DSC_0057_edited.jpg
Iránytű szolgáltatás, 
Általános tanácsadás, Asztrológia

Közgazdász, karmaasztrológus, a Harmónia Fészek alapítója és vezetője

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Gondoskodó Fészkünkben támogatjuk a hozzánk forduló felnőtteket és gyermekeket a minél örömtelibb élet megélésében. 

Elsősorban abban segítem vendégeinket, hogy megtalálják azt az utat, módszert, támogatást, mely által örömben kiteljesedhetnek a mindennapokban és harmóniában, egyensúlyban élhetik az életüket. 

 

Csapatunk célja és küldetése, hogy vendégeink ráleljenek a számukra legideálisabb megoldásra/megoldásokra, mely rávezeti őket szívük útjára. Mindezt egy szakértő, gondoskodó, szeretetteljes közegben és térben. 

Preisz Danila

Nóra.jpg
CranioSacralis terápia

Okleveles gyógytornász, az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

A kezelés lényege a" teljes ember" támogatása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

 

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom. 

Ferdinandy Nóra

Bako%2520Eszter_edited_edited.jpg
Quantum - és regressziós kezelés,
Reinkarnációs utaztatás, Metamorf masszázs

Regressziós-és quantum terapeuta, energiakezelő, grafológus, tréner

A huszonöt évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a grafológia, quantum-technika és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a quantum-és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a quantum-, regressziós-, és reinkarnációs módszereket ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek kezeléseket kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

A velem készült interjút megnézhetitek itt: 

https://www.youtube.com/watch?v=wk9OG1qIUxw

Bakó Eszter

Ibolya.jpg
CranioSacralis terápia,
Mozgásfelmérés és tanácsadás

CranioSacralis kezelő, konduktor

1990-ben végeztem konduktorként a Pető Intézetben, ahol 30 éven keresztül mozgássérült gyermekek fejlesztését végeztem.

A CranioSacralis terápiával 2011-ben találkoztam először és nem sokkal később megkezdtem tanulmányaimat. 

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem.

A CranioSacralis terápia azonnal magával ragadott, mert testi-lelki szinten egyidejüleg hat, a test belső öngyógyító mechanizmusát hozza működésbe. 

 

Másik szolgáltatásom a "Mozgásfelmérés és tanácsadás", mellyel azoknak az szülőknek  szeretnék segítséget nyújtani, akik problémát tapasztalnak, vagy bizonytalanok gyermekük mozgásfejlődésében, tanulási, figyelmi nehézségeik vannak, illetve az információk, módszerek sokaságában elakadtak.

 

Matei Ibolya

Strudringer%20Vivi_edited.jpg
Theta Healing,
Bach-virágterápia

Theta Healing konzulens

15 évvel ezelőtt az életem fordulóponthoz ért, akkor éreztem először, hogy életmód váltásra van szükségem, mind fizikai, mind lelki síkon. Tapasztalataim alapján önmagunk megismerése, annak elfogadása, hogy minden változik körülöttünk az első lépés a gyógyulás felé.

A Theta Healing segít megtalálni a fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a mintákat, amik az adott pillanatban irányítják életünket. Számomra az önismeret útján a Theta Healing tudja a legtöbb és leghatékonyabb segítséget nyújtani abban, hogy a testem és a lelkem közötti egyensúlyt megtaláljam és helyreállítsam.

Emellett foglalkozom Bach-virágterápiával is, ami nagyszerűen kiegészíti, illetve támogatja a  kezeléseket, de önmagában is csodálatos módszer, segít megtalálni a lelki harmóniát és békét. 

A velem készült interjút megnézhetitek itt: 

https://www.youtube.com/watch?v=cRlkXKcwqF8

Studringer Vivien

Gegeny Kriszta_edited.jpg
Reflexológia,
Zen Shiatsu kezelés

Orvos, Természetgyógyász, Shiatsu kezelő, Reflexológus, Fitoterapeuta

Már gyermekkoromban úgy éreztem, hogy a gyógyítás, mások segítése az utam, mely a pályaválasztásomat is meghatározta. Orvosként végeztem a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, majd közel 14 évig az Országos Vérellátó Szolgálatnál a Vércsoportszerologiai Laboratóriumban dolgoztam. 2010-ben szakvizsgát szereztem transzfúziológiából, mely a vérátömleszéssel kapcsolatos szakterület.

 

Orvosi praxisom során rájöttem, hogy mennyire fontos a betegség-egészség holisztikus (test-lélek-szellem szintjén történő) szemlélete, így természetgyógyásznak képeztem tovább magam.

Mivel nagyon érdekeltek a gyógynövények, a természetes gyógymódok és a talpreflexológia, reflexológus, fitoterapeuta végzettséget szereztem. 

 

A gyógyítás folyamatában meghatározó élményem volt egy életmódtábor, ahol csodálatos emberekkel és gyógyítókkal találkoztam, megtapasztaltam magamon gyógyításukat és az öngyógyítás lehetőségeit. 

 

A shiatsuval egy kezelés alkalmával találkoztam először, mely mélyen érintett, nagy hatással volt testemre, lelkemre és testtudatosságomra, ezért a shiatsu módszerét is elsajátítottam.

Számomra ez egy önismereti út is, mely a do-in mozgásgyakorlatokkal is megismertetett. 

A shiatsu a lélek simogatása. Örömmel tölt el, ha a hozzám fordulók a shiatsu kezelés testi, lelki, szellemi szinten kifejtett jótékony hatásait megtapasztalják.

Dr. Gégény Krisztina

Plette Dori2.jpg
Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával

Stresszoldó konzulens

Mindig is nagyon érdekeltek az emberi lélek rejtelmei, mélységei, az élet értelme, valamint az önismereti munka. Önmagunk jobb megismerése által megérthetjük a minket körülvevő világot, környezetünket, problémáinkat. Így vezetett el az utam egy kineziológia tanfolyamra.

2009-ben találkoztam először a kineziológia One Brain ágával, mely az érzelmi stresszoldásra szakosodott. Gyengéd, ám mégis hatékony, mélyreható személyiségfejlesztő módszer.

Az One Brain elnevezés integrált egységes agyműködést jelent. Three in one, 3 az 1-ben a test, a tudat és a lélek összekapcsolódását jelenti. Ha a két agyfélteke integráltan működik, akkor mindkét agyfélteke azonos időben teljes potenciálját be tudja vetni, így hatékonyabbá válunk, többek közt a problémáink megoldásában is.

Ez a módszer már a tanfolyamok alatt is nagyon sok értékes meglátást, felismerést adott az életemmel kapcsolatban. Az érzelmi stresszoldások során (kineziológiában a kezelést oldásnak hívják a stresszoldásból) felismertem sok téves viselkedésmintát, korlátozó hitrendszereket, melyek hatással voltak addigi életemre. Ezeknek a felismerésével képessé váltam változtatni, ezáltal sikerült túljutnom a nehézségeken és megtapasztalhattam az életemben bekövetkező pozitív változásokat.

Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhetem ezt a csodálatos módszert!

 

Szeretnék ezzel a módszerrel segítségére lenni a hozzám forduló embertársaimnak, hogy jobban megismerjék önmagukat, nyitottabbá váljanak lelkük hangjai iránt, közelebb kerüljenek valódi önmagukhoz, a lelkükhöz, ezáltal szabadabbá váljanak.

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy mindig VAN VÁLASZTÁSUNK és azt is, hogy a problémáinkhoz a megoldás kulcsa mindig a saját kezünkben van!

Plette Dóra

Takacs%252520Blanka_edited_edited_edited
Családállítás, Karriertanácsadás és Coaching

Családállító, Karriertanácsadó

Segítőként arra vállalkozom, hogy világos, a mindennapi életben jól alkalmazható megoldásokkal, tanácsokkal segítsem a hozzám fordulókat. A célom az, hogy megmutassam, hogyan lehetnek élhetőbbek, minőségibbek a hétköznapok bárki számára - mind a magánéletben, mind a munka világában.

A családállítás 2016 óta része az életemnek. Ez a módszer számomra már rengetegszer bizonyított, és a mai napig segítségül hívom saját témáimban is. Ez egy komoly önismereti út, az állításokban nincs mellébeszélés, és én pont ezt szeretem benne a legjobban. Ha készen állsz, bármilyen életterületet érintő témádat elhozhatod. Néhány példa: betegségek lelki háttere, párkapcsolat, gyász és elengedés, pénzügyi problémák, döntési helyzetek, üzleti témák (pl.: projektek, vállalkozás).

HR szakemberként különös figyelmet szentelek a karrier területére. 14 évnyi vállalati környezetben megszerzett tudásomat és tapasztalatomat szeretném klienseim szolgálatába állítani, változatos és érdekes módszerekkel kiegészítve. A tanácsadásban/coachingban is alkalmazom a rendszerállítás technikáit, ez teszi igazán különlegessé és nagyon hatékonnyá az üléseket. Kinek ajánlom? Fiataloknak pályaválasztás előtt; munkahelyváltást fontolgatóknak; karrierváltást, pályamódosítást fontolgatóknak; azoknak akik utálják a munkájukat, munkahelyüket; azoknak, akik nehezen jönnek ki a főnökükkel/kollégákkal/beosztottjaikkal; vezetőknek, akiken túl nagy a nyomás; fontos döntések meghozatala előtt és választási helyzetekben; azoknak, akik úgy érzik megrekedtek, és nem tudják, merre tovább. Ezen felül: önéletrajz tanácsadás; felkészítés állásinterjúra (angolul is).

Takács Blanka

Hajni_edited_edited.jpg
Biorezonanciás Állapotfelmérés

Természetgyógyász, Fitoterapeuta, Joalis terapeuta

Tanulmányaimat a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén végeztem, majd hivatalos Természetgyógyász vizsgát tettem. Jelenleg a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Gyógy- és Fűszernövény szakán tanulok.

Gyerekkorom óta érdekelnek a gyógynövények, a hagyományos, népi gyógymódok. Ezeket kutatom, gyűjtöm, hogy ez a tudásanyag megmaradhasson mindenki számára.

2019-ben megismerkedtem a Joalis terápiával, ami egy ellenőrzött és irányított méregtelenítési folyamat, ahol az egyén egészségi állapotának felmérése a test-lélek-szellem hármas egységében történik. Ez a módszer segít feltérképezni a szervezetet terhelő toxinokat, gócokat vagyis az egészségügyi problémák valódi okát.

Az állapotfelmérések mellett egy holisztikus szemlélettel és tanácsadással szeretnék segíteni minden gyógyulni vágyónak.

Bíró Hajnalka

Szabo%20Agi_edited.jpg
Nőiség kezelések és programok,
Theta Healing, Access Bars

Theta Healing konzulens, Access Bars kezelő, "Női életút" segítő

Mindig is érdekelt az emberi lélek sokszínűsege és sokrétűsége. Mind a fizikai, mind a szellemi szinten történő pozitív változás és fejlődés csodákat hozott az életemben. Ezt a csodát szeretnem megosztani Veletek az egyéni kezeléseimen és csoportos, elsősorban nőknek szóló programjaimon.

Módszerek, amelyekkel dolgozom:
* Théta Healing - hitrendszereket és blokkokat tisztitó energetikai munka,
* Access Coinsciousness - érintéses blokkoldó technika,
* Generációs munka - méháldás, méhtisztítás fizikai és szellemi gyakorlatokkal,
* Holisztikus női kezelés - bármilyen nőiséget értintő generációs, vagy személyes probléma eseten,
* Méhtisztító és méhgyógyító kezelés,
* Női Erőforrás Aktiváló Mozgásmeditáció Tanfolyam  - NEF - (Pozsgai Nikoletta) - ez egyéni és csoportos formában is elérhető, 
* AromaTouch lazító, immunerősítő és energetizáló masszázs kiváló minőségű doTerra illóolajokkal. 

Csoportos alkalmak:
* Adott évszak és a hold energetikai állapotához igazodó női körök, 
* Szabad táncos és szakrális körtáncos női körök, 
* Örömünnepek, születésnapi szertartások - egyéni kérésre, egyéni csodaalkalmak. 

A velem készült interjút megnézhetitek itt:

https://www.youtube.com/watch?v=pedA-mT1Dd4

Szabó Ágnes Réka

Kotlárné Biró Ágnes_edited.jpg
Kriston Intim Torna®,
Érzelmi oldás az NLP és EFT módszereivel

Kriston Intim Torna tréner, NLP mester, EFT szakértő, biológia-kémia szakos tanár

Kriston Intim Torna trénerként 2017 óta tanítom, hogyan lehet a tabuból öröm, miként teljesedhet ki a női, férfi lét testi és érzelmi oldala is. A tréning holisztikus szemlélete meghökkentő módon hat az emésztő, kiválasztó-, szaporító-, hormon-, és idegrendszerre. Az 1986 óta tanított módszer előnye, hogy mindenki meg tudja tanulni, akinek mozgatható a záróizma. Nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, vagyis mindenkinek, akik szeretnék megtapasztalni az örömteli, egészséges szervi működést.

Tapasztalataim, tanulmányaim alapján akkor változik pozitívan a test működése, a párkapcsolat, a szülőkhöz, a családhoz, az önmagunkhoz való viszony és az élet minden területe, ha a múlt eseményeihez fűződő érzelem is támogatóvá válik. Minden, ami valaha történt hat az emberre, még akkor is, ha tudatosan nem emlékszik rá.

Addig nem is foglalkozik ezzel senki, amíg minden kedvezően alakul. De amikor jönnek a kihívást adó élethelyzetek, akkor a megoldás az érzelmi hozzáállásán való változtatás.

 

Támogatást tudok adni az események érzelmi helyzetétől való függetlenedésben, a harmonikus test, lélek, szellem hármasnak a kialakításában, fájdalmak és különböző testi tünetek csökkentésében, megszüntetésében.

 

Módszereimet, a Kriston-módszert, az EFT-t (Érzelmi Felszabadítás Technikája) és az NLP-t (Neuro Lingvisztikus Programozás) Kriston Andreánál, az EFT Akadémián Sághy Andrásnál és az NLP Akadémián Stenger Györgyinél sajátítottam el.

Kotlárné Biró Ágnes

Zsuzsi uj.jpg
Reflexológia

Parapszichológus, Természetes gyógymódok tanácsadó, Reflexológus

A másoknak való segítés érzése gyerekkorom óta munkálkodott bennem. A hosszú önismereti munkámnak köszönhetően (ami a jelenben is zajlik)  a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem. 

Mivel több gyakorlati tudásra vágytam, a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) képeztem magam tovább, ahol természetes gyógymódok szakértőjeként szereztem diplomát. 

A hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, aromaterápia, fitoterápia, pszichológia (és még sorolhatnám a sort) mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Egyéni képzés keretében Németh Krisztina (természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotója), a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel és én legalább ilyen nagy szeretettel érintem meg azon vendégeimet, akik lábukat, és ezzel együtt bizalmukat is a kezembe helyezik. 

2019-ben a Nemzetközi Masszázsakadémián elsajátítottam az ayurvedikus olajos fejmasszázs technikáját. 

A tanulmányaim során szerzett ismereteimet a test-lélek-szellem hármas egységét alapul véve – elsősorban a különféle talpmasszázsokon/fejmasszázson keresztül - alkalmazom a kezelések során, kiegészítve az aroma-, fitoterápia és ayurveda által kínált lehetőségekkel. 

A Bach virágterápiát és Schüsshler só-terápiát, mint információs, vagy „szelíd gyógymódot” is szívesen hívom segítségül. 

Nagy öröm számomra, ha a hozzám fordulóknak úgy tudok segíteni, hogy a testi-lelki problémáikat egy átfogó, személyre szabott kezelés során úgy oldjuk meg, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait is erősítve, mind testi, mind lelki szinten feltárjuk az elakadások okait és új nézőpontokat is kialakítunk a további JÓLLÉT érdekében. Mindeközben a kezelések alatt teljes egészében kényeztetve érezheti magát mindenki, az ÉNIDŐ teljes élvezetét lehetővé téve. Mert ez jár nekünk!

Kollár Zsuzsanna Friderika

Dorottya2_edited.jpg
Pszichotronikus kezelés
 

Szellem és lélekgyógyász, Szellemsebész, Pszichotronikus

Egészségnek azt nevezzük, amikor a test-lélek-szellem harmonikus egységben van.  

A pszichotronika tudománya ezt az egységet hivatott helyreállítani a hit és a szeretet teremtő erejével. Minden szellemi és lelki síkon történik meg először, a test pedig leköveti ezt a folyamatot. 

 

Abban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, hogy helyreállítsák az egészségüket és életüket harmóniában, békében, egyensúlyban, lelkük szavát követve éljék. 

Hiszen a betegség egy út vége, a gyógyulás egy új út kezdete.

Módszerek amikkel dolgozom:

  • energiatöltések,

  • csakrák behangolása, töltése,

  • auratisztítás és egyéb tisztítások,

  • szellemsebészet,

  • pszichotronikus technikák.

Szűcs Dorottya

Horvath%2520Kinga_edited_edited.jpg
Access Bars,
Theta Healing

Access Bars kezelő, Theta Healing konzulens, Szociálpedagógus

Szociálpedagógusként végeztem 2020-ban. Az önmegismerés és önfejlesztés már gyermekkorom óta az életem része. Édesanyám kiskoromban elvitt gyermekagykontroll tanfolyamra, majd fiatal felnőttként már önállóan is ezt az irányt választottam.

Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, majd megismerkedtem a Théta Healing technikájával, a Points of you eszközzel és az Access Consciousness szemléletével is. Ezek a tanfolyamok mind a mai napig azt tanítják nekem, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, amit ha hajlandó választani, akkor az élete önmagától kivirágzik.

Hiszem, hogy ez mindenki számára elérhető állapot, amihez szívesen leszek hozzájárulás annak, aki ezt választja.

Horváth Kinga

Lilla2_edited.jpg
Hangterápia-Hangtálas kezelés,
Egyéni Női Jógaterápia

Hangterapeuta, Természetgyógyász-fitoterapeuta, Relaxáció- és meditáció oktató (Himalájai Jóga Tradíció), Hatha, yin és női jóga oktató, Női körvezető

Szeretem az egyszerű, szelíd, mégis hatékony eszközöket, melyek a fizikai test szintjéről segítenek abban, hogy egészségesen, békés elmével élhessük a mindennapokat. Magyar és német szakos bölcsészként végeztem, időközben figyelmem több, mint 10 évvel ezelőtt az egészségmegőrzésre irányult.

Tapasztalataim alapján a kiegyensúlyozott étkezés, a gyógynövények megfelelő használata, az egyszerű napi rutin gyakorlatok beiktatása a hétköznapokba, a rendszeres testmozgás, pihenés, relaxáció és meditáció segítenek abban, hogy el tudjunk indulni középpontunk felé, és a külső kapaszkodók helyett megtaláljuk belső iránytűnket. Fontosnak tartom a rendszeres stresszoldást, hiszen a túlzott stressz megannyi egészségügyi problémánk okozója. Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy olyan hatékony eszközre is, mint a hangterápia, ami egyrészt nagyon közel áll hozzám, másrészt nagyszerűen kiegészíti mindazt, amit eddig tanultam, tapasztaltam. Olyan eszközökkel segítem a hozzám fordulókat, melyek a szervezet öngyógyító erejét ébresztik, elősegítve azt, hogy külső és belső világunk összehangolódjon.

Antal Lilla

Hormay Nóri uj.jpg
Szívfény érintés - lélekébresztés
Meditációs és spirituális programok

Szívfény lélekébresztés és oktatás, Önismereti tanácsadás, Angyali életvezetés, Spirituális képzések

Végzettségem szerint közgazdász vagyok. 2007-ben indultam el az önismereti úton egy mély válság eredményeképpen. Sokféle módszerbe belekóstoltam, de az igazi hazatalálás 2014-ben érkezett meg a Szívfény érintés módszere által. Mindig is az érintés volt a szeretetnyelvem, így ez a technika tökéletesen illeszkedett a személyiségemhez. Elvégeztem az összes kezelés tanfolyamát és 2015 óta oktatója is vagyok a módszernek. Nagyon szeretek másoknak segíteni és tanítani, emberekkel beszélgetni és támogatni őket olyan élethelyzetekben, amikben nem tudnak továbblépni.

A Szívfény rendszerben és 2021 óta a saját égi vezetőimtől kapott útmutatásnak köszönhetően számos kezelés típus, kiscsoportos gyógyítás és tréning segítségével tudom támogatni a pácienseimet a felmerülő problémák széles skáláján.

A legmeghatóbb dolog meglátni azt, amikor zárkózott, félelmekkel teli emberek a kezelések, képzések hatására megnyílnak, átjárja őket a szeretet és szinte újjászületve haladhatnak tovább földi útjukon. Szívügyem a felemelkedés, tudatossági szintlépés a világban és ennek folyamatában is támogatást nyújtok az embereknek, akik elveszve érzik magukat a világban.

 

Feladatomnak érzem és örömmel segítem az újgenerációs gyermekek útját és azokat a gyerekeket, akik a világunkba nehezebben illeszkednek be. Szintén fontosak az életemben a termékenységi problémákkal küzdő anyukák; sokuknak sikerült már csodákat hozni az életébe.

 

A Szívfény módszerrel és a technika által használt Szivárványfény energiában élni egy életmód, mely megtanít arra, hogy a napjaink minden mozzanatát átszője a szeretet. Akkor érzem igazán kiteljesedettnek magam, amikor kezelek és képzések által felébreszthetek embereket a szeretetre és valódi önmagukra.

 

Mivel 8 évig Angliában éltem folyékonyan beszélek angolul, így kezeléseket és képzéseket is vállalok angol nyelven.

Életfeladatomnak érzem utazó tanító és gyógyítóként járni a világot és szeretetre ébreszteni mindenkit, kapcsolódni Földanyával és az embereket támogatni ebben a változó korban. Ez az életszemlélet, az erdő, a természet, a kristályok és a két csodás fiam, a legnagyobb ajándékok az életemben.

Hormay Nóra

Monika uj.jpg
Teljes test/hátmasszázs, Kismama masszázs

Integratív masszőr, Kismama masszőr, Alternatív mozgás-és masszázskezelő

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: indiai és Svédmasszázs tanfolyammal kezdtem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodulokat, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Innentől kezeléseimbe beépítettem a thai masszázs és a jóga elemeit.

Közben kialakult fő területem: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem és kizárólag étkezési minőségű olajokkal és terápiás minőségű illóolajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, így vendégeimnek egyetlen életszakaszban sem kell lemondani a masszázs élményéről.

A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio tape használatát.

Majd újabb természetgyógyász szakot: Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot végeztem el.

A mozgás alapjait a B-swot mozgásminta analízissel térképezem fel a hozzám fordulóknál. Jelenleg a legmodernebb fasciakezelési technikákat sajátítom el és alkalmazom vendégeimen.

Folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű tudásommal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Aniko2.jpg
Holisztikus masszázs

Holisztikus masszőr

Azt mondják a név kötelez. Büszke vagyok rá, hogy ennek megfelelően élek. A munkámban és a magánéletemben is hűen és kitartóan a szívem útmutatását követem. Önismereti utam során számtalan módszerrel megismerkedtem és sok-sok támogató emberrel találkoztam, miközben mindvégig arra fókuszáltam, hogy megtaláljam a hivatásom, amit szívből csinálok. Hát itt vagyok, megérkeztem – a test-lélek-szellem hármas egységánek szellemében, a holisztikus masszázsban találtam meg a hivatásom. Téged is várlak, ha arra vágysz, hogy a test blokkjait feloldva részt vegyél egy 1,5 órás kezelésen, hogy aztán újult erővel, friss energiákkal, szabadon haladhass tovább vágyaid felé.

Kemény Anikó

Peter_edited.jpg
Teljes testmasszázs,
NOA energetikai masszázs

Masszőr, Spirituális tanácsadó

Spirituális utazásom körülbelül három évtizede kezdődött, mikor családommal részt vettem egy Silva-féle Agykontroll Tanfolyamon és a meditáció mindennapi gyakorlat lett számomra. Pár évvel ezután csatlakoztam először a Nyírő Viktor által vezetett Fénypontok Integrált Energetikai Rendszerhez. Ennek a tudásnak köszönhetően tökéletesítettem és fejlesztem NOA Energetikai Masszázs rutinomat.

Masszőri végzettségemet a Nemzetközi Masszázs Akadémián szereztem a következő képzésekre koncentrálva: Svéd Masszázs, Lávaköves Masszázs, Frissítő Irodai/Manager, Ayurvedikus Fejmasszázs.

Néhány éve megismerkedtem az egyiptomi Napvallás erejével, hatásával és ősi szimbólumaival Horváth Zoltán mentorálásával. Közös egyiptomi utunk és tapasztalásaink nagyban hozzájárultak intuitív képességeim és az érzékeken túli érzékelés fejlesztéséhez, melyeket alkalmazok mindennapi munkám során.

Sipos Péter

Vivien2.jpg
Teljes testmasszázs,
Női torna

Gyógymasszőr, Gerinctréner

Tanulmányaimat 2009 óta gyakorlom és fejlesztem. Gyógymasszőrként végeztem. Kezeléseimnél több technikát és módszert alkalmazok. A holisztikusságot, az emberközpontúságot, az egyénre szabott terápiákat és a pozitív hozzáállást szeretném leginkább megadni a hozzám fordulóknak.

Kezeléseim célja a fájdalmak csillapítása és a jó közérzet fenntartása, valamint a fájdalommentes, könnyed mozgás elérése a mindennapokban. Ezen felül célom helyreállítani az ízületek mozgási terjedelmét, javítani a koordinációt és funkciót, csökkenteni az izomgörcsöket és feszültségeket, elősegíteni a helyes testtartást. Főbb technikáim: kinesio tape, Triggerpont terápia, vákum - fascia technika , manuális neurodinamika (idegmobilizáció), passzív kimozgatás.

Szakmai képesítéseim: Gyógymasszőr, Belly Fit tréner, Frissítő-Kondicionáló svéd masszázs, Nyirokmasszázs, Alakformáló és méregtelenítő masszázs, Kinesio tape, Gerinctréner, Manuális neurodinamika (Idegmobilizáció) és fasciaorganizáció, Triggerpont kezelés, Kiropraktikás izometrikus kimozgatás, Női jóga, Gátizomtorna tréning, Metamorf masszázs, Humanisztikus asztrológia Iskola, Reiki I-II. 

Turcsek Vivien

Tibor4_edited.jpg
Homeopátiás tanácsadás

CHE Homeopátiás tanácsadó

2013 és 2017 között tanultam a CHE (Centre for Homeopathic Education) Homeopátiás Magániskolában és szereztem meg az angol homeopátiás tanácsadó minősítésemet. 2007 óta támogatok homeopátiával embereket gyógyulásukban, kiteljesedésükben.

Több alkalommal tartottam homeopátiás tanfolyamot. Azért szerettem bele ebbe a támogató módszerbe, mert a homeopátia az emberben zajló belső folyamatok megfigyelésének és megértésének a szépsége, egy holisztikus szemlélet.

A homeopátiás tanácsadáson kívül készségfejlesztő trénerként és coachként is dolgozom.

Három éve jelent meg a változásról szóló könyvem „A repülő elefánt” címmel. Jelenleg a “Rejtőzködő töredékeink” című könyvemet írom, ami a betegségelőnyökről, családi mintáinkról, a gyógyulás kommunikációs támogatásáról szól homeopátiás megközelítéssel.

Sebestény Tibor

Szilvi2_edited.jpg
Művészetterápiás foglalkozás felnőtteknek és gyerekeknek

Pedagógus, Művészetterapeuta, Képzőművész, Spirituális tanácsadó

Spirituál és művészetterapeutaként: 

  • Művészetterápiával egybekötött lélek és energetikai gyógyítás gyermekeknek és felnőtteknek. Elsősorban a meditáció, relaxáció alatti pozitív vizualizáció a módszerem. Rezgésszintemelés, angyali energiák segítségével kapcsolati problémák megoldása, önfejlesztés és életvezetési tanácsadás a fő területeim.

  • Az indigó és kristály gyermekek, fiatalok támogatása. Segítség nyújtás a mély önmegértésehez, spirituális és hétköznapi „földi” szinten. Nevelési tanácsadás családok számára.

 

A módszer, melyet alkalmazok több összetevőből áll és mindig egyénre szabott.               

  • Használom az autogén tréninget és a klasszikus meditációs és légzésterápiás technikákat.

  • A művészet része a módszeremnek, gyermekek esetében szinte minden alkalommal. Gyermekek támogatása a szülők bevonásával történik, mivel valódi előrelépés csak így jöhet létre. 

Az új generációs gyermekekkel 12 éve kiemelten foglalkozom. A tapasztalataimból és a gyerekek alkotásaiból, megnyilatkozásaiból megjelent könyvem: Indigó és kristály gyermekeink alkotásaik tükrében címmel. Bioenergetic Kiadó, 2015

Képesítéseim: 

Elsőként a Tanárképző Főiskolát és az Iparművészeti Egyetemet végeztem el.                   2010-ben két és fél éves akkreditált képzésben Spirituál terapeuata - energiagyógyász diplomát szereztem. 2016-ban elvégeztem az Alkotó-fejlesztő meseterápia képzést.       Rövidebb képzéseken tanultam a Waldorf pedagógiát (jelenleg is Waldorf iskolában tanítok).

Művészetem

​Festményeim, grafikáim, tevékenységeim a fb.oldalamon láthatóak és előadásaim a youtubon. Képeim megvásárolhatóak és egyénre hangolódó festmények megrendelhetőek: pkszilvia@gmail.com

Pállay-Kovács Szilvia

Adri_edited_edited_edited.jpg
Yin Jóga

Kommunikációs szakember, Kundalíni és Yin jóga oktató

Húsz éve jógázom, a különböző irányzatok több fajtáját kipróbáltam.

Tíz éve végeztem el a Kundalini Jógaoktató képzést, hét évig vezettem egy kedves, összetartó női csoportot a Naphegy Jógastúdióban.  

A kundalini gyakorlással megéltem azt a csodát, amikor elcsendesedik az ego és megszólal a belső hang, általa megtapasztaltam a test, lélek és szellem különleges egységét, harmóniáját. 

Három évvel ezelőtt itt a Harmónia Fészekben találkoztam először a Yin jógával, Boldizsár Szidónia csodálatos órái első perctől elvarázsoltak. A Yin jóga lágysága, meditatív jellege és az a befogadó női energia, amiket a gyakorlások során megtapasztaltam magával ragadott, hatása elkísért és nagyon sokat segített a mindennapjaimban. Saját magamon tapasztaltam meg a fizikai hatások mellett érzelem tisztító, stresszoldó hatását és azt, ahogyan hozzásegít ahhoz, hogy a középpontomban maradjak.

Elvégeztem a Yin Jógaoktató képzést, amelynek során tudásomat elmélyíthettem.

Az órákon és a mindennapi életben is nagy hangsúlyt fektetek a légzésre, aminek gyógyító erejében mélyen hiszek. 

A Harmónia Fészek meghitt atmoszférája nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az órákon valódi elcsendesedésben, meghittségben legyen részed a gyakorlás alatt. 

 

Szeretettel várlak a csoportban!

Adonyi Adrienn