Webp_edited.jpg
Harmónia Fészek megálmodója
Általános tanácsadás, Asztrológia

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Legnagyobb vágyam, hogy kis csapatunkkal minél több felnőttnek, gyermeknek segíthessünk.

Hosszú évek kutatómunkája és tapasztalatai alapján, az asztrológiában találtam meg a mélységeket, a megértés kulcsát.

Általános tanácsadással (állapotfelméréssel) támogatom a hozzám fordulókat, valamint az asztrológia, számmisztika és különböző kártyarendszerek eszköztárával segítem vendégeinket. 

Célom, hogy minden hozzánk forduló vendég esetében megtaláljuk a számára legoptimálisabb megoldást, s segítséget nyújtsunk a minél teljesebb harmonikus állapot eléréséhez. 

Preisz Danila

Nóra.jpg
CranioSacralis terápia

Az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

Tapasztalatom szerint a kezelés hasznos gyermekkori viselkedési problémák, tanulási nehézségek befolyásolására is.

A kezelés lényege a" teljes ember" támogatása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom is.

Ferdinandy Nóra

Agi%20uj_edited.jpg
Ayurvédikus testkezelések

Természetes gyógymódok tanácsadó, Ayurvéda és Panchakarma technikus, Gerincjóga oktató

Fitoterapeutaként, Ayurvéda és Panchakarma technikusként tisztító, egyensúlyhoz visszavezető, preventív jellegű kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerinti életviteli javaslatokkal segítem a hozzám érkezőket.

A prevenció és a biztonságos, a probléma forrására összpontosító gyógymódok fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ayurvédikus medikált olajokkal és porokkal, testkezelésekkel, táplálkozás rendszerekkel és jógával dolgozom, fontosnak tartom az egyéni különbözőségeket és a vendég esetleges egyéb terápiás javaslatait.

Bezsila Ágnes

Bako%2520Eszter_edited_edited.jpg
Quantum - és regressziós kezelés

Spirituális tanácsadó, tréner / Quantum - és regressziós kezelés

A huszonkét évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a grafológia, quantum-technika és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a quantum-és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a quantum-, regressziós-, és reinkarnációs módszereket ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek kezeléseket kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

Bakó Eszter

Rita_edited.jpg
"Lehetetlen helyzetek" kezelése

Születési tisztánlátó, diplomás szociális munkás (Ba) és Jogászhallgató (család és ingatlan jog, öröklés, gyermek és családvédelem)

Először 4 éves koromban tapasztaltam meg "különleges", tisztánlátó képességeimet.

5 éves koromban, elhunyt édesapám szellemként meg jelent meg előttem, hogy elköszönjön. Csak én láttam és természetesen nem hittek nekem, de édesapám tanított meg arra, hogy mindig merjem vállalni önmagam (látóként, cigányként, bosziként, Vargaként).

Mivel az életem során többször keltem át és jöttem vissza, hozzá szocializálódtam a dimenziók közti ugrásokhoz, látásokhoz és energia munkákhoz. Lélek teleporttal lehetőségem van asztrál síkon látni és működni. Tisztánlátásommal és kártyák, inga segítségével képes vagyok a párhuzamos léteket, előző életeket, 4. dimenziós lényeket, karmákat, elakadásokat, árkokat, rontásokat látni és felfedni. Széles rétegű tudásommal pedig megoldást találni a problémákra.

Varga Rita

Ibolya.jpg
CranioSacralis terápia

Konduktor

Az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzésének 4. szintű hallgatója

1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel.

A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem elsősorban. A konduktív pedagógia mellett tanultam reflexológiát, TEK kineziológiát, végeztem kinesio tape tanfolyamot.

A cranisacrális terápia tapasztalataim szerint testi-lelki problémákra átfogóan nyújt segítséget, kellemes, ellazult állapotban, gyengéd érintésekkel. 

Matei Ibolya

Szabo Attila.JPG
Újenergiás energiagyógyászati kezelések és lelki oldások

A Földön zajló felemelkedési folyamatokhoz kapcsolódóan 2012 óta foglalkozom egyéni és csoportos kezelésekkel és segítséget nyújtok a spirituális úton járók életében felmerülő mindenféle testi-, lelki- és élethelyzeti probléma feloldásához.

Főként olyan helyzetekben tudok segíteni, ahol az egyéni felemelkedési folyamat beaktiválja azokat a tudatalattiban, illetve az energetikai rendszerben lévő negatív programokat és mintákat, amelyek olyan váratlan munkahelyi, párkapcsolati, anyagi, családi vagy egészségi problémákat teremtenek az emberek életében, amelyeknek a mindennapi megélése és megoldása hatalmas kihívást jelent.

 

Érdemes tudni arról is, hogy a Föld rezgésszintjének az emelkedésével nagyon nagy átrendeződések zajlanak nemcsak az egyén életében, hanem a Földön is. Ebben a folyamatban a "régi energia" az elme, az ego, a gőg, az önzés, a félelem és harag uralta minőségek ütköznek össze a Földre érkező Új energiával, mely már a szív útját, a közös jót keresőket támogatja.

Az újenergiás oldásokkal az utóbbiaknak, a felemelkedést választóknak tudok lehetőséget nyújtani ahhoz, hogy egy magasabb kegyelem által le tudják tenni a múltukhoz kapcsolódó terheiket, félelmeiket és fájdalmaikat, hogy könnyebben tudjanak előre haladni az életükben.

Szabó Attila

Gabi2_edited_edited.jpg
Biorezonanciás Állapotfelmérés
Miaomei masszázs

Természetgyógyász

Az Orvos Továbbképző Intézet főiskolai karán diplomáztam 1984-ben közegészségügyi járványügyi szakon. Budapest 10. kerületi ÁNTSZ-ben dolgoztam 5 évet.
Mivel a gyógyítás mindig fontos volt számomra, kerestem önmagam és azt a területet, ahol közvetlenül kapcsolatba kerülhetek gyógyulni vágyókkal, illetve azokkal az emberekkel, akiknek szintén fontos a megelőzés.
Természetgyógyászatból ETI vizsgával rendelkezem fülakupunktúrás addiktológusként. Megismerkedtem a kínai gyógyászattal, azon belül a MIAOMEI kezeléssel. Ez a masszázs típus akupresszúrával kombinált nyirokkeringetés, mely során a meridiánokban harmonizáljuk az energia áramlását.
Célom, hogy a megelőzésre egyre több figyelmet fordítsanak az emberek. Ebben hatékony segítség a biorezonanciás állapotfelmérés, mely során 4 perc alatt 12 ezer anyag rezgésével teszteli a szervezetet sejt szinten. 

Csonka Gabriella

Tibor4_edited.jpg
CHE homeopátiás tanácsadó

2013 és 2017 között tanultam a CHE (Centre for Homeopathic Education) Homeopátiás Magániskolában és szereztem meg az angol homeopátiás tanácsadó minősítésemet. 2007 óta támogatok homeopátiával embereket gyógyulásukban, kiteljesedésükben.

Több alkalommal tartottam homeopátiás tanfolyamot. Azért szerettem bele ebbe a támogató módszerbe, mert a homeopátia az emberben zajló belső folyamatok megfigyelésének és megértésének a szépsége, egy holisztikus szemlélet.

A homeopátiás tanácsadáson kívül készségfejlesztő trénerként és coachként is dolgozom.

Három éve jelent meg a változásról szóló könyvem „A repülő elefánt” címmel. Jelenleg a “Rejtőzködő töredékeink” című könyvemet írom, ami a betegségelőnyökről, családi mintáinkról, a gyógyulás kommunikációs támogatásáról szól homeopátiás megközelítéssel.

Sebestény Tibor

Horvath%2520Kinga_edited_edited.jpg
Access Bars, Theta Healing,
Points of you

Access Bars kezelő, Theta Healing konzulens, Points of you

Szociálpedagógusként végeztem 2020-ban. Az önmegismerés és önfejlesztés már gyermekkorom óta az életem része. Édesanyám kiskoromban elvitt gyermekagykontroll tanfolyamra, majd fiatal felnőttként már önállóan is ezt az irányt választottam.

Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, majd megismerkedtem a Théta Healing technikájával, a Points of you eszközzel és az Access Consciousness szemléletével is. Ezek a tanfolyamok mind a mai napig azt tanítják nekem, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, amit ha hajlandó választani, akkor az élete önmagától kivirágzik.

Hiszem, hogy ez mindenki számára elérhető állapot, amihez szívesen leszek hozzájárulás annak, aki ezt választja.

Horváth Kinga

Vandor Zsuzsi2.jpg
Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Művészeti gimnázium és Iparművészeti Főiskola elvégzése után textiltervező iparművész lettem. Az iparművészet többféle ágát gyakoroltam, voltam bőrös, ólomüveges, belsőépítész, készítek képeket, ékszereket.

