Harmónia Fészek megálmodója

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Legnagyobb vágyam, hogy kis csapatunkkal minél több felnőttnek, gyermeknek segíthessünk.

Hosszú évek kutatómunkája és tapasztalatai alapján, az asztrológiában találtam meg a mélységeket, a megértés kulcsát.

Horoszkóp - és számmisztikai elemzéssel, valamint a tarot és symbolon kártyák segítségével fordulok a hozzám érkezőkhöz. 

Preisz Danila

CranioSacralis terápia

Az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

Tapasztalatom szerint a kezelés hasznos gyermekkori viselkedési problémák, tanulási nehézségek befolyásolására is.

A kezelés lényege a" teljes ember" támogatása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom is.

Ferdinandy Nóra

Ayurvédikus testkezelések

Természetes gyógymódok tanácsadó, Ayurvéda és Panchakarma technikus, Gerincjóga oktató

Fitoterapeutaként, Ayurvéda és Panchakarma technikusként tisztító, egyensúlyhoz visszavezető, preventív jellegű kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerinti életviteli javaslatokkal segítem a hozzám érkezőket.

A prevenció és a biztonságos, a probléma forrására összpontosító gyógymódok fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ayurvédikus medikált olajokkal és porokkal, testkezelésekkel, táplálkozás rendszerekkel és jógával dolgozom, fontosnak tartom az egyéni különbözőségeket és a vendég esetleges egyéb terápiás javaslatait.

Bezsila Ágnes

Kvantum - és regressziós kezelés

Spirituális tanácsadó, tréner / Kvantum - és regressziós kezelés

A huszonkét évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a grafológia, kvantum-technika és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a kvantum-és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a kvantum-, regressziós-, és reinkarnációs módszereket ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek kezeléseket kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

Bakó Eszter

"Lehetetlen helyzetek" kezelése

Születési tisztánlátó, diplomás szociális munkás (Ba) és Jogászhallgató (család és ingatlan jog, öröklés, gyermek és családvédelem)

Először 4 éves koromban tapasztaltam meg "különleges", tisztánlátó képességeimet.

5 éves koromban, elhunyt édesapám szellemként meg jelent meg előttem, hogy elköszönjön. Csak én láttam és természetesen nem hittek nekem, de édesapám tanított meg arra, hogy mindig merjem vállalni önmagam (látóként, cigányként, bosziként, Vargaként).

Mivel az életem során többször keltem át és jöttem vissza, hozzá szocializálódtam a dimenziók közti ugrásokhoz, látásokhoz és energia munkákhoz. Lélek teleporttal lehetőségem van asztrál síkon látni és működni. Tisztánlátásommal és kártyák, inga segítségével képes vagyok a párhuzamos léteket, előző életeket, 4. dimenziós lényeket, karmákat, elakadásokat, árkokat, rontásokat látni és felfedni. Széles rétegű tudásommal pedig megoldást találni a problémákra.

Varga Rita

CranioSacralis terápia

Konduktor

Az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzésének 4. szintű hallgatója

1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel.

A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem elsősorban. A konduktív pedagógia mellett tanultam reflexológiát, TEK kineziológiát, végeztem kinesio tape tanfolyamot.

A cranisacrális terápia tapasztalataim szerint testi-lelki problémákra átfogóan nyújt segítséget, kellemes, ellazult állapotban, gyengéd érintésekkel. 

Matei Ibolya

Újenergiás energiagyógyászati kezelések és lelki oldások

A Földön zajló felemelkedési folyamatokhoz kapcsolódóan 2012 óta foglalkozom egyéni és csoportos kezelésekkel és segítséget nyújtok a spirituális úton járók életében felmerülő mindenféle testi-, lelki- és élethelyzeti probléma feloldásához.

Főként olyan helyzetekben tudok segíteni, ahol az egyéni felemelkedési folyamat beaktiválja azokat a tudatalattiban, illetve az energetikai rendszerben lévő negatív programokat és mintákat, amelyek olyan váratlan munkahelyi, párkapcsolati, anyagi, családi vagy egészségi problémákat teremtenek az emberek életében, amelyeknek a mindennapi megélése és megoldása hatalmas kihívást jelent.

 

Érdemes tudni arról is, hogy a Föld rezgésszintjének az emelkedésével nagyon nagy átrendeződések zajlanak nemcsak az egyén életében, hanem a Földön is. Ebben a folyamatban a "régi energia" az elme, az ego, a gőg, az önzés, a félelem és harag uralta minőségek ütköznek össze a Földre érkező Új energiával, mely már a szív útját, a közös jót keresőket támogatja.

Az újenergiás oldásokkal az utóbbiaknak, a felemelkedést választóknak tudok lehetőséget nyújtani ahhoz, hogy egy magasabb kegyelem által le tudják tenni a múltukhoz kapcsolódó terheiket, félelmeiket és fájdalmaikat, hogy könnyebben tudjanak előre haladni az életükben.

