top of page
DSC_0057_edited.jpg
Iránytű szolgáltatás, 
Általános tanácsadás, Asztrológia

Közgazdász, karmaasztrológus, a Harmónia Fészek alapítója és vezetője

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Gondoskodó Fészkünkben támogatjuk a hozzánk forduló felnőtteket és gyermekeket a minél örömtelibb élet megélésében. 

Elsősorban abban segítem vendégeinket, hogy megtalálják azt az utat, módszert, támogatást, mely által örömben kiteljesedhetnek a mindennapokban és harmóniában, egyensúlyban élhetik az életüket. 

 

Csapatunk célja és küldetése, hogy vendégeink ráleljenek a számukra legideálisabb megoldásra/megoldásokra, mely rávezeti őket szívük útjára. Mindezt egy szakértő, gondoskodó, szeretetteljes közegben és térben. 

Preisz Danila

Eszter uj_edited.jpg
Regressziós- és emergiakezelések,
Metamorf masszázs

Regressziós-, és quantum terapeuta, Energia-gyógyász, Életvezetési tanácsadó, Grafológus, Tréner

„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”

(Saint-Exupéry: A kis herceg)

Az idézet régi hitvallásom - rávilágít a szív magas energia-terére, emberi létünk mélységeire.

Eredeti szakmámból – tudományos konferenciák rendezvényszervezője és idegenvezető - a huszonhat évvel ezelőtti életveszélyes szülésem fordított át a holisztikus gondolkodásmód felé: a láthatatlan energiák „quantum”világába és az ősi keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez terelt.

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a quantum-, és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja felszínre hozni, majd oldani a tudatalatti régi blokkjait, beidegződéseit. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok évek óta online.

A Szív Koherencia tudományos módszerét tanítom, terjesztem test-lélek-szellem szintű egészségünk megvalósításában.

Összetett kezeléseimet alkalmazva kómás betegeket és hozzátartozóikat is segítem tíz éve.

Röviden fogalmazva a fő célom, hogy a hozzám fordulók Útját segítsem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé. "Lélekkulcs" energia kezeléseim és módszerem 25 év alatt különlegesen hatékonyra csiszolódott - mégis igazából eszköz vagyok a Fény- és a Szeretet-energia áramlásában, az EGYSÉG-emlékezet visszaállításában… 

Mély hálát érzek minden pillanatban az életben, amikor megtapasztalom a bizalmat, a nyitottságot, a mély kapcsolódást.

Teljesüljenek Gandhi szavai: "Légy az a változás, amit látni szeretnél a világban…"

A velem készült interjút megnézhetitek itt: 

https://www.youtube.com/watch?v=wk9OG1qIUxw

Bakó Eszter

Horkics Edina Magdolna uj.jpg
Családállítás (egyéni/csoportos), 
Integrál tanácsadás, Traumaoldás

Integrál tanácsadó, Hellinger-féle családállító, Ayurvédikus tanácsadó

Asztrológiai pszichológia, Kronobiológia

„Ami nem emelkedik bennünk a tudatosság szintjére, az sorsként fog minket kísérteni.” Carl G. Jung

Integrál tanácsadóként személyiségfejlesztéssel, karakterfixáció oldással és traumafeldolgozással foglalkozom holisztikus és zen buddhista szemlélettel.

Jelenleg Dharma tanítónak tanulok Chong An Szunimnál.

Szeretettel várlak egyéni / csoportos családállításaimon és egyéni üléseimen, ha szeretnéd magad jobban megismerni, ránézni az ismétlődő mintáidra, visszaadni az átvett transzgenerációs sorsaidat, ha az életed bizonyos területein elakadásaid vannak.

 

Alkalmazott technikák: 

Önismerethez, életmód harmonizáláshoz:

ayurvéda, kronobiológia, asztrológiai pszichológia, enneagram, meseterápia. 

 

Karakterfixáció feloldásához, ami egyben kiút a szenvedésből:

enneagram.

 

Trauma oldásához:

hipno-NLP, EMDR.

 

Elakadás gyökerének feltárásához:

egyéni és csoportos családállítás, "ásás" módszerem, transzgenerációs pszichológia.

 

Alap sérülések gyógyításához, erőforrás építéshez:

munka szimbólumokkal, vezetett meditációk.

 

Belső munkához:

fókuszolás, álomelemzés.

 

Érzelmi átdolgozás:

EFT (érzelmi felszabadítás technikája).

 

Integrál pszichológián elsajátított egyéb technikák:

kapcsolatrendezés, tiszta, erőszakmentes kommunikáció.

 

Témáim:

 • halálfélelem leküzdése

 • gyászfeldolgozás

 • válási, szakítási folyamat, krízis

 • párkapcsolat, mozaikcsalád nehézségei

 • önfelvállalás, önszeretet, önelfogadás

 • önbizalom növelése, szorongás leküzdése

 • nőiesség / férfiasság integrálása

 • belső gyermek gyógyítása, életöröm

 • határtartás

 • félelmek leküzdése

 • egészséges egó

 • hivatás megtalálása

 • projekciók visszavétele

 • érzelmek megélése, düh kezelése

 • erőforrások, belső erő, biztonság

 • függőségek

 • játszmák leleplezése

 • intuíció fejlesztése, spiritualitás

 • eredendő önvalód elérése

 • meditáció

Horkics Edina Magdolna

Gegeny Kriszta_edited.jpg
Reflexológia,
Zen Shiatsu kezelés

Orvos, Természetgyógyász, Shiatsu kezelő, Reflexológus, Fitoterapeuta

Már gyermekkoromban úgy éreztem, hogy a gyógyítás, mások segítése az utam, mely a pályaválasztásomat is meghatározta. Orvosként végeztem a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, majd közel 14 évig az Országos Vérellátó Szolgálatnál a Vércsoportszerologiai Laboratóriumban dolgoztam. 2010-ben szakvizsgát szereztem transzfúziológiából, mely a vérátömleszéssel kapcsolatos szakterület.

 

Orvosi praxisom során rájöttem, hogy mennyire fontos a betegség-egészség holisztikus (test-lélek-szellem szintjén történő) szemlélete, így természetgyógyásznak képeztem tovább magam.

Mivel nagyon érdekeltek a gyógynövények, a természetes gyógymódok és a talpreflexológia, reflexológus, fitoterapeuta végzettséget szereztem. 

 

A gyógyítás folyamatában meghatározó élményem volt egy életmódtábor, ahol csodálatos emberekkel és gyógyítókkal találkoztam, megtapasztaltam magamon gyógyításukat és az öngyógyítás lehetőségeit. 

 

A shiatsuval egy kezelés alkalmával találkoztam először, mely mélyen érintett, nagy hatással volt testemre, lelkemre és testtudatosságomra, ezért a shiatsu módszerét is elsajátítottam.

Számomra ez egy önismereti út is, mely a do-in mozgásgyakorlatokkal is megismertetett. 

A shiatsu a lélek simogatása. Örömmel tölt el, ha a hozzám fordulók a shiatsu kezelés testi, lelki, szellemi szinten kifejtett jótékony hatásait megtapasztalják.

Dr. Gégény Krisztina

Plette Dori2.jpg
Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával

Természetgyógyász, Stresszoldó konzulens

Mindig is nagyon érdekeltek az emberi lélek rejtelmei, mélységei, az élet értelme, valamint az önismereti munka. Önmagunk jobb megismerése által megérthetjük a minket körülvevő világot, környezetünket, problémáinkat. Így vezetett el az utam egy kineziológia tanfolyamra.

2009-ben találkoztam először a kineziológia One Brain ágával, mely az érzelmi stresszoldásra szakosodott. Gyengéd, ám mégis hatékony, mélyreható személyiségfejlesztő módszer.

Az One Brain elnevezés integrált egységes agyműködést jelent. Three in one, 3 az 1-ben a test, a tudat és a lélek összekapcsolódását jelenti. Ha a két agyfélteke integráltan működik, akkor mindkét agyfélteke azonos időben teljes potenciálját be tudja vetni, így hatékonyabbá válunk, többek közt a problémáink megoldásában is.

Ez a módszer már a tanfolyamok alatt is nagyon sok értékes meglátást, felismerést adott az életemmel kapcsolatban. Az érzelmi stresszoldások során (kineziológiában a kezelést oldásnak hívják a stresszoldásból) felismertem sok téves viselkedésmintát, korlátozó hitrendszereket, melyek hatással voltak addigi életemre. Ezeknek a felismerésével képessé váltam változtatni, ezáltal sikerült túljutnom a nehézségeken és megtapasztalhattam az életemben bekövetkező pozitív változásokat.

Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhetem ezt a csodálatos módszert!

 

Szeretnék ezzel a módszerrel segítségére lenni a hozzám forduló embertársaimnak, hogy jobban megismerjék önmagukat, nyitottabbá váljanak lelkük hangjai iránt, közelebb kerüljenek valódi önmagukhoz, a lelkükhöz, ezáltal szabadabbá váljanak.

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy mindig VAN VÁLASZTÁSUNK és azt is, hogy a problémáinkhoz a megoldás kulcsa mindig a saját kezünkben van!

Plette Dóra

Kovács Réka2_edited.jpg
Holistic Pulsing, Bach-virág,
Információs energiagyógyászat,
Transzgenerációs oldás

Fitoterapeuta természetgyógyász, Hormonegyensúly tanácsadó,

Holistic Pulsing terapeuta, Bach-virág tanácsadó, Energiagyógyász

A holisztikus életszemlélet és a természetes gyógymódok régóta az  életem részei.

Mivel ebben a megközelítésben élem az életem és kezelem saját magam is, ezért a természetgyógyászati képzés elvégzése egyértelmű volt számomra. Ezzel régi álmom vált valóra, 10 évvel ezelőtt jelentkező hivatástudatom megvalósítása.

 

Tudatosan keresem és tanulom azokat a gyógyító módszereket, amikkel a leghatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, mert mindenki egyszeri és megismételhetetlen, ezért az általam végzett terápiák személyre szabottak és holisztikus szemléletűek. Célom, hogy tudásommal és képességeimmel a lehető leghatékonyabb módon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A gyógyító módszerek keresése során találtam rá a Holistic Pulsing – Masszázs a léleknek terápiára, mely csodálatos (stressz-, blokk)oldó, lazító, harmonizáló és gyógyító módszer. Ezt követte a Bach-virág tanácsadó képzésem, mert saját magamon is tapasztaltam, hogy milyen rendkívüli módon egészítik ki a Bach-virágeszenciák ill. a

Maui virág- és drágakő eszenciák gyógyító rezgései a Holistic Pulsing kezelést.

Az említett eszenciák a lelki és mentális blokkok, elakadások oldásában és gyógyításában segítenek.

Gyógyítói tanulmányaim következő lépcsőfoka az Információs energiagyógyászat módszerének elsajátítása volt. E gyógyítói technika csodája, hogy a holisztikus gyógyítást megvalósítandó, nem csak a lelki elakadásokat tudjuk oldani és gyógyítani, hanem a fizikai testben lévő betegségeket is sejtszinten!
Mivel hiszek a növények gyógyító erejében, ezért nem is volt kérdés, hogy tanulmányaim következő lépése az OKFŐ-nél megszerzett fitoterapeuta természetgyógyász képzés, melyet jelenleg a hormonegyensúly tanácsadó szakiránnyal bővítek ki.

 

Meggyőződésem és fő motivációm a segítő munkám során, hogy csak olyan kezelést, terápiát, természetes készítményt és gyógyteát ajánlok, amit én magam is kipróbáltam, alkalmazok ill. azok hatékonyságáról meggyőződtem.

 

Módszerek, amelyekkel dolgozom:

 

 • Fitoterápia – állapotfelmérés után személyre -  és problémára szabott terápiát állítunk össze, mely kizárólag természetes, gyógyhatású összetevőkből áll: gyógynövények, gyógyteák, bioinformációs készítmények.

 • Információs Energiagyógyászat – sejtszintű energiagyógyászat, testi-lelki problémák gyógyítása, transzgenerációs -, traumák oldása.

 • Holistic Pulsing terápia – érintésen alapuló, ringató, pulzáló, blokkoldó technika.

 • Bach-virág tanácsadás – lelki, mentális problémára, elakadásra összeállított személyes eszenciakeverék.

 • Maui virág- és drágakő tanácsadás – lelki, mentális problémára, elakadásra összeállított személyes eszenciakeverék.

 • Hormonegyensúly tanácsadás – állapotfelmérés után személyre -  és problémára szabott terápiát állítunk össze, mely kizárólag természetes, gyógyhatású összetevőkből áll: gyógynövények, gyógyteák, bioinformációs készítmények.

Kovács Réka

Judit4_edited.jpg
Csak egy lépés,
Nőknek Alfától Omegáig

Transzformációs tréner

Wendler Judit vagyok, TRANSZFORMÁCIÓS TRÉNER. Ahogy a TRANSZFORMÁCIÓ szó is utal rá, alapvetően átalakítással foglalkozom. De ez az átalakítás nem a külső átalakításáról szól. Bár idővel természetesen a külső is tükrözni fogja a belső átalakulását.

Egy fejfájás indított el ezen az úton 15 éve. Nem gondoltam volna, hogy a fájdalomcsillapításból hivatás válik. Azóta is folyamatosan képzem magam, hiszen mindig hív valami új dolog, amivel a hozzám forduló segítségére lehetek.

A teljesség igénye nélkül, felsorolnék pár nagyon meghatározó tanfolyamot, amit elvégeztem:

 • Reiki 1-2, + Mesteri szint, Reiki violet flame 1-2

 • Aroló 1-2

 • Métrix, 3 különböző irányzat, csodálatos minden ágazata.

 • Metamorf masszázs

 • Orosz energiagyógyászat

 • Szellemigerinc állítás

 • Angyal kommunikáció

 • Tarot

 • Női minőségek gyógyítása

 • Access Bars

 • Generatív szexuális energiák helyreállítása

 • Korlátlan energia és jövő teremtése

 • Visszautasíthatatlan jövő "becsepegtetése"

 • MIMIKRI – Mások valóságának másolásának megszüntetése

 • NLP

 • Családállítás

 • Theta floating

 • Utaztatás

 • Kineziológia

Wendler Judit

Molnár Eszter 3_edited.jpg
Zen Shiatsu, Holistic Pulsing

Zen Shiatsu és Holistic Pulsing kezelő

Amikor 2018-ban egy képzés során először találkoztam mélyrehatóbban a meridiánok és az öt elem rendszerével, azonnal magával ragadott, azt éreztem, szeretném mélyebben megismerni. Az élet a számomra legideálisabb megvalósulást hozta elém a Shiatsuval, ahol az érintésen keresztül tudok a meridiánokkal dolgozni. Úgy gondolom, az érintés mindenki számára alapvető szükséglet, gyógyító hatással bír.

A lágyság, finomság, szeretetteljesség és érintés vonalának engedve kaptam a következő igazán hozzám illő formát, a Holistic Pulsing-ot.

Mindkét technika ajándék az élettől, melyekkel támogathatom a hozzám fordulókat egészségük, jó közérzetük megőrzésében és visszaállításában. Hiszem, hogy minden belőlünk indul ki, a megoldás is ott van bennünk, ám olykor szükségünk van külső segítségre. Ezekkel a módszerekkel finoman, mégis erőteljesen lehet blokkokat oldani, az energia áramlását helyreállítani és támogatni szervezetünkben, ezáltal hatni az egész rendszerre. Szeretettel fogadlak!

Molnár Eszter

Nándi.jpg
Személyiségprofil készítés, Életvezetési Tanácsadás, Regressziós k., Szimbólumterápia

Magatartáskutató, Viselkedéselemző, Személyiségprofilozó

 

1998 óta kutatom és tanítom-átadom a szemiotikát (a jelek és jelrendszerek tudományát), elsősorban az emberi viselkedés- és magatartásminták összefüggéseiben, amelyek a napi praxisom részét is képezik, mint magatartáskutató, viselkedéselemző és szemelyiségprofilozó.

A szimbológia (jel-kép-tan) magában foglalja az archaikus korok széles spektrumát: az ikonikus es nonikonikus szimbólumrendszereket, a numerológiát és a tarot képeit, az álomértelmezést, sőt a rendkívüli etimonokat (szógyök) felölelő anyanyelvünk értésének és megértésének végtelen tárházát.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy a mai kor embere számára ez a régi tudásanyag ismét élővé és hozzáférhetővé váljon.

 

Nádas Nándor

Szilvi uj_edited.jpg
Spirituál terápia, Indigó és kristálygyermekek segítése, lelki gyógyítása

Pedagógus, Művészetterapeuta, Képzőművész, Spirituális tanácsadó, Lelki egészség mentor

Több, mint 20 éve tanítok, segítek gyerekeket és fiatalokat, valamint könyveket illusztrálok és festek.                       

Jelenleg a Metafizikai és Szellemtudományi Akadémia (Szabó Katalin iskolája) tanára vagyok, valamint, félállásban az Óbudai Waldorf Gimnáziumban képzőművészetet tanítok.

