top of page

Legfontosabb Számunkra, hogy a Gyermeked is Boldog Legyen

Foglalkozásaink és támogató megoldásaink segíteni fognak, hogy gyermekedben már nagyon korán kialakuljon a harmónia érzése.

A Gyermekkori Problémákat

Segítünk Megoldani

Foglalkozásainkkal, megoldásainkkal segítünk átlendülni a mindennapos, nehézségeken, elakadásokon és támogatjuk a gyermek harmonikus fejlődését. 

ranioSacralis Terápia  

C

Kezelésünkkel számos gyermekkori probléma megoldása támogatható, mint csecsemőkori zavarok, gyermekkori viselkedési problémák, hiperaktivitás, figyelemzavar, érzelmi problémák, ortopédiai problémák, asztma, allergiák, idegrendszeri problémák. ​

Indigó és kristálygyermekek, fiatalok segítése, lelki gyógyítása

Pállay-Kovács Szilvia pedagógus, művészetterapeuta, képzőművész és spirituális tanácsadó több évtizede segíti az indigó és kristálygyermekeket és fiatalokat az útjukon. Módszerében ötvözi a művészetterápia, a belső gyermek terápia, a relaxáció-meditáció, a pozitív önprogramozás eszközeit. 

Könyve is megjelent, Indigó és kristálygyermekeink alkotásaik tükrében címmel, a Bioenergetic Kiadó gondozásában. 

Műmű - Művészeti Műhely 6-12 éveseknek | kéthetente hétvégén | 6 000 Ft

Havonta két alkalommal hétvégeken művészetterápiás foglalkozást tartunk Pállay-Kovács Szilvia vezetésével. Kreatív festés, rajzolás és benne gyermekmeditáció. Két korcsoportba osztjuk a gyerekeket, délelött a kisebbek 12 éves korig, délután a nagyobbak jönnek. Egy alkalom 3 x 60 perc!

A jó közösségben élményt, felszabadulást jelent az alkotás, a beszélgetések és az aktuális meditáció-relaxáció.  

M

ozgásfelmérés és Tanácsadás 

Tanácsadás kismamáknak, anyukáknak a babájukról, gyermekükről.

Felmérésünk és tanácsadásunk során segítünk a mozgásfejlődés zavarainak, hiányosságainak megoldásában. 

A lehető legegyszerűbben, leghatékonyabban és leggyakorlatiasabban közelítjük meg a problémát és otthon végezhető gyakorlatokkal segítjük a fejlődési folyamatot. 

nformációs energiagyógyászat 

I

Az Információs Energiagyógyászat információn alapuló gyógyítás, amely a  lélek szintjén történik. Mivel a mai gyerekek nagyon érzékenyek, nyitottak és intuitívak, ezért rendkívül könnyű kezelni őket, mert sokkal befogadóbbak az energiagyógyításra, mint a korábbi generáció. Ösztönösen érzékelik, esetleg látják a kezelés lépéseit, pozitív hatását. Az információval és energiával való tisztítással és gyógyítással megelőzhető a betegség kialakulása, de  a már kialakult elváltozás is gyógyítható sokkal gyorsabban, mint a felnőtteknél. 

H

olistic Pulsing 

A Holistic Pulsing kezelés a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktiválására összpontosít. A ringató és vibráló mozgással az egész test gyengéd hullámzásba és rezgésbe kerül, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat.

B

ach-virágterápia 

Sajnos a stesszel teli életünk a gyerekeinket sem kímélik. Mindenkire máshogy hat a stressz, ám ha hirtelen megváltozik egy gyerek viselkedése, azt komolyan kell venni. A kisebb gyerekek kifinomult érzékelésükkel gyakran szenvednek az édesanya által tapasztal stressz, félelem, szorongás, túlzott aggódás stb. miatt, melyek különböző tünetekben nyilvánulnak meg.

A virágterápia a homeopátia legtisztább és legkönnyebben használható ága. A virágok és drágakövek eszenciája finom információt juttat el az energiatestek központjaihoz, a csakrákhoz, amely információt azután a szervezet szükségleteinek megfelelően használ fel.

gyerek.JPG

Miért Hozd el Gyermekedet Hozzánk

A gyermekednek a legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindent egy helyen megtalálsz, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Móka, Kacagás, Kikapcsolódás

A kicsiktől a nagyokig minden korosztályt szeretettel várunk.

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal visz a gyermeked.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, külön gyerek sarokkal, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.

bottom of page