30 éves korom körül fedeztem fel, hogy van erő a kezemben. Ez nem fizikai erő, amivel fájdalmakat tudok enyhíteni, megszüntetni. Rájöttem, hogy tudok beszélgetni a pálcával, szomjasan faltam a könyveket, elkezdtem tanulni és azóta is tanulok - amit soha nem lehet abbahagyni. Felfedeztem magamban egy másik világot, és követem a lelkem régóta meglévő késztetéseit.

Akkor vagyok igazán boldog, ha segíthetek, ha örömet okozhatok, ha általam valami könnyebb lesz, valakik pedig boldogabbak.

Vándor Zsuzsa

Szabo%20Agi_edited.jpg
Nőiség kezelések és programok

Mindig is érdekelt az emberi lélek sokszínűsege és sokrétűsége. Mind a fizikai, mind a szellemi szinten történő pozitív változás és fejlődés csodákat hozott az életemben. Ezt a csodát szeretnem megosztani Veletek az egyéni kezeléseimen és csoportos, elsősorban nőknek szóló programjaimon.

Módszerek, amelyekkel dolgozom:
* Théta Healing - hitrendszereket és blokkokat tisztitó energetikai munka,
* Access Coinsciousness - érintéses blokkoldó technika,
* Generációs munka - méháldás, méhtisztítás fizikai és szellemi gyakorlatokkal,
* Női erő aktiváló egyéni kezelés - bármilyen nőiséget értintő generációs, vagy személyes probléma eseten,
* Beavató szertartások a női életút mentén,
* Női Erőforrás Aktiváló Mozgásmeditáció Tanfolyam  - NEF - (Pozsgai Nikoletta) - ez egyéni és csoportos formában is elérhető, 
* AromaTouch lazító, immunerősítő és energetizáló masszázs kiváló minőségű doTerra illóolajokkal. 

Csoportos alkalmak:
* Adott évszak és a hold energetikai állapotához igazodó női körök, 
* Szabad táncos és szakrális körtáncos női körök, 
* Örömünnepek, születésnapi szertartások - egyéni kérésre, egyéni csodaalkalmak. 

Szabó Ágnes Réka

Zsuzsi uj.jpg
Reflexológia, Csakra-talpmasszázs,
Ayurvédikus olajos fejmasszázs

Parapszichológus, Természetes gyógymódok tanácsadó

A másoknak való segítés érzése gyerekkorom óta munkálkodott bennem. A hosszú önismereti munkámnak köszönhetően (ami a jelenben is zajlik)  a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem. 

Mivel több gyakorlati tudásra vágytam, a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) képeztem magam tovább, ahol természetes gyógymódok szakértőjeként szereztem diplomát. 

A hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, aromaterápia, fitoterápia, pszichológia (és még sorolhatnám a sort) mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Egyéni képzés keretében Németh Krisztina (természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotója), a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel és én legalább ilyen nagy szeretettel érintem meg azon vendégeimet, akik lábukat, és ezzel együtt bizalmukat is a kezembe helyezik. 

2019-ben a Nemzetközi Masszázsakadémián elsajátítottam az ayurvedikus olajos fejmasszázs technikáját. 

A tanulmányaim során szerzett ismereteimet a test-lélek-szellem hármas egységét alapul véve – elsősorban a különféle talpmasszázsokon/fejmasszázson keresztül - alkalmazom a kezelések során, kiegészítve az aroma-, fitoterápia és ayurveda által kínált lehetőségekkel. 

A Bach virágterápiát és Schüsshler só-terápiát, mint információs, vagy „szelíd gyógymódot” is szívesen hívom segítségül. 

Nagy öröm számomra, ha a hozzám fordulóknak úgy tudok segíteni, hogy a testi-lelki problémáikat egy átfogó, személyre szabott kezelés során úgy oldjuk meg, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait is erősítve, mind testi, mind lelki szinten feltárjuk az elakadások okait és új nézőpontokat is kialakítunk a további JÓLLÉT érdekében. Mindeközben a kezelések alatt teljes egészében kényeztetve érezheti magát mindenki, az ÉNIDŐ teljes élvezetét lehetővé téve. Mert ez jár nekünk!

Kollár Zsuzsanna Friderika

Strudringer%20Vivi_edited.jpg
Theta Healing, Bach-virágterápia

Theta Healing konzulens

15 évvel ezelőtt az életem fordulóponthoz ért, akkor éreztem először, hogy életmód váltásra van szükségem, mind fizikai, mind lelki síkon. Tapasztalataim alapján önmagunk megismerése, annak elfogadása, hogy minden változik körülöttünk az első lépés a gyógyulás felé.

A Theta Healing segít megtalálni a fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a mintákat, amik az adott pillanatban irányítják életünket. Számomra az önismeret útján a Theta Healing tudja a legtöbb és leghatékonyabb segítséget nyújtani abban, hogy a testem és a lelkem közötti egyensúlyt megtaláljam és helyreállítsam.

Emellett foglalkozom Bach-virágterápiával is, ami nagyszerűen kiegészíti, illetve támogatja a  kezeléseket, de önmagában is csodálatos módszer, segít megtalálni a lelki harmóniát és békét. 

Studringer Vivien

Takacs Blanka.jpg
Családállítás, Karriertanácsadás és Coaching

Családállító, Karriertanácsadó

Segítőként arra vállalkozom, hogy világos, a mindennapi életben jól alkalmazható megoldásokkal, tanácsokkal segítsem a hozzám fordulókat. A célom az, hogy megmutassam, hogyan lehetnek élhetőbbek, minőségibbek a hétköznapok bárki számára - mind a magánéletben, mind a munka világában.

A családállítás 2016 óta része az életemnek. Ez a módszer számomra már rengetegszer bizonyított, és a mai napig segítségül hívom saját témáimban is. Ez egy komoly önismereti út, az állításokban nincs mellébeszélés, és én pont ezt szeretem benne a legjobban. Ha készen állsz, bármilyen életterületet érintő témádat elhozhatod. Néhány példa: betegségek lelki háttere, párkapcsolat, gyász és elengedés, pénzügyi problémák, döntési helyzetek, üzleti témák (pl.: projektek, vállalkozás).

HR szakemberként különös figyelmet szentelek a karrier területére. 14 évnyi vállalati környezetben megszerzett tudásomat és tapasztalatomat szeretném klienseim szolgálatába állítani, változatos és érdekes módszerekkel kiegészítve. A tanácsadásban/coachingban is alkalmazom a rendszerállítás technikáit, ez teszi igazán különlegessé és nagyon hatékonnyá az üléseket. Kinek ajánlom? Fiataloknak pályaválasztás előtt; munkahelyváltást fontolgatóknak; karrierváltást, pályamódosítást fontolgatóknak; azoknak akik utálják a munkájukat, munkahelyüket; azoknak, akik nehezen jönnek ki a főnökükkel/kollégákkal/beosztottjaikkal; vezetőknek, akiken túl nagy a nyomás; fontos döntések meghozatala előtt és választási helyzetekben; azoknak, akik úgy érzik megrekedtek, és nem tudják, merre tovább. Ezen felül: önéletrajz tanácsadás; felkészítés állásinterjúra (angolul is).

Takács Blanka

Szilvi2_edited.jpg
Művészetterapeuta, képzőművész

Spirituális tanácsadó, pedagógus, művészetterapeuta, képzőművész

Spirituál és művészetterapeutaként: 

  • Művészetterápiával egybekötött lélek és energetikai gyógyítás gyermekeknek és felnőtteknek. Elsősorban a meditáció, relaxáció alatti pozitív vizualizáció a módszerem. Rezgésszintemelés, angyali energiák segítségével kapcsolati problémák megoldása, önfejlesztés és életvezetési tanácsadás a fő területeim.

  • Az indigó és kristály gyermekek, fiatalok támogatása. Segítség nyújtás a mély önmegértésehez, spirituális és hétköznapi „földi” szinten. Nevelési tanácsadás családok számára.

 

A módszer, melyet alkalmazok több összetevőből áll és mindig egyénre szabott.               

  • Használom az autogén tréninget és a klasszikus meditációs és légzésterápiás technikákat.

  • A művészet része a módszeremnek, gyermekek esetében szinte minden alkalommal. Gyermekek támogatása a szülők bevonásával történik, mivel valódi előrelépés csak így jöhet létre. 

