Legfontosabb Számunkra, hogy a Gyermeked is Boldog Legyen

Foglalkozásaink és támogató megoldásaink segíteni fognak, hogy gyermekedben már nagyon korán kialakuljon a harmónia érzése.

A Gyermekkori Problémákat

Segítünk Megoldani

Foglalkozásainkkal, megoldásainkkal segítünk átlendülni a mindennapos, nehézségeken, elakadásokon és támogatjuk a gyermek harmonikus fejlődését. 

ranioSacralis Terápia  | 1 óra | 13 000 Ft

C

Kezelésünkkel számos gyermekkori probléma megoldása támogatható, mint csecsemőkori zavarok, gyermekkori viselkedési problémák, hiperaktivitás, figyelemzavar, érzelmi problémák, ortopédiai problémák, asztma, allergiák, idegrendszeri problémák. ​

iorezonancia | Jelenleg tervezés alatt...

B

A biorezonancia felmérés a sejtekben végbemenő változásokat méri fel az elektromágneses rezgések alapján. Megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest és miket érdemes kiegyenlíteni, korrigálni. A felmérés kényelmes, gyors, fájdalommentes és rendkívül egyszerű.

A

ccess Bars | 30 perc | 4 000 Ft

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes, energetikai módszer. 

A fejen található 32 pontot - Bar-okat - érintve, az azokhoz köthető élet-területekhez kapcsolódó feszültség, nézőpontok és gócok oldódnak ki. A barok futtatása relatív rövidebb idő alatt megy végbe gyerekeknél, hiszen nyitottságukat még kevésbé szűkítette be a környezetből beáramló korlátok sokasága.

A kezelés pihentető, kellemes folyamat és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, nyugalmat, örömöt hozzon a gyermek mindennapjaiba. 

Miért Hozd el Gyermekedet Hozzánk

A gyermekednek a legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindent egy helyen megtalálsz, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Móka, Kacagás, Kikapcsolódás

A kicsiktől a nagyokig minden korosztályt szeretettel várunk.

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal visz a gyermeked.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, külön gyerek sarokkal, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg