• Támogató beszélgetés

  " A legértékesebb birtok a lelki egyensúly, s ez az egy dolog amit nem tudsz másoknak adni, még akkor sem, ha neked megvan. Mindenkinek a saját nehéz lelki útján kell ezt megszereznie. De megmutathatod másoknak az utat, amelyen haladniuk kell, hogy a lelki egyensúlyt elérjék és a lelki békét elnyerjék."

    

  Az ősi kultúrák filozófiája szerint a test, lélek és szellem együttes harmóniája alkotja az egészséget. Ezen harmónia felbomlására betegséggel figyelmeztet szervezetünk bennünket. A nehézségekre, problémákra, betegségekre ellenségekként tekintünk és mérhetetlenül haragszunk rájuk, pedig ők valójában a segítőink, akik megmutatják, hol van az életünk elakadva és lehetőséget adnak a fejlődésre. Körbe-körbe szaladgálunk és a megszokott sémáink szerint éljük ilyenkor is tovább az életünket, mert félünk a változástól és az önmunkától, ami hozzásegítene egy boldogabb, teljesebb, egészségesebb élethez. Ráadásul hiába ölt manapság irdatlan méreteket az információáramlás, hiába vagyunk folyamatosan online, gyakran mégsem akad olyan családtag, barát, ismerős, akivel személyesen is meg tudnánk vagy meg mernénk beszélni félelmeinket, kételyeinket, problémáinkat.

   

  Ilyenkor van szükségünk egy kívülálló személyre, aki segít nekünk életünkre más szemszögből tekintetni és tisztán látni azt. Aki megmutatja, hogy lehetőségeink tárháza határtalan és a megoldások útjában leginkább saját magunk állunk.

   

  A támogató beszélgetésben célzott kérdésekkel és szeretetteli odafigyeléssel rávezetem a hozzám fordulókat az okokra, segítek, hogy rálássanak, mi áll a félelmeik, elfojtott érzelmeik, lelki gyötrődéseik hátterében, s ezek hogy vezettek akár testi tünetekhez. Ha pedig megtudják az okot, megértik és elfogadják azt, testük és lelkük a gyógyulás útjára lép.

   

  Az út nem könnyű, néha boldog, örömteli, máskor pedig fájdalmas és szomorú. De nincs annál csodálatosabb élmény, amikor az ember kiszabadul a saját börtönéből és felelősséget mer vállalni az életéért, mi több kezébe tudja venni az irányítást az élete felett.

   

  Kinek ajánljuk:

   

  • Akik tudni szeretnék betegségeik lelki okait, 

  • Olyan embereknek, akik nem jutnak dűlőre a konfliktuskezelésben, 

  • Akik szeretnék a negatív érzelmeiket, félelmeiket leküzdeni,

  • Önismeret-, önbizalomhiány esetén,

  • Akiknek eddig nem sikerült az önmegvalósítás,

  • Párkapcsolati nehézségek esetén,

  • Akiknek gondot okoz a pozitív énkép kialakítása, 

  • Akik szeretnék sérelmeiket feloldani, 

  • Sikertelenségek okainak feltárására,

  • Akiknek élete felett a stressz vette át az uralmat. 

   

   

  A konzultáció díja13 000 Ft

  Időtartama: 90 perc

   

  A kezelést végzi: Fazekas Andrea

 
HÍVJÁL BENNÜNKET
ÍRJÁL NEKÜNK
CÍMÜNK
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 18:00
boldog8_edited_edited.jpg