Szabó Attila

Biorezonanciás Állapotfelmérés
Miaomei masszázs

Természetgyógyász

Az Orvos Továbbképző Intézet főiskolai karán diplomáztam 1984-ben közegészségügyi járványügyi szakon. Budapest 10. kerületi ÁNTSZ-ben dolgoztam 5 évet.
Mivel a gyógyítás mindig fontos volt számomra, kerestem önmagam és azt a területet, ahol közvetlenül kapcsolatba kerülhetek gyógyulni vágyókkal, illetve azokkal az emberekkel, akiknek szintén fontos a megelőzés.
Természetgyógyászatból ETI vizsgával rendelkezem fülakupunktúrás addiktológusként. Megismerkedtem a kínai gyógyászattal, azon belül a MIAOMEI kezeléssel. Ez a masszázs típus akupresszúrával kombinált nyirokkeringetés, mely során a meridiánokban harmonizáljuk az energia áramlását.
Célom, hogy a megelőzésre egyre több figyelmet fordítsanak az emberek. Ebben hatékony segítség a biorezonanciás állapotfelmérés, mely során 4 perc alatt 12 ezer anyag rezgésével teszteli a szervezetet sejt szinten. 

Csonka Gabriella

CHE homeopátiás tanácsadó

2013 és 2017 között tanultam a CHE (Centre for Homeopathic Education) Homeopátiás Magániskolában és szereztem meg az angol homeopátiás tanácsadó minősítésemet. 2007 óta támogatok homeopátiával embereket gyógyulásukban, kiteljesedésükben.

Több alkalommal tartottam homeopátiás tanfolyamot. Azért szerettem bele ebbe a támogató módszerbe, mert a homeopátia az emberben zajló belső folyamatok megfigyelésének és megértésének a szépsége, egy holisztikus szemlélet.

A homeopátiás tanácsadáson kívül készségfejlesztő trénerként és coachként is dolgozom.

Három éve jelent meg a változásról szóló könyvem „A repülő elefánt” címmel. Jelenleg a “Rejtőzködő töredékeink” című könyvemet írom, ami a betegségelőnyökről, családi mintáinkról, a gyógyulás kommunikációs támogatásáról szól homeopátiás megközelítéssel.

Sebestény Tibor

Access Bars, Reiki / Angyal Reiki

Reiki, Angyal reiki és Access Consciousness testkezelő, Access Bars kezelő

Családon belüli szenvedélybetegség sodort az önismeret és tudatosság útjára.

Több, mint 10 éve fedezem fel önmagam mélységeit és magasságait, ez idő alatt mélyedtem el számos eszközben, melyeket első sorban önmagam jól-léte céljából sajátítottam el. A megtanult és integrált módszerekkel járulok hozzá a hozzám fordulók

jól-létéhez.

Az energetikai testkezelések gyengéden, biztonságosan oldják azokat a korlátozó mintákat, blokkokat, amelyek akadályt jelentenek a mindennapokban. Az életünk bármely területén bástyaként fölénk emelkedő nézőpontok és ítéletek falait az Access Bars-szal és a kérdések tisztító, tereket és lehetőségeket nyitó eszközével bontjuk le, így megnyitva egy könnyedebb, örömtelibb valóságot, amit választhatsz.

Minden pillanat egy ajándék és minden ajándék egy pillanat. Te magad is a pillanat ajándéka vagy, ha választod!

Molnár Enikő Dorottya

Access Bars, Theta Healing,
Points of you

Access Bars kezelő, Theta Healing konzulens, Points of you

Szociálpedagógusként végeztem 2020-ban. Az önmegismerés és önfejlesztés már gyermekkorom óta az életem része. Édesanyám kiskoromban elvitt gyermekagykontroll tanfolyamra, majd fiatal felnőttként már önállóan is ezt az irányt választottam.

Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, majd megismerkedtem a Théta Healing technikájával, a Points of you eszközzel és az Access Consciousness szemléletével is. Ezek a tanfolyamok mind a mai napig azt tanítják nekem, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, amit ha hajlandó választani, akkor az élete önmagától kivirágzik.

Hiszem, hogy ez mindenki számára elérhető állapot, amihez szívesen leszek hozzájárulás annak, aki ezt választja.

Horváth Kinga

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Metamorf masszázs, Holistic Pulsing

Művészeti gimnázium és Iparművészeti Főiskola elvégzése után textiltervező iparművész lettem. Az iparművészet többféle ágát gyakoroltam, voltam bőrös, ólomüveges, belsőépítész, készítek képeket, ékszereket.

30 éves korom körül fedeztem fel, hogy van erő a kezemben. Ez nem fizikai erő, amivel fájdalmakat tudok enyhíteni, megszüntetni. Rájöttem, hogy tudok beszélgetni a pálcával, szomjasan faltam a könyveket, elkezdtem tanulni és azóta is tanulok - amit soha nem lehet abbahagyni. Felfedeztem magamban egy másik világot, és követem a lelkem régóta meglévő késztetéseit.

Akkor vagyok igazán boldog, ha segíthetek, ha örömet okozhatok, ha általam valami könnyebb lesz, valakik pedig boldogabbak.

Vándor Zsuzsa

Energetikai kezelő

Életviteli tanácsadó - Tréner, Nem konvencionális gyógymódok szakkonzulense, energetikai kezelő - gyógyító beszélgetések instruktora

2003-ban kezdtem Reikit tanulni, amit 10 évre rá a svédmasszázs és a wellness masszázs követett. Hamarosan pedig jött a felismerés, hogy csak az emberek testi-lelki jólétének elősegítésének szeretném szentelni az életem.

Utam a Természetes Gyógymódok Szabadgyetemén (TEGYE) és az orosz energiagyógyászaton át a Nemzetközi és Magyarországi T. P. Metafizikai Oktató - Kutató Intézet és Szövetségig vezetett. Kedvenceimmé azok a gyógymódok váltak, ahol az energiák használatával, önismerettel és lélekgyógyászattal tudjuk létrehozni a test-lélek-szellem egységét.

 

Jelenleg több módszer egyesítésével (csakra-talpmasszázs, aromaterápiás stresszoldó masszázs, energetikai kezelések, Reiki, Naranaya, támogató beszélgetések), személyre szabottan segítek a hozzám fordulóknak abban, hogy rátaláljanak önvalójukra, megoldják konfliktusaikat, legyőzzék a problémákat.

Fazekas Andrea

Reflexológia

Parapszichológus, Természetes gyógymódok tanácsadó

A MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem.

A Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén a hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, egészségügyi asztrológia, pszichológia mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) Rabi Edittől fülakupunktúrás addiktológus, fitoterapeuta, természetgyógyász tanáromtól a reflexológiát, Karsai Mónikától alternatív és keleti gyógyászatok mestere, tradicionális thai masszázs tanáromtól tanulhattam a thai test- és talpmasszázst. Hálás vagyok azért, hogy a szakma legjobb tanárai adták át tudásukat, akiknek fontos a hozzájuk forduló "egész ember", az irántuk érzett szeretet és alázat.

Ugyancsak nagy szeretettel és hálával gondolok Németh Krisztinára természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotójára, aki a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel.

Kollár Zsuzsanna Friderika

Theta Healing

Theta Healing konzulens

15 évvel ezelőtt az életem fordulóponthoz ért, akkor éreztem először, hogy életmód váltásra van szükségem, mind fizikai, mind lelki síkon. Tapasztalataim alapján önmagunk megismerése, annak elfogadása, hogy minden változik körülöttünk az első lépés a gyógyulás felé.

A Theta Healing segít megtalálni a fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a mintákat, amik az adott pillanatban irányítják életünket. Számomra az önismeret útján a Theta Healing tudja a legtöbb és leghatékonyabb segítséget nyújtani abban, hogy a testem és a lelkem közötti egyensúlyt megtaláljam és helyreállítsam.

Studringer Vivien

Családállítási tanácsadó

Okleveles Családállítási Tanácsadó

Több éven keresztül dolgoztam az üzleti életben közgazdászként.

Saját magamon és életminőségem javításán munkálkodva ismertem meg a családállítás módszerét.

Az általa elért változások magukért beszéltek; meggyőzött a módszer.

Eredményeim, sikereim megélése után elhatároztam, én is szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy mások számára is könnyebbek, élhetőbbek legyenek a hétköznapok.

A mai napig elkápráztat a módszer és az általa elérhető eredmények.

Koncsek Hajni

Masszőr, Kismama masszőr

Masszőr, Kismama masszőr, alternatív masszázs-és mozgáskezelések

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: a Pránanadi masszázs1. tanfolyammal kezdtem, majd Svédmasszőr lettem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodult, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Közben kialakult a kezeléseim területe: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem, kizárólag étkezési minőségű, tiszta olajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, hogy vendégeimnek egyetlen életszakaszban se kelljen lemondani a masszázs élményéről. A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio-tape használatát. Az ásványok iránti szeretetem elvitt egészen a Kristálygyógyászat haladó tanfolyam elvégzéséig. Idén újabb természetgyógyász szakot kezdtem el: a Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot, emellett folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű információkkal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

 

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem, hogy szerelem ez.

A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt. 

A Sivananda Hatha Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. 

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést.

2018-ban Yin jóga oktatói képzést végeztem.

Boldizsár Szidónia

HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg