Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Legnagyobb vágyam, hogy kis csapatunkkal minél több felnőttnek, gyermeknek segíthessünk.

Hosszú évek kutatómunkája és tapasztalatai alapján, az asztrológiában találtam meg a mélységeket, a megértés kulcsát.

Horoszkóp - és számmisztikai elemzéssel, valamint a tarot és symbolon kártyák segítségével fordulok a hozzám érkezőkhöz. 

Preisz Danila

Harmónia Fészek megálmodója

Az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

Tapasztalatom szerint a kezelés hasznos gyermekkori viselkedési problémák, tanulási nehézségek befolyásolására is.

A kezelés lényege a" teljes ember" gyógyítása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom is.

Ferdinandy Nóra

CranioSacralis terápia

Természetes gyógymódok tanácsadó, Ayurvédikus terapeuta és panchakarma technikus, Gerincjóga oktató

Sok év gyógyszeripari tapasztalat után a természetes gyógyszerek és gyógymódok fontossága mellett döntöttem. Bár családi hátterem és tanulmányaim által az átlagosnál több ismerettel bírok az akadémikus orvoslás itthoni működéseiről, 2009 óta kizárólag természetes terápiákban képzem tovább magam és az életvitel és prevenció fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ételekkel és medikált olajokkal gyógyítok, ugyanakkor tiszteletben tartom az egyéni különbözőségeket és a páciens esetleges egyéb terápiás javaslatait. Az ayurvédát, mint tudományosan megalapozott orvostudományt és gyógyítói tevékenységet gyakorlom. Panchakarma technikusként ayurvédikus tisztító, öngyógyító kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerint életviteli és étrendi javaslatokkal segítek egyensúlyban élni.

Bezsila Ágnes

Ayurvédikus terapeuta

Transz-Relax Terapeuta, grafológus, spirituális tanácsadó, tréner

A huszonkét évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a transzperszonális pszichológia, grafológia, kvantum-gyógyítás és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Transz-Relax terapeutaként tapasztalatom alapján vallom, hogy a módosult tudatállapotban végzett kezelés - a tudatalatti mélységeit elérve és oldva - a legkevesebb szenvedéssel, a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a kvantum-, regressziós-, és reinkarnációs terápiákat ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek terápiákat kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

Bakó Eszter

Kvantumgyógyász, regressziós kezelés

Szivárványfény kezelés és oktatás, Önismereti tanácsadás, Lélekgyógyászat, Angyali életvezetés

Sokféle módszerbe belekóstoltam, de az igazi hazatalálás 2014-ben érkezett meg a Szivárványfény terápia által. Mindig is az érintés volt a szeretet nyelvem, így ez a technika tökéletesen illeszkedett a személyiségemhez. Elvégeztem az összes kezelés tanfolyamát és 2015 óta oktatója is vagyok a módszernek. 

A Szivárványfény rendszerben számos kezelés típus és kiscsoportos tréningek segítségével tudom támogatni a pácienseimet a felmerülő problémák nagyon széles skáláján. A legmeghatóbb dolog meglátni azt, amikor zárkózott, félelmekkel teli emberek a kezelés hatására megnyílnak, átjárja őket a szeretet és szinte újjászületve kelnek föl a kezelés után. 

 

Feladatomnak érzem és örömmel segítem az újgenerációs gyermekek útját és azokat a gyerekeket, akik a világunkba nehezebben illeszkednek be. Szintén fontosak az életemben a termékenységi problémákkal küzdő anyukák; sokuknak sikerült már csodákat hozni az életébe. 

 

Mivel 8 évig Angliában éltem folyékonyan beszélek angolul, így kezeléseket és tanfolyamokat is vállalok angol nyelven. 

Hormay Nóra

Szivárványfény terapeuta

NEF, KidsEnergym és Gyermekjóga oktató, TEK kineziológus tanácsadó, Théta Healing konzulens, Moon Mother, Mátrix Mix tanácsadó, Walldorf pedagógus

A Gyermek életútja és annak minden irányú támogatása az én feladatom.

A felkészítés erre már a fogantatás előtti időszakban elkezdődik az édesanya lelki, érzelmi, testi energetizálásával, a lélek meghívásával és az Anya minőség energetizáló gyakorlataival.

A Leány és Legény útját az Anya kíséri, az Atyai minőség megtartó fénykertjében. Így fontos, hogy a szülők egységét, nyugalmát is szolgáló módszereket öleli fel küldetésem.

