• Integrál Jógaterápia

  Gondolkozz egész Testtel, engedd el magad! A test a személyiség külső megjelenési burka, ezen keresztül ragadhatjuk meg finomabb lényegünket, mint tükör funkcionál, belsőnk tükre. A test bölcs, mindig tanít (alkat, tartás, gesztus, mozgás, érzet, fájdalom, betegség), csak meg kell tanulni megérteni őt. A test mindig jelen van, még ha te máshol is, mindig őszintén reagál, még ha te nem is szeretnéd, mindenre emlékszik, ha te már nem is. E jelenlét megértésében, tudatosításában és az ez által való kiteljesedésben szeretnénk támpontokat adni.

   

  A kezelés módszere főként jógaterápia, de kiegészül más, alapvetően test- és mozgás-orientált, nonverbális - ún. bodywork - módszerekkel.

  A kezelés szemlélete holisztikus, a testen keresztül hatunk teljes lényünkre, tehát érzelmi és mentális/tudati folyamatainkra is. A testen - mint kapun - keresztül ragadhatjuk meg finomabb lényegünket, ahogy behatolunk önmagunk mélyére és közben az értékes tapasztalást, felismerést, gyógyulást integráljuk lényünk egészébe.

  Ezt kiegészíti az ayurvédikus alkatmeghatározás, személyiség tipológia, hogy tudatosítsuk személyre szabott fejlődési/átalakulási akadályainkat/lehetőségeinket. Emellett kognitív terápiás módszerekkel segítjük felismerni öntükrözésünk torzulásait. A konkrét eset dönti el, hogy mit és mennyi ideig csinálunk a cél érdekében.

   

  Ajánljuk:

  Az egyénre szabott közös munka megközelítése egyaránt lehet ön- vagy személyiségfejlesztés, ha önismereti céllal érkezel, és lehet konkrét testi-lelki probléma esetén terápiás jellegű.

  Azoknak ajánljuk, akik változni szeretnének, illetve a következő témák esetén:

  • vitalitás/fáradtság, közérzet javítás, alvás/bioritmus, immunrendszer erősítés, 

  • fókusz/figyelem, koncentráció, relaxáció, meditáció, 

  • önbizalom, szorongás, feszültségek, stresszkezelés, idegrendszeri problémák,

  • szenvedélybetegségek,

  • étkezés-emésztés-súlyproblémák,

  • pszichoszomatikus zavarok (testi betegségek és lelki okaik),

  • testtartás/gerinc/ízületek/fájdalom, mozgásszervi betegségek kezelése (ferde gerinc, rossz tartás, derékfájdalom, nyaki panaszok, gerincsérv),  

  • szív/érrendszer/vérnyomás,

  • szexualitás/inkontinencia,

  • egészségfejlesztés, ill. -megőrzés. 

  ​​

  Foglalkozás hossza: 75 perc

  Ára: 12 000 Ft

  A foglalkozást tartja: Sápi Ádám

 • Magánóra - Jóga, Tai chi, Chi kung

  Az egyéni óra lehetővé teszi a speciális és testre szabott figyelmet, valamint a gyakorlás iránya sokkal inkább idomul személyes lehetőségeidhez, képességeidhez, céljaidhoz, mint a csoportos gyakorlás során. 

  A fejlődés/gyógyulás/átalakulás tempója gyorsabb és az eredmények kézzel foghatóbbak.

  A személyes gyakorlásod házi feladattal és jegyzetekkel is megtámogatjuk.

  2-3 személyes órák esetén az árak változnak, előzetes egyeztetés alapján. 

   

   

  Foglalkozás hossza: 60 perc

  Ára: 10 000 Ft

  A foglalkozást tartja: Sápi Ádám

 
 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg