top of page

Boldogság Program

Élj Egészségesen és Megajándékozunk

Gyere el Hozzánk, Oszd meg Élményedet a Barátaiddal és a Kapott Boldogság Pontokat Váltsd be Kedvezményekre és Izgalmas Ajándékokra!

Élj Egészségesen
A Boldogság Programunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy hozzájáruljunk az egészséges életmódod kialakításához és a boldogságod eléréséhez. Miközben a szolgáltatásaink segítségével megtalálod a lelki és fizikai egyensúlyod és részt veszel a Közösségünk építésében, észrevétlenül gyűjtöd a Boldogság Pontjaidat. Azokat pedig beválthatod:
  • mozgásra
  • egészséges táplálkozásra
  • közösségi programokra
  • kreatív időtöltésre
  • alternatív gyógyászati kezelésekre
  • spirituális szolgáltatásokra
  • és karitatív támogatásra.
referral_kor_edited_edited.jpg
Hogyan Műkődik a Boldogság Program
Rövid videón is megnézheted, hogyan tudsz csatlakozni a programhoz

01

Csatlakozz a Programunkhoz
E-mail címed és neved megadásával lépj be és kezdd el gyűjteni a Boldogság Pontjaidat!

02

Gyere el, Ajánld a Barátaidnak és Légy a Közösségünk Tagja
A Boldogság Pontok gyűjtése sok-sok izgalmas módon lehetséges. Eljössz a Harmónia Fészekbe és igénybe veszed a szolgáltatásainkat, megosztod a postjainkat a social médiában, barátaidnak és ismerőseidnek ajánlod a Harmónia Fészket, stb.

03

Váltsd be a Boldogság Pontjaidat Életre Szóló Élményekre
Az összegyűjtött Boldogság Pontjaidat nagyon egyszerűen be tudod váltani. Belépsz a számládba és kiválasztod azt a szolgáltatást, terméket, amit kérni szeretnél. A pontjaidból pedig automatikusan levonódik az ajándék értéke.
Hogyan Tudsz Boldogság Pontot Gyűjteni
Pontgyujtes

01

Ajánld Barátaidnak
Csatlakozz a Harmónia Fészek Boldogság Programjához és éljétek át együtt az életre szóló élményeket! Ajánld a barátaidnak a szolgáltatásainkat és ajándékozd meg Őket egy 20%-os kuponnal. Neked pedig jóváírunk 5 Boldogság Pontot

20%

Barátod Jutalma
pont5.png
Te Jutalmad
friends2_edited.jpg
Gyere el Hozzánk és Térj Vissza, mert Fontos Vagy Számunkra  

02

Minden Harmónia Fészekben igénybe vett szolgáltatás után Boldogság Pontokat írunk jóvá a számládon, amelyet izgalmas ajándékokra és élményekre tudsz beváltani.   
ft5000.png

=

pont1f.png
pont1f.png
ft100.png

=

Minden 5.000 forint költés után jóváírunk 1 pontot a számládon 
Minden egyes  Boldogság pont 100 forintot ér, amelyet ajándékokra tudsz beváltani
Légy a Közösségünk Tagja

03

Oszd meg postjainkat, kövess minket a Facebookon, vagy Instagramon, írj egy pozitív visszajelzést a szolgáltatásunktól és Boldogság Pontokat írunk jóvá a számládon.
Ajandek
Boldogság Pontjaid Beváltása - Ajándékok
Hospice
Hospice Életöröm Program

Fontosnak tartjuk, hogy a Boldogság Pontjaiddal másoknak is örömet tudjál szerezni. Van az életünknek egy olyan szakasza, amikor még inkább rá vagyunk szorulva mások segítségére. A programot Hospice Életöröm Programnak neveztük el, ugyanis a hospice nem arról szól, hogy véget ér az élet, hanem arról, hogy még tart. Ponjaidat fel tudod ajánlani a Magyar Hospice Alapítványnak, amely segít a nem gyógyítható daganatos betegek egyénre szabott térítésmentes ápolásában, fájdalomcsillapításában, a méltóságuk utolsó pillanatig való megőrzésében és a családok lelki támogatásában.

1.000 Ft
20 perc betegápolási támogatás
3.000 Ft
Egy beteg egyszeri, otthoni ápolása
5.000 Ft
Egy beteg gyerek egyszeri, otthoni ápolása
bottom of page