Legfontosabb Számunkra, hogy a Gyermeked is Boldog Legyen

Foglalkozásaink és támogató megoldásaink segíteni fognak, hogy gyermekedben már nagyon korán kialakuljon a harmónia érzése.

A Gyermekkori Problémákat

Segítünk Megoldani

Foglalkozásainkkal, megoldásainkkal segítünk átlendülni a mindennapos, nehézségeken, elakadásokon és támogatjuk a gyermek harmonikus fejlődését. 

ranioSacralis Terápia  | 1 óra | 15 000 Ft

C

Kezelésünkkel számos gyermekkori probléma megoldása támogatható, mint csecsemőkori zavarok, gyermekkori viselkedési problémák, hiperaktivitás, figyelemzavar, érzelmi problémák, ortopédiai problémák, asztma, allergiák, idegrendszeri problémák. ​

iorezonanciás Állapotfelmérés | 60 perc | 10 000 Ft

B

A biorezonancia felmérés a sejtekben végbemenő változásokat méri fel az elektromágneses rezgések alapján. Megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapothoz képest és miket érdemes kiegyenlíteni, korrigálni. A felmérés kényelmes, gyors, fájdalommentes és rendkívül egyszerű.

A

ccess Bars | 30 perc | 6 000 Ft

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes, energetikai módszer. 

A fejen található 32 pontot - Bar-okat - érintve, az azokhoz köthető élet-területekhez kapcsolódó feszültség, nézőpontok és gócok oldódnak ki. A barok futtatása relatív rövidebb idő alatt megy végbe gyerekeknél, hiszen nyitottságukat még kevésbé szűkítette be a környezetből beáramló korlátok sokasága.

A kezelés pihentető, kellemes folyamat és energetikailag segít abban, hogy könnyedséget, nyugalmat, örömöt hozzon a gyermek mindennapjaiba. 

Zen-Shiatsu | 60 perc | 8 000 Ft

A shiatsu (»siacu«) kínai (HKO) és japán hagyományokra épülő, a nyugati manuális technika alapjain nyugvó, Japánból származó, teljes körű, holisztikus természetes módszer a szervezet rendszerének helyreállítására. 

Műmű - Művészeti Műhely 6-12 éveseknek | kéthetente hétvégén | 5 500 Ft

Havonta két alkalommal hétvégeken művészetterápiás foglalkozást tartunk Pállay-Kovács Szilvia vezetésével. Kreatív festés, rajzolás és benne gyermekmeditáció. Két korcsoportba osztjuk a gyerekeket, délelött a kisebbek 12 éves korig, délután a nagyobbak jönnek. Egy alkalom 3 x 60 perc!

A jó közösségben élményt, felszabadulást jelent az alkotás, a beszélgetések és az aktuális meditáció-relaxáció.  

K

riston Gyerekprogram® | 8 000 Ft / alkalom

A gyerekek egészsége érdekében hasznos lehet a kicsik számára kidolgozott mozgásprogram, melyet a 90-es évek elejétől kezdve gyakorol és fejleszt Kriston Andrea. Már felnőttek azok a gyerekek, akik első hallgatói voltak. A foglalkozás egyénre szabott, nem csoportban történik.

M

ozgásfelmérés és Tanácsadás | 10 000 Ft | 60 perc

Tanácsadás kismamáknak, anyukáknak a babájukról, gyermekükről.

Felmérésünk és tanácsadásunk során segítünk a mozgásfejlődés zavarainak, hiányosságainak megoldásában. 

A lehető legegyszerűbben, leghatékonyabban és leggyakorlatiasabban közelítjük meg a problémát és otthon végezhető gyakorlatokkal segítjük a fejlődési folyamatot. 

gyerek.JPG

Miért Hozd el Gyermekedet Hozzánk

A gyermekednek a legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindent egy helyen megtalálsz, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Móka, Kacagás, Kikapcsolódás

A kicsiktől a nagyokig minden korosztályt szeretettel várunk.

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal visz a gyermeked.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, külön gyerek sarokkal, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.