Az új generációs gyermekekkel 12 éve kiemelten foglalkozom. A tapasztalataimból és a gyerekek alkotásaiból, megnyilatkozásaiból megjelent könyvem: Indigó és kristály gyermekeink alkotásaik tükrében címmel. Bioenergetic Kiadó, 2015

Képesítéseim: 

Elsőként a Tanárképző Főiskolát és az Iparművészeti Egyetemet végeztem el.                   2010-ben két és fél éves akkreditált képzésben Spirituál terapeuata - energiagyógyász diplomát szereztem. 2016-ban elvégeztem az Alkotó-fejlesztő meseterápia képzést.       Rövidebb képzéseken tanultam a Waldorf pedagógiát (jelenleg is Waldorf iskolában tanítok).

Művészetem

​Festményeim, grafikáim, tevékenységeim a fb.oldalamon láthatóak és előadásaim a youtubon. Képeim megvásárolhatóak és egyénre hangolódó festmények megrendelhetőek: pkszilvia@gmail.com

Pállay-Kovács Szilvia

Kiss Monika_edited.jpg
Masszőr, Kismama masszőr

Masszőr, Kismama masszőr, alternatív masszázs-és mozgáskezelések

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: a Pránanadi masszázs1. tanfolyammal kezdtem, majd Svédmasszőr lettem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodult, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Közben kialakult a kezeléseim területe: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem, kizárólag étkezési minőségű, tiszta olajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, hogy vendégeimnek egyetlen életszakaszban se kelljen lemondani a masszázs élményéről. A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio-tape használatát. Az ásványok iránti szeretetem elvitt egészen a Kristálygyógyászat haladó tanfolyam elvégzéséig. Idén újabb természetgyógyász szakot kezdtem el: a Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot, emellett folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű információkkal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Zoe1_edited_edited.jpg
Zen-Shiatsu kezelések, homeopátia

Zen-Shiatsu - testkezelő, homeopátiás szemléletű tanácsadó, gyógypedagógus, gyermekjóga oktató, Forrás tréner

Segítői történetem ott kezdődött, amikor eddigi életem felénél kromoszóma rendellenességet diagnosztizáltak és egész életre szóló szintetikus gyógyszerszedésre ítéltek. A gyógyszer elfogadásával és szedésével életvezetési problémák jelentkeztek. Ezért elindultam megkeresni a forrást, azt, hogy mi érint meg igazán és mi az a csoda, ami a természettel összhangban kívül és belül is gyógyítóan hat.

Utamon a gyógypedagógusként szerzett tapasztalataim során ráébredtem, hogy a felszín alá lehet és kell nézni, amennyiben mély, tartós egyensúlyra törekszem és ennek segítésére elhivatott vagyok.

Homeopátia és Zen-Shiatsu-testkezelés formájában talált rám a segítő figyelem harmonizáló ereje. Mind homeopátiás szemléletű tanácsadóként, Shiatsu kezelőként, gyermekjóga oktatóként, gyógypedagógusként, vagy Forrás trénerként (Shiatsu gyermekprogram) a fókuszom az, hogy a lelki, testi érintés jelene lecsendesítsen és ebben a csendben önmagunkat támogassuk az egyre egészségesebb kapcsolódások által.

A homeopátia és a japán Zen-Shiatsu is olyan finom, csendes és lényünk legmélyét érintő tanácsokkal támogatja a szellemet, testet és lelket, amiből teljesebben indulunk tovább az utunk kihívásait megélni. Segítségükkel egy egyre kiteljesedő és egészségesedő életet élek meg. A Zen-Shiatsu kezelésekkel és/vagy homeopátiával ebben támogatom a hozzám érkezőket.

Bodó Sz. Zoé

Szido_edited.jpg
Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

 

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem, hogy szerelem ez.

A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt. 

A Sivananda Hatha Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. 

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést.

2018-ban Yin jóga oktatói képzést végeztem.

Boldizsár Szidónia

Stella_edited.jpg
Kundalíni jóga oktató

Kundalíni jóga oktató

Végzetségem szerint szociális segítő, Pszichodráma asszisztens, Kundalíni jóga oktató, Életmód tanácsadó vagyok.

Önismereti utam 20 éve kezdtem. Hosszú volt az út, amit bejártam, az égieknek hála csodás szakemberektől tanulhattam, általuk gyógyulhattam.

Úgy érzem mindig jó helyen, jó kezekben voltam.

Abban hiszek, hogy csak azon a szinten tudunk segíteni, ahol mi is tartunk.

Mindent megteszek, hogy jelenlétemmel emeljem a hozzám fordulókat, velem gyakorlókat.

Varga Stella Dalma