Harmónia Fészek megálmodója

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Legnagyobb vágyam, hogy kis csapatunkkal minél több felnőttnek, gyermeknek segíthessünk.

Hosszú évek kutatómunkája és tapasztalatai alapján, az asztrológiában találtam meg a mélységeket, a megértés kulcsát.

Horoszkóp - és számmisztikai elemzéssel, valamint a tarot és symbolon kártyák segítségével fordulok a hozzám érkezőkhöz. 

Preisz Danila

CranioSacralis terápia

Az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

Tapasztalatom szerint a kezelés hasznos gyermekkori viselkedési problémák, tanulási nehézségek befolyásolására is.

A kezelés lényege a" teljes ember" támogatása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom is.

Ferdinandy Nóra

Ayurvédikus testkezelések

Természetes gyógymódok tanácsadó, Ayurvéda és Panchakarma technikus, Gerincjóga oktató

Fitoterapeutaként, Ayurvéda és Panchakarma technikusként tisztító, egyensúlyhoz visszavezető, preventív jellegű kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerinti életviteli javaslatokkal segítem a hozzám érkezőket.

A prevenció és a biztonságos, a probléma forrására összpontosító gyógymódok fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ayurvédikus medikált olajokkal és porokkal, testkezelésekkel, táplálkozás rendszerekkel és jógával dolgozom, fontosnak tartom az egyéni különbözőségeket és a vendég esetleges egyéb terápiás javaslatait.

Bezsila Ágnes

Kvantum - és regressziós kezelés

Spirituális tanácsadó, tréner / Kvantum - és regressziós kezelés

A huszonkét évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a grafológia, kvantum-technika és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a kvantum-és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a kvantum-, regressziós-, és reinkarnációs módszereket ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek kezeléseket kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

Bakó Eszter

CranioSacralis terápia

Konduktor

Az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzésének 4. szintű hallgatója

1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel.

A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem elsősorban. A konduktív pedagógia mellett tanultam reflexológiát, TEK kineziológiát, végeztem kinesio tape tanfolyamot.

A cranisacrális terápia tapasztalataim szerint testi-lelki problémákra átfogóan nyújt segítséget, kellemes, ellazult állapotban, gyengéd érintésekkel. 

Matei Ibolya

Újenergiás energiagyógyászati kezelések és lelki oldások

A Földön zajló felemelkedési folyamatokhoz kapcsolódóan 2012 óta foglalkozom egyéni és csoportos kezelésekkel és segítséget nyújtok a spirituális úton járók életében felmerülő mindenféle testi-, lelki- és élethelyzeti probléma feloldásához.

Főként olyan helyzetekben tudok segíteni, ahol az egyéni felemelkedési folyamat beaktiválja azokat a tudatalattiban, illetve az energetikai rendszerben lévő negatív programokat és mintákat, amelyek olyan váratlan munkahelyi, párkapcsolati, anyagi, családi vagy egészségi problémákat teremtenek az emberek életében, amelyeknek a mindennapi megélése és megoldása hatalmas kihívást jelent.

 

Érdemes tudni arról is, hogy a Föld rezgésszintjének az emelkedésével nagyon nagy átrendeződések zajlanak nemcsak az egyén életében, hanem a Földön is. Ebben a folyamatban a "régi energia" az elme, az ego, a gőg, az önzés, a félelem és harag uralta minőségek ütköznek össze a Földre érkező Új energiával, mely már a szív útját, a közös jót keresőket támogatja.

Az újenergiás oldásokkal az utóbbiaknak, a felemelkedést választóknak tudok lehetőséget nyújtani ahhoz, hogy egy magasabb kegyelem által le tudják tenni a múltukhoz kapcsolódó terheiket, félelmeiket és fájdalmaikat, hogy könnyebben tudjanak előre haladni az életükben.

Szabó Attila

Access Bars, Reiki / Angyal Reiki

Reiki, Angyal reiki és Access Consciousness testkezelő, Access Bars kezelő

Családon belüli szenvedélybetegség sodort az önismeret és tudatosság útjára.

Több, mint 10 éve fedezem fel önmagam mélységeit és magasságait, ez idő alatt mélyedtem el számos eszközben, melyeket első sorban önmagam jól-léte céljából sajátítottam el. A megtanult és integrált módszerekkel járulok hozzá a hozzám fordulók

jól-létéhez.

Az energetikai testkezelések gyengéden, biztonságosan oldják azokat a korlátozó mintákat, blokkokat, amelyek akadályt jelentenek a mindennapokban. Az életünk bármely területén bástyaként fölénk emelkedő nézőpontok és ítéletek falait az Access Bars-szal és a kérdések tisztító, tereket és lehetőségeket nyitó eszközével bontjuk le, így megnyitva egy könnyedebb, örömtelibb valóságot, amit választhatsz.

Minden pillanat egy ajándék és minden ajándék egy pillanat. Te magad is a pillanat ajándéka vagy, ha választod!

Molnár Enikő Dorottya

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Művészeti gimnázium és Iparművészeti Főiskola elvégzése után textiltervező iparművész lettem. Az iparművészet többféle ágát gyakoroltam, voltam bőrös, ólomüveges, belsőépítész, készítek képeket, ékszereket.

30 éves korom körül fedeztem fel, hogy van erő a kezemben. Ez nem fizikai erő, amivel fájdalmakat tudok enyhíteni, megszüntetni. Rájöttem, hogy tudok beszélgetni a pálcával, szomjasan faltam a könyveket, elkezdtem tanulni és azóta is tanulok - amit soha nem lehet abbahagyni. Felfedeztem magamban egy másik világot, és követem a lelkem régóta meglévő késztetéseit.

Akkor vagyok igazán boldog, ha segíthetek, ha örömet okozhatok, ha általam valami könnyebb lesz, valakik pedig boldogabbak.

Vándor Zsuzsa

Energetikai kezelő

Életviteli tanácsadó - Tréner, Nem konvencionális gyógymódok szakkonzulense, energetikai kezelő - gyógyító beszélgetések instruktora

2003-ban kezdtem Reikit tanulni, amit 10 évre rá a svédmasszázs és a wellness masszázs követett. Hamarosan pedig jött a felismerés, hogy csak az emberek testi-lelki jólétének elősegítésének szeretném szentelni az életem.

Utam a Természetes Gyógymódok Szabadgyetemén (TEGYE) és az orosz energiagyógyászaton át a Nemzetközi és Magyarországi T. P. Metafizikai Oktató - Kutató Intézet és Szövetségig vezetett. Kedvenceimmé azok a gyógymódok váltak, ahol az energiák használatával, önismerettel és lélekgyógyászattal tudjuk létrehozni a test-lélek-szellem egységét.

 

Jelenleg több módszer egyesítésével (csakra-talpmasszázs, aromaterápiás stresszoldó masszázs, energetikai kezelések, Reiki, Naranaya, támogató beszélgetések), személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak abban, hogy rátaláljanak önvalójukra, megoldják konfliktusaikat, legyőzzék a problémákat.

Fazekas Andrea

Reflexológia

Parapszichológus, Természetes gyógymódok tanácsadó

A MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem.

A Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén a hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, egészségügyi asztrológia, pszichológia mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) Rabi Edittől fülakupunktúrás addiktológus, fitoterapeuta, természetgyógyász tanáromtól a reflexológiát, Karsai Mónikától alternatív és keleti gyógyászatok mestere, tradicionális thai masszázs tanáromtól tanulhattam a thai test- és talpmasszázst. Hálás vagyok azért, hogy a szakma legjobb tanárai adták át tudásukat, akiknek fontos a hozzájuk forduló "egész ember", az irántuk érzett szeretet és alázat.

Ugyancsak nagy szeretettel és hálával gondolok Németh Krisztinára természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotójára, aki a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel.

Kollar Zsuzsanna Friderika

Okleveles Gyógy-és Sportmasszőr

Okleveles Gyógy-és Sportmasszőr

2005 óta intenzíven foglakozom integrál masszázzsal, amely a nyugati gyógymasszázs elméletét és fogásait ötvözi a több ezer éves keleti rendszerek masszázsstílusainak leghatékonyabb elemeivel.

A fenti technikát tibeti energiagyógyászattal ötvözöm, amely erősíti és támogatja a masszázst. A pránával való gyógyítás 2003 óta része életemnek és az egyes szintekhez kapcsolódó avatások az energetika egyre szélesebb spektrumát tárták fel előttem.

A gyógymasszázst olyan kiegészítő eljárásokkal szélesítettem, amelyek szelíd segítőkként ösztönzik az emberi test mielőbbi regenerációját. Így a triggerpont terápia, flossing, kinesio- és sporttaping, valamint a funkcionális fascia tréning is mind ezt a célt szolgálják.

Egyedi kombináció az általam alkalmazott SyncWave hangterápia energetikai kezeléssel, amely egy több, mint 40 éve folyamatosan fejlesztett és ellenőrzött módszer. Hatékony segítség a fáradtság, stressz, figyelemzavar ellen. Szelíden hangolja össze a racionális bal és az intuitív jobb agyfélteke hullámait.

Németi Tamás

Családállítási tanácsadó

Okleveles Családállítási Tanácsadó

Több éven keresztül dolgoztam az üzleti életben közgazdászként.

Saját magamon és életminőségem javításán munkálkodva ismertem meg a családállítás módszerét.

Az általa elért változások magukért beszéltek; meggyőzött a módszer.

Eredményeim, sikereim megélése után elhatároztam, én is szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy mások számára is könnyebbek, élhetőbbek legyenek a hétköznapok.

A mai napig elkápráztat a módszer és az általa elérhető eredmények.

Koncsek Hajni

Masszőr, Kismama masszőr

Masszőr, Kismama masszőr, alternatív masszázs-és mozgáskezelések

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: a Pránanadi masszázs1. tanfolyammal kezdtem, majd Svédmasszőr lettem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodult, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Közben kialakult a kezeléseim területe: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem, kizárólag étkezési minőségű, tiszta olajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, hogy vendégeimnek egyetlen életszakaszban se kelljen lemondani a masszázs élményéről. A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio-tape használatát. Az ásványok iránti szeretetem elvitt egészen a Kristálygyógyászat haladó tanfolyam elvégzéséig. Idén újabb természetgyógyász szakot kezdtem el: a Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot, emellett folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű információkkal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

 

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem, hogy szerelem ez.

A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt. 

A Sivananda Hatha Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. 

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést.

2018-ban Yin jóga oktatói képzést végeztem.

Boldizsár Szidónia

Jóga, chi kung, tai chi oktató, vallásbölcsész

Jóga, chi kung, tai chi oktató, buddhista dharmatanító, vallásbölcsész, mozgásterapeuta

2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2008 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok jógát, tai chi-t, chi kung-ot, illetve vezetek önismereti csoportokat, workshopokat, táborokat. Egyéni kezelések során TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát végzek.

Integrál szemléletű oktatóként, csoportvezetőként működöm, aki (test)tudatosságot fejleszt, valamint önismeretet mélyít, teszi ezt gyakorlatorientáltan a fent említett módszerek, eszköztárak segítségével. Ezekbe csomagolva igyekszem a kultúrafüggetlen, egyetemes bölcselet morzsáit átadni. Foglalkozom még gyakorlói közösség építéssel, oktatási módszerek fejlesztésével, programok szervezésével és írással. Az integrál szemlélet számomra a nyugati/keleti, az archaikus/modern bölcselet, illetve a test – lélek – szellem hármasságának, valamint az egyén és a közösség szintjének integrálását jelenti.

Sápi Ádám

HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg