top of page
Nőnek lenni egy fantasztikus állapot, egy minőség, egy feladat, egy végtelen út...

Nőként számtalan minőségben létezünk a mindennapokban. Egyszerre vagyunk társak, szeretők, anyák, dolgozó emberek és ott van a saját belső lényünk, mellyel sokszor elfelejtünk foglalkozni. Pedig a belső világunkból indul ki minden. Ha megismerjük, megleljük és megszeretjük Igaz nőiségünket, boldogan fogunk élni Nőként a világunkban.

Napjainkban rendkívül fontossá válik, hogy az idők folyamán elfeledett, elnyomott, átalakított ősi teremtő, gondozó, összetartó, gyógyító női energiáknak teret adjunk.

Nőiségünk megélésében, a női energiák felélesztésében, a női szerepek összehangolásában segítünk. 

noiseg6_edited.jpg

Nőnek lenni Jó!

Vállald fel a Nőiségedet!

Ha úgy érzed nem tudod megélni a benned lakozó női minőséget, nem találod anyaként a helyed, párkapcsolati problémáid vannak, az alábbi megoldásokkal segítünk: 

olisztikus Női Coaching 

H

Segítünk a mindennapi női lét kihívásainak megértésében, átfordításában, a mögöttes programok, minták begyógyításában. 

A hormonegyensúly tanácsadást Kovács Réka fitoterapeuta-természetgyógyász, hormonegyensúly tanácsadó, energiagyógyász kolleganőnk végzi. 

ormonegyensúly Tanácsadás - Új szolgáltatás!

H

K

riston Intim Torna® Nőknek | 12 órás tanfolyam

A Kriston Intim Torna® igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.

A 12 órás foglalkozás, melyet Kotlárné Biró Ágnes Kriston Intim Torna tréner tart, sokak számára női életútjukhoz támogató adalék.

gyéni Jógaterápia és Hangtálas kezelés | 4 alkalom (4x75 perc)  | 36 000 Ft

E

Több alkalmas egyéni foglalkozás a hormonális egyensúlyért, mely komplexen tartalmazza az alábbi eszközök és módszerek használatát: belső elválasztású mirigyek jógaterápiája, hormonjóga gyakorlatok, légzőgyakorlatok, méhtisztító légzőgyakorlat, ciklus szerinti táplálkozási irányelvek és gyógynövények használata, napi rutin gyakorlatok az ájurvéda szerint - a folyamatok megsegítésére az otthoni gyakorláshoz rövid, áttekinthető jegyzettel.

A cél, hogy ezeket a gyakorlatokat, ismereteket hazavihesd magaddal, így lépve a gyógyulás útjára. Mióma, petefészek ciszta, PCOS, menstruációs zavarok, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, meddőség, premenstruációs szindróma, görcsök, fájdalmak, inzulinrezisztencia esetén ez a több alkalmas beszélgetés, gyakorlás és hangtálas kezelés garantáltan hatékony segítség lehet.

További kezeléseink "Nőies" problémákra

Az alábbi módszereket is ajánljuk az egyensúlyi állapot helyreállításához: 

iorezonanciás állapotfelmérés kezeléssel 

B

Az állapotfelmérés során biofeedback biorezonanciás készüléket használunk, mely egy teljes test szkenner, a test átvizsgálására és a szervek, szövetek, sejtek, DNS stb. állapotának felmérésére szolgál, frekvenciák mérésén keresztül.
Már az első mérés is tartalmaz kezelést és tanácsadást. 

C

ranioSacralis terápia 

A kezelés egy finom érintésekkel végzett kezelés, amely számos fizikai és emocionális problémából adódó probléma megoldásában segít, de prevenciós céllal betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.
Hatékonyan alkalmazható hormonális problémák, nőgyógyászati betegségek gyógyításának támogatásában. 

R

eflexológia

A reflexológia a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása.
A talp egy „központi kapcsoló”, melyen egy betegség előjeleit már akkor felfedezhetjük, amikor ez a testünkön még nem jelentkezik tünetként, tehát a két talp az egész test tükörképe.
Reflexológia szolgáltatásunk 
rendkívül hatékonyan alkalmazható hormonális egyensúlyzavarok, menstruációs rendellenességek (pl. PMS), nőgyógyászati gondok esetén. 

Nálunk Igazán Nő Lehetsz!

Szeretettel várunk közösségi programjainkon, hogy egy női közösség részeként őszintén beszéljünk a problémákról, megoldásokról, a nőiességünkről. 

N

őiség programjainkról a Facebook és Insta oldalunkon tájékozódhatsz...

Miért Gyere el Hozzánk

A számodra legmegfelelőbb megoldást kiválasztjuk, mindezt egy helyen, nem kell újabb és újabb helyeket felkeresned.

Személyre szabott Szolgáltatás Egy Helyen

01

02

Minőségi Időtöltés

Add meg magadnak az időt, ami csak a tiéd, ami rólad szól!

03

Tapasztalt Kezelők, Gondoskodók

Tudásuk biztonságot, tapasztalatuk nyugalmat, személyiségük szeretetet ad, amit a kezelések után is magaddal viszel.

04

Felejthetetlen Környezet

Barátságos, igényes hely, ahol mindig otthonra lelsz, Budapest belvárosában az 1. kerületben, akár szombaton is.

bottom of page