A gyermekévek után az Élet - Szerelembe kísérés csakúgy része mindannak, amit képviselek, mint a felkészítésük a Szer- Elemre, testiségre, testükben életbe lépő változásokra. Kísérőd vagyok az úton, bárhol is jársz.

Varga Vivien Lilla

Walldorf pedagógus, gyermekjóga oktató 

Spirituál terapeuta, energiagyógyító, pedagógus és képzőművész

A módszer, melyet alkalmazok több összetevőből áll és mindig egyénre szabott.      Alkalmazom a csakrák, aurák tisztítását. Alapvető a relaxáció és meditáció alkalmazása, illetve megtanítása és általa a pozitív önprogramozás módszere.          Használom az autogén tréning és a Gyógyító Kód (Alexander Loyd) technikáit.

A művészet vagy meseterápia fontos része a módszeremnek, gyermekek esetében szinte minden alkalommal. Gyermekek gyógyítása a szülők aktív bevonásával történik, mivel valódi javulás csak így jöhet létre. 

 

Az új generációs gyermekekkel 9 éve kiemelten foglalkozom. Rengeteg tapasztalatomból és a gyerekek alkotásaiból, megnyilatkozásaiból megjelent a könyvem: Indigó és kristály gyermekeink alkotásaik tükrében címmel. Bioenergetic Kiadó, 2015

 

Képesítéseim:

ElTanárképző Főiskola, Iparművészeti Egyetem.

2010: Spirituál terapeuata - energiagyógyász diploma.

2016: Alkotó-fejlesztő meseterápia képzés.                                         

Tanultam a Waldorf pedagógiát (jelenleg is Waldorf iskolában tanítok) és a chikung-ot, melyet rendszeresen gyakorlok.

 

Művészetem: www.art.pkszilvia.hu

Pár éve egyéni életút segítő festményeket is festek felkérés útján. 

Pállay-Kovács Szilvia

Spirituál terapeuta, pedagógus, képzőművész

Konduktor

Az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzésének 4. szintű hallgatója

1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel.

A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem elsősorban. A konduktív pedagógia mellett tanultam reflexológiát, TEK kineziológiát, végeztem kinesio tape tanfolyamot.

A cranisacrális terápia tapasztalataim szerint testi-lelki problémákra átfogóan nyújt segítséget, kellemes, ellazult állapotban, gyengéd érintésekkel. 

Matei Ibolya

CranioSacralis terápia

Manuálterapeuta

Művészeti gimnázium és Iparművészeti Főiskola elvégzése után textiltervező iparművész lettem. Az iparművészet többféle ágát gyakoroltam, voltam bőrös, ólomüveges, belsőépítész, készítek képeket, ékszereket.

30 éves korom körül fedeztem fel, hogy van erő a kezemben. Ez nem fizikai erő, amivel fájdalmakat tudok enyhíteni, megszüntetni. Rájöttem, hogy tudok beszélgetni a pálcával, szomjasan faltam a könyveket, elkezdtem tanulni és azóta is tanulok - amit soha nem lehet abbahagyni. Felfedeztem magamban egy másik világot, és követem a lelkem régóta meglévő késztetéseit.

Akkor vagyok igazán boldog, ha segíthetek, ha örömet okozhatok, ha általam valami könnyebb lesz, valakik pedig boldogabbak.

Vándor Zsuzsa

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Életviteli tanácsadó - Tréner, Stresszterapeuta, Nem konvencionális gyógymódok szakkonzulense, energetikai kezelő - gyógyító beszélgetések instruktora

2003-ban kezdtem Reikit tanulni, amit 10 évre rá a svédmasszázs és a wellness masszázs követett. Hamarosan pedig jött a felismerés, hogy csak az emberek testi-lelki jólétének elősegítésének szeretném szentelni az életem.

Utam a Természetes Gyógymódok Szabadgyetemén (TEGYE) és az orosz energiagyógyászaton át a Nemzetközi és Magyarországi T. P. Metafizikai Oktató - Kutató Intézet és Szövetségig vezetett. Kedvenceimmé azok a gyógymódok váltak, ahol az energiák használatával, önismerettel és lélekgyógyászattal tudjuk létrehozni a test-lélek-szellem egységét.

 

Jelenleg több terápia egyesítésével (csakra-talpmasszázs, aromaterápiás stresszoldó masszázs, energetikai kezelések, Reiki, Naranaya, gyógyító beszélgetések), személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak abban, hogy rátaláljanak önvalójukra, megoldják konfliktusaikat, legyőzzék a stresszt és a testi-lelki problémákat.

Fazekas Andrea

Stresszterapeuta, energetikai kezelő

Parapszichológus, természetes gyógymódok tanácsadó

A MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem.

A Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén a hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, egészségügyi asztrológia, pszichológia mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) Rabi Edittől fülakupunktúrás addiktológus, fitoterapeuta, természetgyógyász tanáromtól a reflexológiát, Karsai Mónikától alternatív és keleti gyógyászatok mestere, tradicionális thai masszázs tanáromtól tanulhattam a thai test- és talpmasszázst. Hálás vagyok azért, hogy a szakma legjobb tanárai adták át tudásukat, akiknek fontos a hozzájuk forduló "egész ember", az irántuk érzett szeretet és alázat.

Ugyancsak nagy szeretettel és hálával gondolok Németh Krisztinára természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotójára, aki a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel.

Kollar Zsuzsanna Friderika

Reflexológus, parapszichológus

Okleveles Gyógy-és Sportmasszőr

2005 óta intenzíven foglakozom integrál masszázzsal, amely a nyugati gyógymasszázs elméletét és fogásait ötvözi a több ezer éves keleti rendszerek masszázsstílusainak leghatékonyabb elemeivel.

A fenti technikát tibeti energiagyógyászattal ötvözöm, amely erősíti és támogatja a masszázst. A pránával való gyógyítás 2003 óta része életemnek és az egyes szintekhez kapcsolódó avatások az energetika egyre szélesebb spektrumát tárták fel előttem.

A gyógymasszázst olyan kiegészítő eljárásokkal szélesítettem, amelyek szelíd segítőkként ösztönzik az emberi test mielőbbi regenerációját. Így a triggerpont terápia, flossing, kinesio- és sporttaping, valamint a funkcionális fascia tréning is mind ezt a célt szolgálják.

Egyedi kombináció az általam alkalmazott SyncWave hangterápia energetikai kezeléssel, amely egy több, mint 40 éve folyamatosan fejlesztett és ellenőrzött módszer. Hatékony segítség a fáradtság, stressz, figyelemzavar ellen. Szelíden hangolja össze a racionális bal és az intuitív jobb agyfélteke hullámait.

Dr. Németi Tamás

Okleveles Gyógy-és Sportmasszőr

Természetes Gyógymódok Szakértő, Joalis terapeuta

 

Tanulmányaimat a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén végeztem, ahol sokféle gyógyítási módszerrel ismerkedtem meg. Gyerekkorom óta érdekelnek a gyógynövények, a hagyományos, népi gyógymódok. Ezeket kutatom, gyűjtöm, hogy ez a tudásanyag megmaradhasson mindenki számára.

2019-ben megismerkedtem a Joalis terápiával, ami egy ellenőrzött és irányított méregtelenítési folyamat, ahol az egyén egészségi állapotának felmérése a test-lélek-szellem hármas egységében történik. Ez a módszer segít feltérképezni a szervezetet terhelő toxinokat, gócokat vagyis az egészségügyi problémák valódi okát.

Kiegészítő terápiaként alkalmazom a fülakupunktúrát, támogatva ezzel is a szervezet öngyógyító folyamatait és azokat, akik valamilyen káros szenvedélytől szeretnének megszabadulni. Az állapotfelmérések mellett egy holisztikus szemlélettel és tanácsadással szeretnék segíteni minden gyógyulni vágyónak.

Bíró Hajnalka

Természetes Gyógymódok Szakértő, Joalis terapeuta

Orvosi-, kvantum-, részecskefizikus, okl. gyógyszervegyész-mérnök, információs tanácsadó

 

A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyész és Biomérnöki Karán végeztem 2014-ben, mint okleveles gyógyszervegyész-mérnök. 2012-2016 között a Budapesti Műszaki Egyetem Természettudományi Kara és a Semmelweis Egyetem közös képzésében vettem részt, 2016-ban okleveles orvos fizikus diplomát szereztem. Kvantum-, részecskefizikai tanulmányokat az egyetemi képzés mellett folytattam és folytatom ma is. 2012 és 2015 között a Magyar Tudományos Akadémia Biológiai Nanokémiai Kutatócsoportjában, ipari partnerek közreműködésével liposzomális gyógyszer-hordozással foglalkoztam. Szabadalmak beadásában, illetve nemzetközi közlemények írásában veszek részt.

