• Anyaméh áldás

  Méhünk az Élet kapuja.

  Minden hónapban emlékeztet jelenlétére, de igazán figyelsz rá?

  Minden fájdalom arra hív, hogy jobban értsd mi történik benned.

  Az Anyaméh Áldás a női életút során megélt 4 minőséghez kapcsol vissza és segít, hogy újra energikus és teremtő légy!

   

  Méhed segít, hogy: 

  • Nőiességed és a hétköznapokban megélhető női minőségek                            kibontakozzanak benned, 

  • A személyes fejlődési utad, mely a korlátlan lehetőségek tárháza,

  • A spirituális fejlődési utad, melynek során felismered, hogy                                természetedből fakadóan teremtő vagy,

  • Reményt és ünnepet élj át minden beavatásban, az új                                        kezdetekben,

  • Az első menstruáció alkalmával, felismerve annak ciklikus                                  ajándékait,

  • Gyermekáldásnál, hogy édesanyaként is megtartott és táplált légy.

   

  Az Anyaméh Áldást Varga Vivien Lilla tartja: 

  "NEF, KidsEnergym és Gyermekjóga oktató, TEK kineziológus tanácsadó, Théta Healing konzulens, Moon Mother, Mátrix Mix tanácsadó vagyok.

  A Gyermek életútja és annak minden irányú támogatása az én feladatom.

  A felkészítés erre már a fogantatás előtti időszakban elkezdődik az édesanya lelki, érzelmi, testi energetizálásával, a lélek meghívásával és az

  Anya minőség energetizáló gyakorlataival.

  A Leány és Legény útját az Anya kíséri, az Atyai minőség megtartó fénykertjében. Így fontos, hogy a szülők egységét, nyugalmát is szolgáló módszereket öleli fel küldetésem."

   

  A gyermekévek után az Élet - Szerelembe kísérés csakúgy része mindannak, amit képviselek, mint a felkészítésük a Szer- Elemre, testiségre, testükben életbe lépő változásokra.

  Beavató beszélgetésekre, megélésekre hívlak egyéni és csoportos keretben. Kísérőd lehetek az úton, bárhol is jársz.

  ​Az Anyaméh Áldás a női életút során megélt 4 minőséghez kapcsol vissza és segít, hogy újra energikus és teremtő légy.

  Minden nőnek ajánljuk:  

  • A nőiessége és a hétköznapokban megélhető női minőségek kibontakozásához,

  • Hogy reményt és ünnepet éljen át minden beavatásban, az új kezdetekben,

  • Az első menstruáció alkalmával, felismerve annak ciklikus ajándékait,

  • Gyermekáldásnál, hogy édesanyaként is megtartott és táplált legyen.

  A kezelést végzi: Varga Vivien

  Kezelés hossza: 60 perc

  Ára: 12 000 Ft

 • Anyaméh támogatás

  Az Anyaméh támogatás egy finom érintésekből álló energetikai módszer, melynek célja kifejezetten a nőiségünkhöz kapcsolódó centrumok harmonizálása.

  A méhünk és annak működése megmutatja hogyan vagyunk a világban, mennyire tudunk feloldódni a kapcsolatainkban, beleengedni magunkat a bőség megélésébe, de mesél félelmeinkről, kihívásainkról is.

   

  A női életút során méhünk lehet támaszunk, középpontunk.

  Halld meg hangját, gyógyítsd meg, ami vele történt, és hozd egyensúlyba,

  ami kibillent!

   

  A módszer Miranda Gray nemzetközi tanító és író nevéhez fűződik, aki a Nemzetközi Anyaméh Áldások során több, mint 120.000 nőhöz szól világszerte.

  Ajánljuk:

  • Nőies energiák gyógyítására, felélesztésére, egyensúlyba hozatalára,

  • A női energiákhoz kapcsolódó problémák kezelésére (pl. gyerekvállalási gondok, menstruációs problémák, hormonális egyensúlytalanság).

  A kezelést végzi: Varga Vivien

  Kezelés hossza: 60 perc

  Ára: 10 000 Ft

 • NEF - Női Energia Fitness

  Nők vagyunk, szükségtelen, hogy férfias attitűddel, férfiak által írt szabályok szerint játsszunk! Itt az idő, hogy visszavegyük nőiségünk színpompás virágait és ehhez szükségünk van egymásra!

  A női körökben megélhetjük az összetartozást, egyfajta érzelmi biztonságot – ahol meglátnak, meghallgatnak és megértenek bennünket.