Évek óta holisztikus gyógyító központokban dolgozom, mint spirituális terapeuta, művészetpedagógus (alkotásterápia), vagyis mint lelki mentor, ahogy a leginkább nevezhetem tevékenységeimet.

 

Tanárképző Főiskolát és az Iparművészeti Egyetemet - Vizuális kommunikáció szakon- végeztem.                                                                                                                             Tanultam az ELTE-en kulturális antropológiát és világvallásokat.

Két éves akkreditált képzésben spirituál terapeuta- energiagyógyász diplomát szereztem, Szabó Katalin- Metafizikai és Szellemtudományi Akadémiáján. 

Tanultam éveken át a meditációs technikákat, angyalkommunikációt és bioenergetikát.

Elvégeztem az alkotó-fejlesztő meseterápia képzést, Boldizsár Ildikónál.

2023-ban Öt elem és meridiánok tanfolyamot végeztem, az Energy szervezésében, Daróczi Zoltán oktatónál.

Tagja vagyok a TEBA -nak (Természetgyógyászok Baráti Társasága).

Jelenleg a Yotengrit tanfolyamon képzem magam, az ősmagyar gyógyítás és hitvilág témakörében. Itt Dr. Darnói Tibor és Cser Zoltán a tanítóim.

 

Több, mint 10 éve kutatom és segítem az indigó és kristály gyermekeket egyénileg és csoportosan egyaránt.  

Megjelent könyvem a Bioenergetic Kiadó gondozásában: Indigó-kristály gyermekeink alkotásaik tükrében.

Előadásaim, riportjaim gyermekekkel a Youtube-on megnézhetőek.                          PL. Aranykor gyermekei sorozatom.

 

Magamban és tevékenységeimben összekapcsolom a gyógyítást, a tanítást és a művészetet. Hiszek a test-lélek- szellem hármas egészségében. 

A mottóm „Ép lélekben ép a test”.

 

Művészetem

​Festményeim, grafikáim, tevékenységeim a FB-oldalamon láthatóak.

Képeim megvásárolhatóak és egyénre hangolódó festmények megrendelhetőek: pkszilvia@gmail.com

Pállay-Kovács Szilvia

Kálmán Márti_edited_edited.jpg
Szupervizio, Coaching (life-üzleti-vezetői), Önismereti kísérés, Integrál szemléletű szervezetfejlesztés

Szupervizor, Szupervizor-coach, Integrál tanácsadó jelölt

Üzemszervező agrármérnök, Mérlegképes könyvelő, MBA

Visszatekintve: szinte egész pályám során emberekkel foglalkoztam, sokáig nagyvállalati ügyfélszolgálati vezetőként, és jó ideje segítőként. Jelenleg integrál pszichológia képzésen veszek részt, mert érdekelnek az emberrel foglalkozó mély összefüggések.

Az integrál szemléletet a ma elérhető legteljesebb emberképpel dolgozó lélektani gondolkodási keretnek tartom.
Az önismeret útját közel 30 éve járom, és ma már úgy gondolom, ez egy élethosszig tartó kalandos, varázslatos - és időnként nehéz - út. A pofonok az életben elkerülhetetlenek, ám az önismeret útján kevésbé váratlanul, és védett(ebb) környezetben érkeznek.
Mindazt beépítem segítői hivatásomba, amit munkám és az önismereti út során tanultam.

Nagyon régen - diákkorom óta - érzem, hogy minden emberhez más út vezet, mindenki „más nyelvet ért” – még ha ékes anyanyelvünkön beszélünk is. Ezt a más utat igyekszem megtalálni, és volt munkatársaim, megbízóim, klienseim visszajelzései alapján többnyire sikerül is.
A módszerek, eljárások, protokollok jók, hasznosak, ám csak akkor, ha azokat személyre szabva, az egyénhez (vagy szervezethez) igazítva alkalmazzuk. Erre törekszem, ebben a szemléletben, ezzel a hozzáállással igyekszem kísérni a hozzám fordulókat.
A mentális és lelki támogatáson túl fontosnak tartom egészségünk fizikai gondozását-karbantartását is. Ezzel kapcsolatban szívesen átadom tudásomat, tapasztalataimat, megosztom a bevált, bizonyított megoldásokat, akár megfelelő szakember ajánlásával.

Kálmán Márta

Ibolya uj_edited_edited.jpg
CranioSacralis terápia,
Mozgásfelmérés és tanácsadás

CranioSacralis kezelő, konduktor

1990-ben végeztem konduktorként a Pető Intézetben, ahol 30 éven keresztül mozgássérült gyermekek fejlesztését végeztem.

A CranioSacralis terápiával 2011-ben találkoztam először és nem sokkal később megkezdtem tanulmányaimat. 

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem.

A CranioSacralis terápia azonnal magával ragadott, mert testi-lelki szinten egyidejüleg hat, a test belső öngyógyító mechanizmusát hozza működésbe. 

 

Másik szolgáltatásom a "Mozgásfelmérés és tanácsadás", mellyel azoknak az szülőknek  szeretnék segítséget nyújtani, akik problémát tapasztalnak, vagy bizonytalanok gyermekük mozgásfejlődésében, tanulási, figyelmi nehézségeik vannak, illetve az információk, módszerek sokaságában elakadtak.

 

Matei Ibolya

Monika uj.jpg
Integrált masszázs (teljes test/hát), Kismama masszázs, Női jóga,
Magán jóga órák

Integratív masszőr, Kismama masszőr, Alternatív mozgás-és masszázskezelő

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: indiai és Svédmasszázs tanfolyammal kezdtem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodulokat, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Innentől kezeléseimbe beépítettem a thai masszázs és a jóga elemeit.

Közben kialakult fő területem: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem és kizárólag étkezési minőségű olajokkal és terápiás minőségű illóolajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, így vendégeimnek egyetlen életszakaszban sem kell lemondani a masszázs élményéről.

A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio tape használatát.

Majd újabb természetgyógyász szakot: Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot végeztem el.

A mozgás alapjait a B-swot mozgásminta analízissel térképezem fel a hozzám fordulóknál. Jelenleg a legmodernebb fasciakezelési technikákat sajátítom el és alkalmazom vendégeimen.

Folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű tudásommal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Márk.jpg
Svédmasszázs

Természetgyógyász, Masszőr

Már gyermekként is izgatott az érintés hatalma, és ez abban nyilvánult meg, hogy a családtagjaim, rokonaim, barátaim vállát, nyakát „nyomkodtam” úton útfélen.

Persze, ez nem vezetett törvényszerűen ahhoz, hogy arra az útra lépjek, amin immár 13 éve járok. Időről időre felbukkant egy gondolat, egy érzés: a Szolgálat!

 

Egyébként az egész a Mennyei próféciával kezdődött. Elég erős „lökés” volt!

Test-lélek-szellem kapcsolata, energia.... Aztán az energia „győzött”, mert a következő lépésnek egy chikung tanfolyam következett, majd belekóstoltam a reikibe, illetve elvégeztem egy Touch for Health képzést, amely az aktív útkeresésem folyamatának részét képezte.
 

A következő jelentős lépés a természetgyógyász iskola volt, ezen belül az AMM szakot választottam (Alternatív Masszázs-, és Mozgásterapeuta).

Ehhez társult Svédmasszázs és kínai masszázs képzések, illetve maradtam a chikung mellett.

Eközben a saját természetgyógyász rendelőnkben dolgoztam, ahol rengeteg különböző energetikájú, személyiségű, alkatú, korú ember fordult meg a kezeim között...

A felismerés villámcsapásként ért, hogy mivel nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan probléma (én megoldandó helyzetnek hívom inkább) sem. Ezért nem lehet egy kezelést sem ráhúzni két különböző emberre. Nincs INSTANT megoldás, nincs tabletta, amit bevéve megszűnik a problémánk. Az csak tünetet enyhít, de az okot nem szűnteti meg.

Mikor ez tudatosodott Bennem, elkezdtem keresni azokat az eszközöket, amelyek még jobban hozzásegítenek ahhoz, hogy személyre szabhassam a terápiáimat. A legtöbb terápia önmagában is megállja a helyét, azonban, ha a kedves páciens gyorsabban, de legfőképpen tartósan szeretne megoldást, ahhoz Ő is szükséges.

Mivel minden gyógyuláshoz szükség van a páciens által beletett munkára is.

 

A munka alatt én - a pozitív mentális és érzelmi hozzáállás mellett - az otthon végezhető mozgást tekintem fontosnak. A fentebb említett eszközök, amelyekre rábukkantam, és elsajátítottam a technikájukat, a kinesiotaping és az SMR technikák voltak. Ezekkel hathatósan lehet támogatni a különböző mozgásformákat, otthon végezhető gyakorlatokat.

