Webp_edited.jpg
Iránytű szolgáltatás, 
Általános tanácsadás, Asztrológia

Közgazdász, asztrológus, a Harmónia Fészek alapítója és vezetője

Régi álmom vált valóra a stúdió létrehozásával. Gondoskodó Fészkünkben támogatjuk a hozzánk forduló felnőtteket és gyermekeket a minél örömtelibb élet megélésében. 

Elsősorban abban segítem vendégeinket, hogy megtalálják azt az utat, módszert, támogatást, mely által örömben kiteljesedhetnek a mindennapokban és harmóniában, egyensúlyban élhetik az életüket. 

 

Csapatunk célja és küldetése, hogy vendégeink ráleljenek a számukra legideálisabb megoldásra/megoldásokra, mely rávezeti őket szívük útjára. Mindezt egy szakértő, gondoskodó, szeretetteljes közegben és térben. 

Preisz Danila

Nóra.jpg
CranioSacralis terápia

Okleveles gyógytornász, az Upledger Institute Hungary Craniosacralis terapeutaképzésének 5-ös szintet végzett kezelője

Okleveles gyógytornász vagyok, 1989-ben végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 

10 éve ismerkedtem meg a CranioSacralis terápiával, melyet azóta is rendszeresen gyakorlok.

Tapasztalatom szerint a kezelés hasznos gyermekkori viselkedési problémák, tanulási nehézségek befolyásolására is.

A kezelés lényege a" teljes ember" támogatása, a megfelelő craniosacralis egyensúly helyreállítása által.

 

A holisztikus kezelésem eredményességét segíti a hospice ellátásban szerzett több évtizedes tapasztalatom. 

Ferdinandy Nóra

Agi%20uj_edited.jpg
Ayurvédikus testkezelések

Természetes gyógymódok tanácsadó, Fitoterapeuta, Ayurvéda és Panchakarma technikus, Gerincjóga oktató

Fitoterapeutaként, Ayurvéda és Panchakarma technikusként tisztító, egyensúlyhoz visszavezető, preventív jellegű kezeléseket végzek, és az ayurvéda elvei szerinti életviteli javaslatokkal segítem a hozzám érkezőket.

A prevenció és a biztonságos, a probléma forrására összpontosító gyógymódok fontosságát tartom szem előtt. Tiszta gyógynövényekkel, ayurvédikus medikált olajokkal és porokkal, testkezelésekkel, táplálkozás rendszerekkel és jógával dolgozom, fontosnak tartom az egyéni különbözőségeket és a vendég esetleges egyéb terápiás javaslatait.

Bezsila Ágnes

Bako%2520Eszter_edited_edited.jpg
Quantum - és regressziós kezelés,
Reinkarnációs utaztatás

Spirituális tanácsadó, tréner, grafológus

A huszonkét évvel ezelőtti életveszélyes szülésem a spirituális gondolkodásmód felé terelt: a grafológia, quantum-technika és a keleti gyógymódok eszközeinek Egységéhez. Hobbim a szakmám, erős szenvedélyem a tanulás - a legjobb nemzetközi Tanítók amerikai képzésein tanulok folyamatosan on-line. Kómás betegeket és hozzátartozóikat kezelem, segítem.

 

Tapasztalatom alapján vallom, hogy a quantum-és regressziós kezelés a leghatékonyabb módon tudja a felszínre hozni, majd oldani a régi blokkokat, beidegződéseket. Az energiák áramlását, a quantum-, regressziós-, és reinkarnációs módszereket ötvözöm egyénre szabva - esetenként akár Tér tisztítást, csakra-, és aura - energetizálást is végezve.

Tanfolyamokat, meditációkat és Lélekkulcs Klubot tartok  - ott a csoport-energia is áramlik... A hozzám fordulók Útját segítem a félelmektől az (Ön)Szeretet felé.

 

A test-lélek-szellem egységét képviselve, a lélek kezeléseket kiegészítettem svéd-, thai- és metamorf masszázzsal, valamint diatetikai ismeretekkel -  az utóbbit nemzetközi diplomával angolul a Shaw Academynél.

Bakó Eszter

Ibolya.jpg
CranioSacralis terápia

Konduktor

Az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeuta képzésének 4. szintű hallgatója

1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel.

A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.

Problémáink megoldására mindig a természetes megoldásokat kerestem elsősorban. A konduktív pedagógia mellett tanultam reflexológiát, TEK kineziológiát, végeztem kinesio tape tanfolyamot.

A cranisacrális terápia tapasztalataim szerint testi-lelki problémákra átfogóan nyújt segítséget, kellemes, ellazult állapotban, gyengéd érintésekkel. 

Matei Ibolya

Strudringer%20Vivi_edited.jpg
Theta Healing,
Bach-virágterápia

Theta Healing konzulens

15 évvel ezelőtt az életem fordulóponthoz ért, akkor éreztem először, hogy életmód váltásra van szükségem, mind fizikai, mind lelki síkon. Tapasztalataim alapján önmagunk megismerése, annak elfogadása, hogy minden változik körülöttünk az első lépés a gyógyulás felé.

A Theta Healing segít megtalálni a fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a mintákat, amik az adott pillanatban irányítják életünket. Számomra az önismeret útján a Theta Healing tudja a legtöbb és leghatékonyabb segítséget nyújtani abban, hogy a testem és a lelkem közötti egyensúlyt megtaláljam és helyreállítsam.

Emellett foglalkozom Bach-virágterápiával is, ami nagyszerűen kiegészíti, illetve támogatja a  kezeléseket, de önmagában is csodálatos módszer, segít megtalálni a lelki harmóniát és békét. 

Studringer Vivien

Gegeny Kriszta_edited.jpg
Reflexológia,
Zen Shiatsu kezelés

Orvos, Természetgyógyász, Shiatsu kezelő, Reflexológus, Fitoterapeuta

Már gyermekkoromban úgy éreztem, hogy a gyógyítás, mások segítése az utam, mely a pályaválasztásomat is meghatározta. Orvosként végeztem a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karán, majd közel 14 évig az Országos Vérellátó Szolgálatnál a Vércsoportszerologiai Laboratóriumban dolgoztam. 2010-ben szakvizsgát szereztem transzfúziológiából, mely a vérátömleszéssel kapcsolatos szakterület.

 

Orvosi praxisom során rájöttem, hogy mennyire fontos a betegség-egészség holisztikus (test-lélek-szellem szintjén történő) szemlélete, így természetgyógyásznak képeztem tovább magam.

Mivel nagyon érdekeltek a gyógynövények, a természetes gyógymódok és a talpreflexológia, reflexológus, fitoterapeuta végzettséget szereztem. 

 

A gyógyítás folyamatában meghatározó élményem volt egy életmódtábor, ahol csodálatos emberekkel és gyógyítókkal találkoztam, megtapasztaltam magamon gyógyításukat és az öngyógyítás lehetőségeit. 

 

A shiatsuval egy kezelés alkalmával találkoztam először, mely mélyen érintett, nagy hatással volt testemre, lelkemre és testtudatosságomra, ezért a shiatsu módszerét is elsajátítottam.

Számomra ez egy önismereti út is, mely a do-in mozgásgyakorlatokkal is megismertetett. 

A shiatsu a lélek simogatása. Örömmel tölt el, ha a hozzám fordulók a shiatsu kezelés testi, lelki, szellemi szinten kifejtett jótékony hatásait megtapasztalják.

Dr. Gégény Krisztina

Plette Dori2.jpg
Érzelmi stresszoldás a kineziológia eszköztárával

Kineziológus

Mindig is nagyon érdekeltek az emberi lélek rejtelmei, mélységei, az élet értelme, valamint az önismereti munka. Önmagunk jobb megismerése által megérthetjük a minket körülvevő világot, környezetünket, problémáinkat. Így vezetett el az utam egy kineziológia tanfolyamra.

2009-ben találkoztam először a kineziológia One Brain ágával, mely az érzelmi stresszoldásra szakosodott. Gyengéd, ám mégis hatékony, mélyreható személyiségfejlesztő módszer.

Az One Brain elnevezés integrált egységes agyműködést jelent. Three in one, 3 az 1-ben a test, a tudat és a lélek összekapcsolódását jelenti. Ha a két agyfélteke integráltan működik, akkor mindkét agyfélteke azonos időben teljes potenciálját be tudja vetni, így hatékonyabbá válunk, többek közt a problémáink megoldásában is.

Ez a módszer már a tanfolyamok alatt is nagyon sok értékes meglátást, felismerést adott az életemmel kapcsolatban. Az érzelmi stresszoldások során (kineziológiában a kezelést oldásnak hívják a stresszoldásból) felismertem sok téves viselkedésmintát, korlátozó hitrendszereket, melyek hatással voltak addigi életemre. Ezeknek a felismerésével képessé váltam változtatni, ezáltal sikerült túljutnom a nehézségeken és megtapasztalhattam az életemben bekövetkező pozitív változásokat.

Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhetem ezt a csodálatos módszert!

 

Szeretnék ezzel a módszerrel segítségére lenni a hozzám forduló embertársaimnak, hogy jobban megismerjék önmagukat, nyitottabbá váljanak lelkük hangjai iránt, közelebb kerüljenek valódi önmagukhoz, a lelkükhöz, ezáltal szabadabbá váljanak.

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy mindig VAN VÁLASZTÁSUNK és azt is, hogy a problémáinkhoz a megoldás kulcsa mindig a saját kezünkben van!

Plette Dóra

Takacs%252520Blanka_edited_edited_edited
Családállítás, Karriertanácsadás és Coaching

Családállító, Karriertanácsadó

Segítőként arra vállalkozom, hogy világos, a mindennapi életben jól alkalmazható megoldásokkal, tanácsokkal segítsem a hozzám fordulókat. A célom az, hogy megmutassam, hogyan lehetnek élhetőbbek, minőségibbek a hétköznapok bárki számára - mind a magánéletben, mind a munka világában.

A családállítás 2016 óta része az életemnek. Ez a módszer számomra már rengetegszer bizonyított, és a mai napig segítségül hívom saját témáimban is. Ez egy komoly önismereti út, az állításokban nincs mellébeszélés, és én pont ezt szeretem benne a legjobban. Ha készen állsz, bármilyen életterületet érintő témádat elhozhatod. Néhány példa: betegségek lelki háttere, párkapcsolat, gyász és elengedés, pénzügyi problémák, döntési helyzetek, üzleti témák (pl.: projektek, vállalkozás).

HR szakemberként különös figyelmet szentelek a karrier területére. 14 évnyi vállalati környezetben megszerzett tudásomat és tapasztalatomat szeretném klienseim szolgálatába állítani, változatos és érdekes módszerekkel kiegészítve. A tanácsadásban/coachingban is alkalmazom a rendszerállítás technikáit, ez teszi igazán különlegessé és nagyon hatékonnyá az üléseket. Kinek ajánlom? Fiataloknak pályaválasztás előtt; munkahelyváltást fontolgatóknak; karrierváltást, pályamódosítást fontolgatóknak; azoknak akik utálják a munkájukat, munkahelyüket; azoknak, akik nehezen jönnek ki a főnökükkel/kollégákkal/beosztottjaikkal; vezetőknek, akiken túl nagy a nyomás; fontos döntések meghozatala előtt és választási helyzetekben; azoknak, akik úgy érzik megrekedtek, és nem tudják, merre tovább. Ezen felül: önéletrajz tanácsadás; felkészítés állásinterjúra (angolul is).

Takács Blanka

Hajni_edited_edited.jpg
Biorezonanciás Állapotfelmérés

Természetgyógyász, Joalis terapeuta

Tanulmányaimat a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén végeztem, majd hivatalos Természetgyógyász vizsgát tettem.

Gyerekkorom óta érdekelnek a gyógynövények, a hagyományos, népi gyógymódok. Ezeket kutatom, gyűjtöm, hogy ez a tudásanyag megmaradhasson mindenki számára.

2019-ben megismerkedtem a Joalis terápiával, ami egy ellenőrzött és irányított méregtelenítési folyamat, ahol az egyén egészségi állapotának felmérése a test-lélek-szellem hármas egységében történik. Ez a módszer segít feltérképezni a szervezetet terhelő toxinokat, gócokat vagyis az egészségügyi problémák valódi okát.

Az állapotfelmérések mellett egy holisztikus szemlélettel és tanácsadással szeretnék segíteni minden gyógyulni vágyónak.

Bíró Hajnalka

Szabo%20Agi_edited.jpg
Nőiség kezelések és programok,
Theta Healing, Access Bars

Theta Healing konzulens, Access Bars kezelő, "Női életút" segítő

Mindig is érdekelt az emberi lélek sokszínűsege és sokrétűsége. Mind a fizikai, mind a szellemi szinten történő pozitív változás és fejlődés csodákat hozott az életemben. Ezt a csodát szeretnem megosztani Veletek az egyéni kezeléseimen és csoportos, elsősorban nőknek szóló programjaimon.

Módszerek, amelyekkel dolgozom:
* Théta Healing - hitrendszereket és blokkokat tisztitó energetikai munka,
* Access Coinsciousness - érintéses blokkoldó technika,
* Generációs munka - méháldás, méhtisztítás fizikai és szellemi gyakorlatokkal,
* Holisztikus női kezelés - bármilyen nőiséget értintő generációs, vagy személyes probléma eseten,
* Méhtisztító és méhgyógyító kezelés,
* Női Erőforrás Aktiváló Mozgásmeditáció Tanfolyam  - NEF - (Pozsgai Nikoletta) - ez egyéni és csoportos formában is elérhető, 
* AromaTouch lazító, immunerősítő és energetizáló masszázs kiváló minőségű doTerra illóolajokkal. 

Csoportos alkalmak:
* Adott évszak és a hold energetikai állapotához igazodó női körök, 
* Szabad táncos és szakrális körtáncos női körök, 
* Örömünnepek, születésnapi szertartások - egyéni kérésre, egyéni csodaalkalmak. 

Szabó Ágnes Réka

Szucs Dorottya_edited.jpg
Pszichotronikus kezelés
 

Szellem és lélekgyógyász, Szellemsebész, Pszichotronikus

Egészségnek azt nevezzük, amikor a test-lélek-szellem harmonikus egységben van.  

A pszichotronika tudománya ezt az egységet hivatott helyreállítani a hit és a szeretet teremtő erejével. Minden szellemi és lelki síkon történik meg először, a test pedig leköveti ezt a folyamatot. 

 

Abban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, hogy helyreállítsák az egészségüket és életüket harmóniában, békében, egyensúlyban, lelkük szavát követve éljék. 

Hiszen a betegség egy út vége, a gyógyulás egy új út kezdete.

Módszerek amikkel dolgozom:

  • energiatöltések,

  • csakrák behangolása, töltése,

  • auratisztítás és egyéb tisztítások,

  • szellemsebészet,

  • pszichotronikus technikák.

Szűcs Dorottya

Kiss Monika_edited.jpg
Teljes test/hátmasszázs, Kismama masszázs

Természetgyógyász, Masszőr, Kismama masszőr, Alternatív masszázs-és mozgáskezelések

2012-ben kezdtem masszázst tanulni: a Pránanadi masszázs1. tanfolyammal kezdtem, majd Svédmasszőr lettem. 2016-ban elvégeztem az egészségügyi- és természetgyógyász alapmodult, majd 2018-ban sikeres Alternatív mozgás és masszázsterapeuta vizsgát tettem. Közben kialakult a kezeléseim területe: leginkább a hölgyek testi és lelki harmóniáját segítem, kizárólag étkezési minőségű, tiszta olajokkal dolgozom. Elvégeztem a Kismama masszőr tanfolyamot is, hogy vendégeimnek egyetlen életszakaszban se kelljen lemondani a masszázs élményéről. A mozgásszervi problémák enyhítésére megtanultam a Kinesio-tape használatát. Az ásványok iránti szeretetem elvitt egészen a Kristálygyógyászat haladó tanfolyam elvégzéséig. Idén újabb természetgyógyász szakot kezdtem el: a Fitoterápia, gyógynövényismereti tanfolyamot, emellett folyamatosan bővítem ismereteimet kurzusokon, továbbképzéseken, hogy széles körű információkkal tudjam segíteni a nőket.

Kiss Mónika

Aniko2.jpg
Holisztikus masszázs

Holisztikus masszőr

Azt mondják a név kötelez. Büszke vagyok rá, hogy ennek megfelelően élek. A munkámban és a magánéletemben is hűen és kitartóan a szívem útmutatását követem. Önismereti utam során számtalan módszerrel megismerkedtem és sok-sok támogató emberrel találkoztam, miközben mindvégig arra fókuszáltam, hogy megtaláljam a hivatásom, amit szívből csinálok. Hát itt vagyok, megérkeztem – a test-lélek-szellem hármas egységánek szellemében, a holisztikus masszázsban találtam meg a hivatásom. Téged is várlak, ha arra vágysz, hogy a test blokkjait feloldva részt vegyél egy 1,5 órás kezelésen, hogy aztán újult erővel, friss energiákkal, szabadon haladhass tovább vágyaid felé.

Kemény Anikó

Peter_edited.jpg
Svéd alapú, Lávaköves és Fénypontos energetikai masszázs

Masszőr, Spirituális tanácsadó

Spirituális utazásom körülbelül három évtizede kezdődött, mikor családommal részt vettem egy Silva-féle Agykontroll Tanfolyamon és a meditáció mindennapi gyakorlat lett számomra. Pár évvel ezután csatlakoztam először a Nyírő Viktor által vezetett Fénypontok Integrált Energetikai Rendszerhez. Ennek a tudásnak köszönhetően tökéletesítettem és fejlesztem Fénypontos Energetikai Masszázs rutinomat.

Masszőri végzettségemet a Nemzetközi Masszázs Akadémián szereztem a következő képzésekre koncentrálva: Svéd Masszázs, Lávaköves Masszázs, Frissítő Irodai/Manager, Ayurvedikus Fejmasszázs.

Néhány éve megismerkedtem az egyiptomi Napvallás erejével, hatásával és ősi szimbólumaival Horváth Zoltán mentorálásával. Közös egyiptomi utunk és tapasztalásaink nagyban hozzájárultak intuitív képességeim és az érzékeken túli érzékelés fejlesztéséhez, melyeket alkalmazok mindennapi munkám során.

Sipos Péter

Vivien2.jpg
Teljes testmasszázs,
Női torna

Gyógymasszőr, Gerinctréner

Tanulmányaimat 2009 óta gyakorlom és fejlesztem. Gyógymasszőrként végeztem. Kezeléseimnél több technikát és módszert alkalmazok. A holisztikusságot, az emberközpontúságot, az egyénre szabott terápiákat és a pozitív hozzáállást szeretném leginkább megadni a hozzám fordulóknak.

Kezeléseim célja a fájdalmak csillapítása és a jó közérzet fenntartása, valamint a fájdalommentes, könnyed mozgás elérése a mindennapokban. Ezen felül célom helyreállítani az ízületek mozgási terjedelmét, javítani a koordinációt és funkciót, csökkenteni az izomgörcsöket és feszültségeket, elősegíteni a helyes testtartást. Főbb technikáim: kinesio tape, Triggerpont terápia, vákum - fascia technika , manuális neurodinamika (idegmobilizáció), passzív kimozgatás.

Szakmai képesítéseim: Gyógymasszőr, Belly Fit tréner, Frissítő-Kondicionáló svéd masszázs, Nyirokmasszázs, Alakformáló és méregtelenítő masszázs, Kinesio tape, Gerinctréner, Manuális neurodinamika (Idegmobilizáció) és fasciaorganizáció, Triggerpont kezelés, Kiropraktikás izometrikus kimozgatás, Női jóga, Gátizomtorna tréning, Metamorf masszázs, Humanisztikus asztrológia Iskola, Reiki I-II. 

Turcsek Vivien

Tibor4_edited.jpg
Homeopátiás tanácsadás

CHE Homeopátiás tanácsadó

2013 és 2017 között tanultam a CHE (Centre for Homeopathic Education) Homeopátiás Magániskolában és szereztem meg az angol homeopátiás tanácsadó minősítésemet. 2007 óta támogatok homeopátiával embereket gyógyulásukban, kiteljesedésükben.

Több alkalommal tartottam homeopátiás tanfolyamot. Azért szerettem bele ebbe a támogató módszerbe, mert a homeopátia az emberben zajló belső folyamatok megfigyelésének és megértésének a szépsége, egy holisztikus szemlélet.

A homeopátiás tanácsadáson kívül készségfejlesztő trénerként és coachként is dolgozom.

Három éve jelent meg a változásról szóló könyvem „A repülő elefánt” címmel. Jelenleg a “Rejtőzködő töredékeink” című könyvemet írom, ami a betegségelőnyökről, családi mintáinkról, a gyógyulás kommunikációs támogatásáról szól homeopátiás megközelítéssel.

Sebestény Tibor

Zsuzsi uj.jpg
Reflexológia

Parapszichológus, Természetes gyógymódok tanácsadó, Reflexológus

A másoknak való segítés érzése gyerekkorom óta munkálkodott bennem. A hosszú önismereti munkámnak köszönhetően (ami a jelenben is zajlik)  a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 2013-ban parapszichológusként végeztem. 

Mivel több gyakorlati tudásra vágytam, a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén (TEGYE) képeztem magam tovább, ahol természetes gyógymódok szakértőjeként szereztem diplomát. 

A hagyományos kínai orvoslás, ayurvéda, aromaterápia, fitoterápia, pszichológia (és még sorolhatnám a sort) mellett különböző masszázstechnikákkal ismerkedhettem meg – többek között a nyirokmasszázzsal, a reflexológiával és a thai masszázzsal is.

Egyéni képzés keretében Németh Krisztina (természetgyógyász, coach, mentor, a myFlow Massage Therapy™ módszer és program megalkotója), a csakratalpmasszázs csodás gyógymódját adta át nekem határtalan szeretettel és én legalább ilyen nagy szeretettel érintem meg azon vendégeimet, akik lábukat, és ezzel együtt bizalmukat is a kezembe helyezik. 

2019-ben a Nemzetközi Masszázsakadémián elsajátítottam az ayurvedikus olajos fejmasszázs technikáját. 

A tanulmányaim során szerzett ismereteimet a test-lélek-szellem hármas egységét alapul véve – elsősorban a különféle talpmasszázsokon/fejmasszázson keresztül - alkalmazom a kezelések során, kiegészítve az aroma-, fitoterápia és ayurveda által kínált lehetőségekkel. 

A Bach virágterápiát és Schüsshler só-terápiát, mint információs, vagy „szelíd gyógymódot” is szívesen hívom segítségül. 

Nagy öröm számomra, ha a hozzám fordulóknak úgy tudok segíteni, hogy a testi-lelki problémáikat egy átfogó, személyre szabott kezelés során úgy oldjuk meg, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait is erősítve, mind testi, mind lelki szinten feltárjuk az elakadások okait és új nézőpontokat is kialakítunk a további JÓLLÉT érdekében. Mindeközben a kezelések alatt teljes egészében kényeztetve érezheti magát mindenki, az ÉNIDŐ teljes élvezetét lehetővé téve. Mert ez jár nekünk!

Kollár Zsuzsanna Friderika

Horvath%2520Kinga_edited_edited.jpg
Access Bars,
Theta Healing

Access Bars kezelő, Theta Healing konzulens, Szociálpedagógus

Szociálpedagógusként végeztem 2020-ban. Az önmegismerés és önfejlesztés már gyermekkorom óta az életem része. Édesanyám kiskoromban elvitt gyermekagykontroll tanfolyamra, majd fiatal felnőttként már önállóan is ezt az irányt választottam.

Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, majd megismerkedtem a Théta Healing technikájával, a Points of you eszközzel és az Access Consciousness szemléletével is. Ezek a tanfolyamok mind a mai napig azt tanítják nekem, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, amit ha hajlandó választani, akkor az élete önmagától kivirágzik.

Hiszem, hogy ez mindenki számára elérhető állapot, amihez szívesen leszek hozzájárulás annak, aki ezt választja.

Horváth Kinga

Vandor Zsuzsi2.jpg
Masszázs koktél szolgáltatás

Masszőr

Művészeti gimnázium és Iparművészeti Főiskola elvégzése után textiltervező iparművész lettem. Az iparművészet többféle ágát gyakoroltam, voltam bőrös, ólomüveges, belsőépítész, készítek képeket, ékszereket.

30 éves korom körül fedeztem fel, hogy van erő a kezemben. Ez nem fizikai erő, amivel fájdalmakat tudok enyhíteni, megszüntetni. Rájöttem, hogy tudok beszélgetni a pálcával, szomjasan faltam a könyveket, elkezdtem tanulni és azóta is tanulok - amit soha nem lehet abbahagyni. Felfedeztem magamban egy másik világot, és követem a lelkem régóta meglévő késztetéseit.

Akkor vagyok igazán boldog, ha segíthetek, ha örömet okozhatok, ha általam valami könnyebb lesz, valakik pedig boldogabbak.

Vándor Zsuzsa

Szilvi2_edited.jpg
Művészetterápiás foglalkozás felnőtteknek és gyerekeknek

Pedagógus, Művészetterapeuta, Képzőművész, Spirituális tanácsadó

Spirituál és művészetterapeutaként: 

  • Művészetterápiával egybekötött lélek és energetikai gyógyítás gyermekeknek és felnőtteknek. Elsősorban a meditáció, relaxáció alatti pozitív vizualizáció a módszerem. Rezgésszintemelés, angyali energiák segítségével kapcsolati problémák megoldása, önfejlesztés és életvezetési tanácsadás a fő területeim.

  • Az indigó és kristály gyermekek, fiatalok támogatása. Segítség nyújtás a mély önmegértésehez, spirituális és hétköznapi „földi” szinten. Nevelési tanácsadás családok számára.

 

A módszer, melyet alkalmazok több összetevőből áll és mindig egyénre szabott.               

  • Használom az autogén tréninget és a klasszikus meditációs és légzésterápiás technikákat.

  • A művészet része a módszeremnek, gyermekek esetében szinte minden alkalommal. Gyermekek támogatása a szülők bevonásával történik, mivel valódi előrelépés csak így jöhet létre. 

Az új generációs gyermekekkel 12 éve kiemelten foglalkozom. A tapasztalataimból és a gyerekek alkotásaiból, megnyilatkozásaiból megjelent könyvem: Indigó és kristály gyermekeink alkotásaik tükrében címmel. Bioenergetic Kiadó, 2015

Képesítéseim: 

Elsőként a Tanárképző Főiskolát és az Iparművészeti Egyetemet végeztem el.                   2010-ben két és fél éves akkreditált képzésben Spirituál terapeuata - energiagyógyász diplomát szereztem. 2016-ban elvégeztem az Alkotó-fejlesztő meseterápia képzést.       Rövidebb képzéseken tanultam a Waldorf pedagógiát (jelenleg is Waldorf iskolában tanítok).

Művészetem

​Festményeim, grafikáim, tevékenységeim a fb.oldalamon láthatóak és előadásaim a youtubon. Képeim megvásárolhatóak és egyénre hangolódó festmények megrendelhetőek: pkszilvia@gmail.com

Pállay-Kovács Szilvia

Szido_edited.jpg
Hatha és Yin Jóga

Hatha, Yin és Gyermekjóga oktató

 

Talán 15 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szenvedélyes hobbim a lovaglás mellett találkoztam a jógával. Már az első alkalommal tudtam és éreztem, hogy szerelem ez.

A hatha jóga a statikus pózokkal, a relaxációval, a pranayamakkal (légzéstechnikák) más jóga fajták kipróbálása után is szívemnek a legkedvesebb maradt. 

A Sivananda Hatha Jógaoktató képzésen mind az ászanák helyes kivitelezése, a jóga filozófiája, a test anatómiája, a meditáció fontos szerepet kaptak. 2013-ban sikeres vizsgát tettem. 

2014-ben Kislányom született aki egy csodálatos világ kapuját nyitotta meg és Neki köszönhetően 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Gyermek Jógaoktató képzést.

2018-ban Yin jóga oktatói képzést végeztem.

Boldizsár Szidónia

Stella_edited.jpg
Kundalíni jóga 

Kundalíni jóga oktató

Végzetségem szerint szociális segítő, Pszichodráma asszisztens, Kundalíni jóga oktató, Életmód tanácsadó vagyok.

Önismereti utam 20 éve kezdtem. Hosszú volt az út, amit bejártam, az égieknek hála csodás szakemberektől tanulhattam, általuk gyógyulhattam.

Úgy érzem mindig jó helyen, jó kezekben voltam.

Abban hiszek, hogy csak azon a szinten tudunk segíteni, ahol mi is tartunk.

Mindent megteszek, hogy jelenlétemmel emeljem a hozzám fordulókat, velem gyakorlókat.

Varga Stella Dalma