   

  A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció tanfolyam 16 alkalmon át kísér Nővéri Közösségben, miközben a teljes női életutat lefedő tudást, praktikákat foglal magában. 

   

  Mi az a Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció? 

  A  Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta tapasztalatai alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely dolgozik a mély - és gátizommal is.

   

  Női, hiszen a nőiség minden minőségével, aspektusával foglalkozik, bejárva a nőiség teljes útját a mozgásforma során. Aktiválja a női energiaközpontokat, azokat tisztítva és töltve növeli az életenergiát, erősíti az energetikai tengelyeket, átmozgatja, aktivizálja a csakrákat. 

   

  Erőforrás aktiváló, hiszen energetikai gyakorlatokkal segíti a testen belüli és a morfogenetikus mezőben lévő energiapályák tisztulását, tudatosítását, kiépítését és az azon való energia áramlását. Az energetikai tisztítás eredményekképpen a női szervekhez kapcsolódó fájdalmak, betegségek leküzdésében is hatékony megoldást kínál.

   

  Miért próbáld ki? 

  NEF közben az lehetsz, aki csak lenni szeretnél. Vagány, dinamikus nő vagy éppen finom, légies égi tünemény. A mozgás által minden minőség és kifejezésre érett belső személyiségjegy teret nyerhet és megmutatkozhat a világban. A lelked mélyén őrzöd a fájdalmát és örömét minden találkozásnak, tapasztalásnak. A tavasz elhozhatja számodra a feltétel nélküli szeretet gyümölcsét, az igaz Szerelmet. Élet szerelem ez, amit az őseink is éltek. Tudom, hogy a lelked igazságát, tisztaságát már sokszor megkérdőjelezték és elbizonytalanodtál. Ez vagyok én? Tudom és hiszem, hogy Jó vagy, úgy ahogy vagy és méltó vagy a szeretettel, szerelemmel teli életre. Kapcsolódj és figyeld önmagad. Minden, ami körülvesz téged, rólad mesél. Megélt és vágyott találkozásokról, nyugalmas, biztonságos falakról vagy nyitott ablakokról a lelkedből hívva elő a képeket. Engedd meg, hogy a másik szemében igaz önmagadat lásd és szeretettel gyógyítsd meg fényedet. Mert amikor elkezded szeretni önmagad, a világ jobbá válik. 

  Mozdulj hát a tavaszi föld olvadásával, az első bimbók virágba szökennésével és dalod zengd a tücskök hajnali zenéjével. Táncolj és repülj madarak szárnyán, engedd hogy bizalomadat megragadva felkapjon a szél és megmutassa neked a világot. Mozdulj ki barlangodból és merj újra szeretni. Mert megérdemled. Ne add fel, ha először vakít a fény vagy nem látsz mást csak fájdalomtól rázkódó önmagad. Segítek és megtartalak, amíg fel nem ismered szárnyaid a víz fodrozódó tükrében.

   

  A NEF programot keddenként tartjuk, 18 órától.

  Ára: 12 500 Ft / hó

 • Nemzetközi Anyaméh Áldás

  Amikor a ciklusod bármely szakaszában vagy, azt éled, így azt gondolod: "Ez vagyok Én." Teljesen átadva magad a hullámzó változásnak azonban tudhatod, hogy minden nap kicsit más vagy, mint voltál. Ébredhetsz tele erővel, kétségekkel, tervekkel és lehet hogy van olyan nap, amikor egyáltalán nincs kedved kikelni az ágyból. A női ciklus változásaiban rejlik az ajándéka is. Te vagy legjobban tudója saját tested, lelked változásainak. Minél többet tudsz magadról, annál többet tudsz az erődről, lehetőségeidről, a "hogyan" -okról.

   

  A Miranda Gray által képviselt Anyaméh Áldás a Méhed erejét ébreszti, megismertetve téged a női szerepek, archetípusok napos oldalával, azaz hogy hogyan tudod megélni és használni azt az erőt, ami természetes létedből fakad. 

   

  A Nemzetközi Anyaméh Áldás évente ötször kerül megrendezésre, melynek során több mint 250.000 nő kapcsolódik össze világszerte. Óriási ereje van az együtt töltött időnek, a női közösségnek, gyere és kapcsolódj.

   

  Tarts velünk és fedezd fel kincseidet biztonságos, körülölelő környezetben. 

  A Nemzetközi Anyaméh Áldás időpontjai: 

  február 19., május 18., augusztus 15., október 13. és december 12., 18 órától. 

   

  A program adományos, min. 1 500 Ft hozzájárulással. 

 
 
 
 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg