• Bölcsis jóga

  ​A bölcsis jóga alapja a mese és a játék.

  A nagymozgások, az állatok utánzása észrevétlenül vezetik be a kisgyermekeket az ászanák világába.

  A foglalkozások elején bemutatkozunk, ismerkedünk, hangolódunk, majd bemelegítünk, állatokat utánzunk, mondókázunk, énekelünk, olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítik a koncentrációt, a helyes testtartást, segítik az idegrendszer érését, fejlesztik az érzelmi intelligenciát.

  Hajlítások, nyújtások, gurulások, forgások színesítik az órát.

  Foglalkozás hossza: 30 perc

  Díja: 1 500 Ft

 • Gyermekjóga (egyéni és csoportos) - a levédett Jóka Móka rendszer alapján - ovis/sulis

  A jóga rendszeres gyakorlása bizonyítottan hatékony a gyermekek esetében: megpihen a testük, a tudatuk is megnyugszik, következésképp mozdulataik összehangoltabbak lesznek, koncentrációs készségük javul, tovább tudnak egy helyben megülni.

  Rájuk is igaz, ami mindenkire: a jógázás hozzásegít a képességek maximális kiteljesítéséhez.

  Erősödnek az izmaik, javul a tartásuk, nő a kitartásuk és az akaraterejük. Idegrendszerük és szervezetük védekezőképessége is megerősödik.

  Az előbbi jóvoltából javul a koncentrációjuk, az utóbbival könnyebben vészelik át a betegségeket. És végül fokozódik a tudatosságuk: pontosabban képesek érzékelni a külvilág, valamint saját testük és belső világuk jelzéseit, jobban megismerik önnön képességeik és teljesítményük határait.

   

  Ajánljuk:

  • Stresszoldásra – és kezelésre,

  • Koncentráció, önfegyelem fejlesztésre / kitartás, akaraterő erősítésére,

  • Idegrendszer és immunrendszer erősítésre,

  • Testtartás fejlesztésre, izom erősítésre.

   

  A foglalkozást tartja: Varga Vivien

  Foglalkozás hossza: 60 perc

  Egyéni óra: 8 000 Ft

  Csoportos óra: 2 500 Ft

 • Mesetorna (egyéni)

  A mese feldolgozása, kijátszása, saját élettörténetünk aktív megformálása.

  A mesélő kalandjait ugyanis mi is éljük. Ráhangolódunk, követjük, együtt mozdulunk és azonosulunk vele. Így válunk képessé arra, hogy egyben saját magunkra és személyes életünk fontos kérdéseire is visszajelezzünk.

  A mesetorna során a Brain Gym, a  Gyermekjóga és az alternatív mozgásfejlesztő módszerek mentén jelenítjük meg kis-és nagy mozgásokkal a hős útját. A mese rengetegében elveszve a kisgyermek észre sem veszi, hogy fejlesztésen vesz részt, számára minden mozdulat a mesekeret része.

   

  A foglalkozáson az évkörnek megfelelő mesék, történetek kerülnek feldolgozásra, az Érzelmi Intelligencia fejlesztésének tükrében.

  ​Ajánljuk:

  3-7 éves korig azoknak a gyermekeknek, akik nehezebben kapcsolódnak be a játékokba, szociális viselkedésükben agresszívak vagy épp passzívak és mozgásfejlődésükben lemaradás észlelhető.

  A módszer tanulási nehézségek, részképesség zavarok megelőzésére is kiváló. 

  A foglalkozást tartja: Varga Vivien

  ​Kezelés hossza: 60 perc

  ​Egyéni óra: 8 000 Ft

 • Brain Gym (Agytorna) - Iskolásoknak

  egyéni 

  A Brain Gym technikát Dr. Paul Dennison fejlesztette ki, aki a korai gyermeki mozgásfejlődés szakértője. A módszer 80 év pedagógiai és fejlődéstani kutatáson nyugszik. Brain Gym - Agytorna illetve Észkerék kapcsoló, képességfejlesztő tornaként került be a magyar köztudatba.

  A módszeregyüttes 6-16 éves korig alkalmazható gyakorlatokat gyűjt egybe, azonban mivel legfőbb célját az agy integrációja jelenti, akár felnőtteknek is segítséget jelenthet.

  A könnyed mozgásos gyakorlatok megkönnyítik a tanulás folyamatát, oldják

  a stresszt, az írási, olvasási, szövegértési, számolási, mozgási nehézségek feloldásában kiváló lehetőség a kisiskolásoknak.

  A játékos mozgásgyakorlatokkal könnyebb lesz az iskolai és az otthoni tanulás, maradandóbbak lesznek a megtanult leckék, versek, a figyelem

  és a fókuszálás javul, jobban szervezi a gyerek az idejét, felszabadulnak a képességei a stressz alól, a hiperaktív gyerek lelassul, partnerré válik a tanulásban. Így a tanulás örömmé, felfedezéssé tud válni.

   

  Ajánljuk: 

  • Tanulási folyamat könnyebbé tételére,

  • Stresszoldásra, 

  • Készségfejlesztésre (írás, olvasás, szövegértés, számolás, mozgás),

  • Memória fejlesztésre,

  • Koncentráció, figyelem erősítésre.

  A foglalkozást tartja: Varga Vivien

  Foglalkozás hossza: 60 perc

  Egyéni óra: 8 000 Ft

 
 
 
 
 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg