top of page

CranioSacralis Terápia

A CranioSacralis terápia egy finom érintésekkel végzett kezelés, amely számos fizikai és emocionális problémából adódó betegség megoldásának támogatásában segít, de prevenciós céllal betegségek kialakulásának megelőzésére is ajánlott.

Ibolya3.jpg

Mire javasolt?

A kezelés igen hatásos stressz, depresszió, migrén, nyak- és hátfájás, tanulási zavarok, krónikus fáradtság, hormonális, nőgyógyászati és idegrendszeri problémák, cukorbetegség, műtéti trauma, autoimmun, légzőszervi, mozgásszervi, anyagcsere, szív- és érrendszeri betegségek megoldásának támogatásában, de számos más esetben is.​

(A kezelés nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot). 

Kezelés ára: 15 000 Ft
Kezelés hossza: 60 perc

Hány kezelésre lesz szükségem?

A kezelésre adott válasz az egyéntől az egyénig és a feltételtől az állapotig terjed. Válaszod egyedülállóan a sajátod, nem hasonlítható össze máséval. Általánosságban elmondható, hogy két CranioSacralis kezelés között egy hét szünet javasolt, problémától függően, 3-4 alkalmat követően elegendő havonta-kéthavonta megismételni a kezelést.

Egyéb praktikus információk

Mit érzek a kezelés során?

A kezelések egyeseknek erőteljes, meghatározó élmény, míg másoknak - különösen az első kezelés alkalmával - szinte eseménytelen, mégis jobban érzik magukat utána. Az emberek különböző tapasztalatokról számolnak be: pihentető és könnyű érzés, melegség és bizsergő érzések, fokozott energiaáramlás,  harmónia és kiegyensúlyozottság érzése.
Különböző színek, képek, múltbeli események is előjöhetnek.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés elején átbeszélésre kerül a probléma, az elmúlt időszakban érzett állapot, amely segítségével a kezelő ráhangolódik a vendégre.
​A kezelés kellemes körülmények között, ruhában, kezelő ágyon történik. A kezelés általában egy óráig tart, gyerekeknél életkortól függően kevesebb is lehet. Az első alkalom 1,5 órát vesz igénybe, amely során a pácienssel átbeszélésre kerül a kezelés folyamata, a probléma.

Minden korosztálynak jó?

Mivel a CranioSacralis terápia nagyon gyengéd és nem intenzív, minden korosztály számára alkalmas, nyugodtan alkalmazható csecsemőknél, kisgyermekeknél, felnőtteknél és időseknél is.

Tapasztalt kezelőkkel várunk

Matei Ibolya  

„1990-ben végeztem a mai nevén Pető András Főiskolán konduktorként, ahol 30 éven át dolgoztam halmozottan sérült emberekkel, főként gyermekekkel. A craniosacrális terápiával 2011-ben találkoztam először, mely azonnal nagy hatással volt rám, elmélyülni pár évvel később volt lehetőségem benne. Azóta a mindennapjaim részévé vált.”

nevet_edited_edited_edited.jpg

Nálunk jó kezekben leszel!

Egy hete voltam nálad (életemben először) cranioscacralis kezelésen. A kezelés előtt említettem, hogy elalvás előtt gyakran vannak nehézségeim a nyeléssel - olyan mintha valami le lenne tapadva a torkomban, ami nem akarna feljönni vagy eltűnni onnan. A kezelés óta ezek a tünetek szinte megszűntek / jelentősen enyhültek és így nyugodtabban tudok aludni. Köszönöm még egyszer a segítséget!

Laci / CranioSacralis kezelés

bottom of page