Points of you

A Points of you© egy fotóterápiás coaching eszköz, melynek célja, hogy az életünk különféle témáira, megakadásaira játékos módon tudjunk ránézni, majd mindezt egy új perspektívába helyezni a megoldás érdekében. Ez az eszköz könnyed és használata örömteli miközben erőteljes és mély változásokat tud elindítani az ember életében. Az benne a legzseniálisabb, hogy egy kérdés kapcsán csak annyit mutat meg, amennyit az adott pillanatban fel tudunk dolgozni. Lehet, hogy megsirat, de sosem erőszakos és mégis az élet minden területén tud segíteni a legapróbbnak tűnő dolgoktól kezdve a legmélyebb félelmek feldolgozásáig.

A Points of you© egy olyan díjnyertes játék, amely egyénileg és csoportban is alkalmazható, amely tartalmas és inspiráló találkozásokat tesz lehetővé saját magunkkal és másokkal is. Lehetővé teszi számunkra a megoldásra irányuló párbeszédet és azt, hogy meg tudjunk nyílni az új lehetőségek felé.

Működési elve:                                                     

A Points Of You® prémium kártyái minden más eddig ismert eszköztől különböznek. A coaching kártyák működési elve a színuszgörbéhez hasonlítható. A képek és a szavak együtt arra ösztönzik a jobb és a bal agyféltekét, hogy egyszerre lendüljenek működésbe, ezáltal egy harmonikus rezgőmozgást hozzanak létre az agyban. Ennek eredményeként az addiaktól eltérő módon kezdjük el szemlélni a világot.

Egy időben aktiválódik az agy intuitív és racionális része, ideiglenesen kikapcsolva a megszokott védekező mechanizmusokat.

Ez a szándékos "zavarkeltés" ad egy kis haladékot az előre eltervezett ötleteid megvalósításához, megengedve elmédnek, hogy új információkat keressen benned ahhoz, hogy kitágított perspektívából szemléld önmagad, a körülötted zajló eseményeket. Ezáltal lehetőség nyílik a merev gondolati minták, elakadások megváltoztatására, a megszokott keretekből való kilépésre.

A Points of you© eszköz 2 éves kortól életünk végéig használható, emiatt szívből ajánljuk minden családnak is kommunikációs problémák esetén, illetve, ha szeretnének egy olyan játékot játszani, ami elmélyíti a kapcsolatukat.

Lenne kedved játszani?

Készen állsz megtenni a következő lépést?

Ha a válaszod igen, akkor várunk szeretettel egyénileg, párban, családtagokkal, vagy egy csoportfoglalkozás keretében.

Változtass az életeden játszva  és könnyedén!

A foglalkozást tartja: Horváth Kinga​​

A foglalkozás hossza: 1 óra

Ára: 9 000 Ft

A családi foglalkozás 2 órás, ára: 13 000 Ft