Gyurkó István

Orvosi-, kvantum-, részecskefizikus, okl. gyógyszervegyész-mérnök

Spirituális pszichológus tanácsadó, asztrozófus-numerológus, tanár

 

A hozzám fordulóknak a sorshangolás-terápia módszerével segítek válaszokat találni a kérdéseikre. Rajzaink, születési dátumunk, nevünk információt nyújt nekünk, segít, hogy megismerjük saját belső térképünket, megtaláljuk az utat valódi küldetésünkhöz.

Ha már megvan az út iránya, tanácsadással, terápiával, fejlesztéssel, oldásokkal segítek a „lelki” sérülések begyógyításában, a harmónia megtalálásában.

Ha ismerjük magunkat, ha tudjuk, miért kell bizonyos dolgokat megélnünk, akkor azt is tudjuk majd, hogyan vegyük kezünkbe saját életünk, sorsunk irányítását, így a boldogság kulcsát is kezünkbe kaphatjuk.

Dr. Sinka Évia

Asztrozófus-numerológus, tanár

Okleveles Családállítási Tanácsadó

Több éven keresztül dolgoztam az üzleti életben közgazdászként.

Saját magamon és életminőségem javításán munkálkodva ismertem meg a családállítás módszerét.

Az általa elért változások magukért beszéltek; meggyőzött a módszer.

Eredményeim, sikereim megélése után elhatároztam, én is szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy mások számára is könnyebbek, élhetőbbek legyenek a hétköznapok.

A mai napig elkápráztat a módszer és az általa elérhető eredmények.

Koncsek Hajni

Családállítási tanácsadó

Masszőr, Kismama masszőr, alternatív masszázs-és mozgáskezelések

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: a Pránanadi masszázs1. tanfolyammal kezdtem, majd Svédmasszőr lettem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodult, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Közben kialakult a kezeléseim területe: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem, kizárólag étkezési minőségű, tiszta olajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, hogy vendégeimnek egyetlen életszakaszban se kelljen lemondani a masszázs élményéről. A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio-tape használatát. Az ásványok iránti szeretetem elvitt egészen a Kristálygyógyászat haladó tanfolyam elvégzéséig. Idén újabb természetgyógyász szakot kezdtem el: a Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot, emellett folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű információkkal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Masszőr, Kismama masszőr

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

 

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem, hogy szerelem ez.

A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt. 

A Sivananda Hatha Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. 

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést.

2018-ban Yin jóga oktatói képzést végeztem.

Boldizsár Szidónia

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

Jóga, chi kung, tai chi oktató, buddhista dharmatanító, vallásbölcsész, mozgásterapeuta

2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2008 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok jógát, tai chi-t, chi kung-ot, illetve vezetek önismereti csoportokat, workshopokat, táborokat. Egyéni kezelések során TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát végzek.

Integrál szemléletű oktatóként, csoportvezetőként működöm, aki (test)tudatosságot fejleszt, valamint önismeretet mélyít, teszi ezt gyakorlatorientáltan a fent említett módszerek, eszköztárak segítségével. Ezekbe csomagolva igyekszem a kultúrafüggetlen, egyetemes bölcselet morzsáit átadni. Foglalkozom még gyakorlói közösség építéssel, oktatási módszerek fejlesztésével, programok szervezésével és írással. Az integrál szemlélet számomra a nyugati/keleti, az archaikus/modern bölcselet, illetve a test – lélek – szellem hármasságának, valamint az egyén és a közösség szintjének integrálását jelenti.

Sápi Ádám

Jóga, chi kung, tai chi oktató, vallásbölcsész

Tanár, lelki segítő, tanácsadó

A polgári, tanári foglalkozásom mellett igazi élethivatásomnak az emberek lelki segítését tartom, és úgy gondolom, hogy az Élet egy nagy színdarab, amelynek színpadán nagyon fontos, hogy ki milyen lelkületben játssza végig Földi szerepét. Munkámmal abban próbálok segíteni, hogy tudatosabban és vidámabban, egészségesebben, felülről tudjanak rátekinteni erre a Földi világra az emberek.

Szeretettel várom a hozzám fordulókat a különböző kártyarendszerek (Tarot, Symbolon, Lenormand) technikájának segítségével, amelynek során betekintést nyerünk lelkünk titkaiba.

Témák, amelyekben segíteni tudok: gyermeknevelés, pályaválasztás, párkapcsolat, egészség, döntési helyzetek.

Kenyeres Judit

Tanár, lelki segítő, tanácsadó
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
1012, Kuny Domokos u. 9.
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg