top of page

Válj az energiák mesterévé!Válj az energiák Mesterévé!

Energiából vagyunk belül és kívül, az egész világunk energia.

A boldogságunk azon múlik, hogy "mit kezdünk" ezekkel az energiákkal. Felismerjük, tudatosak vagyunk rájuk, értjük és pozitív teremtőerőként használjuk (vagyis élünk a bennük rejlő lehetőségekkel), vagy egyszerűen hagyjuk, hogy ösztön szinten élve irányítsanak bennünket.


Ha hagyjuk, hogy a külvilág határozzon meg minket, átadjuk az irányítást egy rajtunk kívül álló dolognak, mely folyamatosan változik és elbizonytalanít. IIlyenkor eltávolodunk a szívünktől, lelkünktől, középpontunktól, Forrásunktól, a tengelyünktől és a külvilág eseményei bármikor beszippanthatnak, lehúzhatnak.


Ellenben, ha szeretettel ön-magunk felé fordulunk, s szépen lebontogatjuk a szívünket körülvevő védelmi burkokat, megnyílunk önvalónk és a világ felé.

Ekkor "kapjuk meg" azt a varázspálcát, mellyel életünket a vágyott irányba kormányozhatjuk, a bennünk és körülöttünk megjelenő energiák segítségével. Vagyis rajtunk múlik, hogy egy energiát mire, milyen módon, milyen szinten, minőségben élünk. Ez a szabad akarat, vagy más néven tudatosság.Szeretettel,

Danila

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page