top of page

Mikor jön el az "Aranykor"?Mostanában sokan kérdezitek, hogy mikor köszönt be végre a pozitív változás egyéni és kollektív szinten, melyről az elmúlt években beszéltünk? Várjátok, várjátok, de az élet eseményeitek sokszor nem ezt tükrözik vissza, nem beszélve a globális folyamatokról.


A legfőbb jellemzője a jelenleg is zajló korszakváltásnak – és ezt a legfontosabb tudatosítani – hogy ez nem egy kívülről bekövetkező, „ölünkbe hulló”, hirtelen megtörténő változás, hanem egy BELSŐ tudatosodási, fejlődési folyamat.

Arra kaptunk most lehetőséget, hogy EGYÉNI szinten felszabadítsuk magunkat és ezáltal megtapasztaljunk egy új, szeretet alapú, örömteli valóságot.


Sokszor el szoktam mondani az egyéni konzultációkon, hogy nem teremteni kell, hanem megszüntetni magunkban azokat a korlátozó akadályokat, melyek elválasztanak az öröm, boldogság, bőség…megtapasztalásától. Ezek a minőségek (öröm, szeretet, bőség, teljesség, lehetőségek, kreativitás, szabadság…) eredendően itt vannak körülöttünk (a kvantumtérben), de különböző félelmek, hitrendszerek, blokkok, lenyomatok, múltbeli tapasztalatok miatt elzárjuk magunkat ezek megtapasztalásától. Amíg belső félelmeink, korlátozó mintáink rabjai vagyunk és ezek irányítanak minket, addig teremteni sem tudunk. Ellenben, ha a belső korlátok feloldásával, átírásával felszabadítjuk magunkat, megnyílunk az örökkön bennünk és körülöttünk létező csodás minőségek előtt. Ekkor válunk szabaddá, ekkor érkezünk meg ahhoz a belső bizonyossághoz, bizalomhoz, hithez, erőhöz, biztonsághoz, vagyis belső hatalomhoz, melynek hatására többé senki és semmi nem tud kívülről irányítani, negatívan befolyásolni, elbizonytalanítani, félelemben tartani minket. Vagyis nem leszünk többé kiszolgáltatva a külvilágnak.


De ezt a felszabadítási folyamatot csak mi tehetjük meg. Senki nem fog odajönni hozzánk, hogy ezt helyettünk megoldja, átírja, kívülről hiába várjuk a megmentőt, nem fog megérkezni.

Miért? Mert ez a mi utunk, a mi történetünk, a mi energetikánk, a mi életünk, a mi vállalásunk.

Egy egyéni, belső út, mely tényleg a „Paradicsomba” vezet.


Világunk többpólusú, a lehetőségek, minőségek végtelen megnyilvánulását élhetjük meg. Akár egyéni, akár globális energetikai folyamatokról beszélünk, annak mindig különböző szintű megnyilvánulásai vannak/lehetnek. Vagyis minden pillanatban mi döntjük el, hogy egy megjelenő, megnyilvánuló minőségből „mit hozunk ki”. „Az élet adja” egy adott minőség lehetőségét, de rád bízza, hogy mit kezdesz vele, milyen szinten éled meg azt a minőséget.

Pl. amikor erőteljes marsikus energiák kapnak teret, te döntheted el, hogy mit kezdesz vele. Agresszióra, dühre, türelmetlenségre fordítod, vagy bátorságot, erőt, inspirációt merítesz belőle. Ez már a Te tudatos döntésed.


A jelenlegi korszakváltás is erről szól. Átalakító minőségeket hoz, melyekről Te döntheted el, hogy miként éled meg, hogyan építed az életedbe. Lehetőségeket hoz, melyet elfogadhatsz, vagy elutasíthatsz. Sokszínű, bizonyos szempontból még ismeretlen alapanyagot tesz eléd és rád bízza, hogy mit főzöl belőle.

Asztrológiai előrejelzések, írások sokszor csak egy vetületével foglalkoznak a megjelenő energetikának. Vagy a sűrű (negatívan megélt), vagy csak a nagyon magas megnyilvánulási lehetőségeiről beszélnek. Ezt sokszor félreértelmezik az olvasók és vagy félelemként (sűrű szint), vagy csalódásként (a magas szint elérhetetlennek tűnik) élik meg.

A sorsváltoztatás kulcsa pont abban van, hogy felismerjük a lehetőségeinket és tudatosan eldöntjük, hogy mit hozunk ki belőle. Vagyis ha pl. felismerjük magunkban a harag, agresszió energiáját, akkor nem elfojtjuk, vagy „ráöntjük” valakire, hanem megtaláljuk a felszabadítási módját és teremtő erőként kezdjük működtetni.

A rezonancia törvénye alapján, azt a világot tapasztaljuk kívül, amit bent is élünk.

Amíg félelemben, korlátozottságban, bizonytalanságban vagyunk és a régi, berögződött automatikus mintáinkat működtetjük, addig ezt fogjuk a világunkban is meglátni, tapasztalani, ezzel fogunk szembe-sülni.

Ellenben, ha tudatosan figyelünk rá, hogy a bennünk rejlő lehetőségeket félelemből ne fogjuk vissza, hanem áramoltassuk, ha védekezés helyett az önazonosságot és a bátorságot választjuk, ha kibontjuk magunkat a félelmek visszahúzó, szorító kötelékéből, ha a Nem helyett Igent mondunk és a fókuszunkat egy örömteli jövő bizonyosságára irányítjuk, akkor valóban megtapasztaljuk az „Aranykort” az életünkben.

A „szép, új világ” akkor tárja ki kapuit, ha belül, önmagunkban esélyt adunk rá, hogy ezt megtapasztaljuk.


Nyílj meg önmagad és ezáltal a lehetőségeid előtt, kezdd el meglátni a szépséget a minennapjaidban, higgy a lehetetlenben, a láthatatlanban, éleszd fel az örömöt, a szenvedélyt az életedben, figyelj az érzéseidre, a szívedre, találd meg belül mindazt, amit eddig kívül kerestél, s megváltozik az életed.

Az „Aranykor” megnyitja kapuit előtted.


Szeretettel,

Danila

111 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page