top of page
Nőnek lenni egy fantasztikus állapot, egy minőség, egy feladat, egy végtelen út...

Nőként számtalan minőségben létezünk a mindennapokban. Egyszerre vagyunk társak, szeretők, anyák, dolgozó emberek és ott van a saját belső lényünk, mellyel sokszor elfelejtünk foglalkozni. Pedig a belső világunkból indul ki minden. Ha megismerjük, megleljük és megszeretjük Igaz nőiségünket, boldogan fogunk élni Nőként a világunkban.

Napjainkban rendkívül fontossá válik, hogy az idők folyamán elfeledett, elnyomott, átalakított ősi teremtő, gondozó, összetartó, gyógyító női energiáknak teret adjunk.

Nőiségünk megélésében, a női energiák felélesztésében, a női szerepek összehangolásában segítünk. 

noiseg6_edited.jpg

Nőnek lenni Jó!

Vállald fel a Nőiségedet!

Ha úgy érzed nem tudod megélni a benned lakozó női minőséget, nem találod anyaként a helyed, párkapcsolati problémáid vannak, az alábbi megoldásokkal segítünk: 

őknek Alfától Omegáig 

N

A kezelés során a női problémákat orvosoljuk, gyógyítjuk, legyen szó fizikai tünetről, teherbeesési kihívásokról, párkapcsolati, szexuális, vagy egyéb témákról. 

K

riston Intim Torna® Nőknek | 12 órás tanfolyam

A Kriston Intim Torna® igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.

A 12 órás foglalkozás, melyet Kotlárné Biró Ágnes Kriston Intim Torna tréner tart, sokak számára női életútjukhoz támogató adalék.

További kezeléseink "Nőies" problémákra

Az alábbi módszereket is ajánljuk az egyensúlyi állapot helyreállításához: 

C

ranioSacralis terápia 

A kezelés egy finom érintésekkel végzett kezelés, amely számos fizikai és emocionális problémából adódó probléma megoldásában segít, de prevenciós céllal betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.
Hatékonyan alkalmazható hormonális problémák, nőgyógyászati betegségek gyógyításának támogatásában. 

R

eflexológia

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása.
A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe.
Reflexológia szolgáltatásunk 
rendkívül hatékonyan alkalmazható hormonális egyensúlyzavarok, menstruációs rendellenességek (pl. PMS), nőgyógyászati gondok esetén. 

Nálunk Igazán Nő Lehetsz!

Szeretettel várunk közösségi programjainkon, hogy egy női közösség részeként őszintén beszéljünk a problémákról, megoldásokról, a nőiességünkről. 

N

őiség programjainkról a Facebook és Insta oldalunkon tájékozódhatsz...

bottom of page