól származó módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktiválására törekszik és célja az energetikai egyensúly elérése. 
A kezelés az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet stimulálja, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat és kialakul a hármas egység közötti egyensúly. Ennek a terápiás módszernek prevenciós (betegség megelőző) hatása is van, mely elősegíti a pszichoszomatikus, krónikus, degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását is.

A kezelést végzi: Kovács Réka / Molnár Eszter. 
Muvészetterapia.jpg

Spirituál terápia 

A kezelés a test-lélek-szellem egészségének helyreállítását támogatja az alábbi módszerekkel: Mindfulness, Autogén tréning, Pozitív Önszuggesztió, klasszikus Meditáció, Aura tisztítás, Blokkoldás, Csakratisztítás, Táplálkozási tanácsadás, Mozgásprogram összeállítása, Művészet-alkotásterápia.  
 
A kezelést végzi: Pállay-Kovács Szilvia. 
Színterápia.jpg

Szimbólumterápia / Kromoterápia 

A Szimbólumterápia és a Kromoterápia (Színterápia) eszközeivel pozitív irányba változtathatjuk mindennapi életünket, illetve segítséget jelenthet legyen szó akár lakberendezésről, céges és egyéb platformokon való megjelenésről. 

A tanácsadást végzi: Nádas Nándor. 
bach3.jpg

Bach-virágterápia 

Az érzelmeket célzó terápia a testet és a lelket egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt, ellazult állapotba hozza, s ily módon feloldja a testi-lelki betegségtől szenvedő egyén feszültségeit és problémáit. A Bach-virágterápia arra szolgál, hogy megtanuljuk konstruktívan kezelni az emberi természet negatív lelkiállapotait (pl. türelmetlenséget, kishitűséget, bizonytalanságot, féltékenységet), és ismét kapcsolatot találjunk lelki öngyógyító erőinkhez. 
Célkitűzése továbbá a lelki harmónia és egészség  megteremtése, így minél jobban kibontakozhat és stabilizálódhat a személyiség. Ennek közvetett hatása a nagyobb ellenálló képesség a lelki zavarokkal és a lelki problémákon alapuló testi zavarokkal szemben.

A tanácsadást tartja: Kovács Réka / Plette Dóra. 
Lélek

Miért Gyere el Hozzánk

A számodra legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindezt egy helyen, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Minőségi Időtöltés

Add meg magadnak az időt, ami csak a tiéd, ami rólad szól!

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal viszel.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, ahol mindig otthonra lelsz, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.

bottom of page