top of page

Önismereti Tanácsadás Nap

2020. február 22.

Az életünk egy kalandos utazás, melyre Mi váltottunk jegyet. Bátran, lendülettel telve belevágtunk, felszálltunk a hajóra és azóta várjuk a csodás utazási élményt. A hajón ülve, tengeri betegséggel küszködve sokszor elgondolkozunk: biztos, hogy ezt akartam? Hiányzik a megszokottság érzése, a biztonság, a szerető otthon és a beteljesült álom, amire oly régen vágyunk. 

Az utazásunk akkor lesz felemelő, az életünk akkor válik igazi kalanddá, ha nyitott szemmel és szívvel elkezdjük érteni és érezni a lét esszenciáját, ha meglátjuk a történések mélyebb értelmét, ha lendülettel és megértéssel elindulunk azon az ösvényen, mely a mi kalandunkat rejti. 

Találd meg Te is az utad! Gyere el ingyenes önismereti tanácsadási napunkra, hogy segítséget nyújtsunk a mindennapi problémák kezeléséhez, az okok feltárásához, a hatékony megoldás megtalálásához.

Az utazáson Te fogsz részt venni, de mi ajándékba adhatunk a hátizsákodba egy iránytűt és térképet a tájékozódáshoz, eszközöket, mellyel az indákat le tudod vágni, melyek utadat keresztezik és egy nagy adag szerető megértést, mely a legnehezebb órákban hitet, erőt és motivációt fog adni számodra. 

A tanácsadás egyéni, személyes, 1 órás időtartamú, díjmentes, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges.

Szeretettel, 

Preisz Danila
bottom of page