Ezenfelül nemrég végeztem el a Funkcionális tréneri képzést, mert szeretném még professzionálisabban segíteni a hozzám fordulókat.

Hiszem, hogy bármilyen kezelés (legyen ez masszázs, vagy energetikai, esetleg lélekre ható terápia) nagyon személyes, így mindenkinek megvan a hozzá passzoló „terapeutája”.
Fordulj hozzám bizalommal, amennyiben úgy érzed, hogy Én vagyok az, aki segíteni tud Neked!

Szántó Márk

Gábor, Réka_edited_edited_edited.jpg
Párkapcsolati Tanácsadás

Párkapcsolati Tanácsadó

10 éve vezetek egyéni és páros konzultációkat. Önismereti és/vagy kapcsolati problémák? Válság közepi, vagy döntési helyzet előtti elakadások?

A jó válasz mindig benned rejlik. Tapasztalatom szerint, megfelelő eszközök megtalálásához nem is az én tanácsaimra van szükséged, sokkal inkább a különböző nézőpontok megismerésére, azok végig gondolására.

Ez nem megy egyedül. Szokásos hasonlatom, hogy Te ülsz a házadban, a bútorok a lakás berendezése Neked szokásos, ismert. Én sosem jártam még Nálad, emiatt nem is kontárkodom bele mi-hol van. Én a házaddal szembeni hegy tetején ülök és olyan szemszögből látok a házadra, amiből neked nincs módod. Az így, együtt megismert többlet információk tudnak segíteni Neked. Az út a tiéd. Én az alternatívák vázolásában tudok segíteni, amit egy beszorult helyzetben nem látsz, illetve a probléma gyökerét kereshetjük. Veled vagyok, a te tempódban megyünk. 

Flóra Gábor 

Gábor, Réka_edited.jpg
Párkapcsolati Tanácsadás

Párkapcsolati Tanácsadó

10 éve kezdtem a spirituális tanulmányaimat. Minden probléma, konfliktus, fájdalom más megvilágításba került. Elidőztem kicsit azon az oldalon, majd mint egy inga végül egyensúlyba került a fizikai valóság és a spirituális valóság. Egészen más nézőpontból is megvizsgálhatjuk, mi van "most".  

  

Nehéz egy bemutatkozó szöveg alapján dönteni. Engedd meg, hogy meginvitáljunk Flóra Gáborral egy díjmentes/ajándék első egy órás beszélgetésre, mert amit nem lehet leírni és csak élőben derül ki, az a kölcsönös szimpátia.

Ilyés Réka

Kotlárné Biró Ágnes_edited.jpg
Kriston Intim Torna®,
(Csoportos)

Kriston Intim Torna® tréner

A felébredésem 2015-ben kezdődött, amikor tanárként hosszú időre megnémultam gégegyulladás miatt. Akkor tettem fel életemben először azokat a kérdéseket, amelyek ma is velem vannak, hogy „Mi dolgom van az életben?” „Ki vagyok én?”

A kérdések mindig megnyitnak valamit, ami közelebb hozza a választ. Nekem a válaszok lehetőségek formájában érkeztek. Hivatást váltottam és iskolai biológia-kémia szakos tanár helyett Kriston Intim Torna® tréner és alternatív segítő lettem.

 

A Kriston Intim Tornát® Kriston Andreánál tanultam.

Az elvégzett moduljaim a következők:

Kriston Intim Torna® nőknek 2017, Kriston Intim Torna® férfiaknak 2018, Kriston® Beszélgetés 2018, Kriston® Diákprogram 2018, Kriston® Fiú Diákprogram 2018, Kriston® Lány Diákprogram 2018, Kriston® Kislányoknak 2017, Kriston® Kisfiúknak 2018.

Továbbképzéseken folyamatosan részt veszek.

 

Kriston®-módszer igazolásaimat itt érheted el: https://www.facebook.com/media/set?vanity=kotlarnebiroagnes.kristonmodszer&set=a.713847830740781

 

Az Ágival készült beszélgetést meghallgathatjátok itt:

https://www.youtube.com/watch?v=6TnUZBO4pH4&t=23s

Kotlárné Bíró Ágnes

bottom of page