Sejtregenerációs terápia

(Gong, hangtál, hangvilla, shiatsu)

rezges2_edited.jpg

Hangolódj rá!

Gong, hangtál, hangvilla, shiatsu

Sejtregenerációs terápiánkkal segítünk visszaállítani mind testi, mind lelki szinten a harmonikus, egyensúlyi állapotot.

Rezgésterápiánk – az egyén igényeire hangolódva – gong, hangtál és hangvilla terápiára, valamint shiatsu kezelésre épül.

 

Kezelésünk alapja az akupunktúrás pontok precíz ismerete.

Testünkben a meridiánokon keresztül kozmikus életenergia áramlik. A fizikai és lelki egészség alapja az életenergia megfelelő tempójú és elegendő mennyiségű, akadálymentes áramlása.

Az energiapályákon, a meridiánokon helyezkednek el az akupunktúrás pontok, melyek a bőr alatt, az irharéteg sejtszöveteiben találhatók. Rezgésterápiánkkal ezen pontokat stimuláljuk, vagy nyugtatjuk úgy, hogy az energia zavartalanul áramolhasson. 

A kezelés egyes elemeiről  - gong, hangtál, hangvilla terápia, shiatsu - lent olvashatsz. 

Ár:

13 000 Ft

Darazska2.jpg

Ki segít nekem? 

Ki végzi a kezelést?

A kezelést Darázs Erzsébet végzi. 

"A legnagyobb csoda számomra az emberek lelki és testi összefüggéseinek a vizsgálata.

Ezt kutatom, tanulom, kezeléseket végzek, immár 20 éve.

Kineziológusként, shiatsu gyógyászként,

biorezonanciás, - hormonegyensúly terapeutaként és zenészként fantasztikus látnom és tapasztalnom, hogy milyen csodás eredményeket érünk el a rezgésterápia alkalmazásával."

Mikor javasoljuk?

A kezelés hatásai

A kezelés hatására: ​

 • Gyorsan ellazult állapotba kerülünk,

 • Rövid idő alatt enyhülnek a szellemi és testi feszültségek,

 • Javul a koncentrációs készség,

 • Kedvező hatással van az agyi működésre,

 • Egyensúlyba hozza az idegrendszert,

 • Elősegíti a bal és a jobb agyféltekék harmonikus működését,

 • Növekszik a test energiaszintje,

 • Fizikai erő növekedés és tartás javulás, erősödés,

 • Növekvő magabiztosságot tapasztalunk,

 • Az energia irányított és koncentrált vezetésével, az energiamezőben keletkezett energiablokkok sikerrel oldhatók,

 • Fájdalomcsillapító hatású,

 • Mivel a rezgések serkentik a szenzoros idegsejteket, melyek összeköttetésben vannak a szervekkel, így optimalizálható és serkenthető az egyes szervek, testrészek működése.

Fontos tudnivalók a kezelésről

Méltó kezdet - A Gong hatalmas ereje


Kezelésünket gongterápiával indítjuk.

A Gong több ezer évvel ezelőtt megjelent szakrális hangkeltő eszköz. Kialakításának és az őt alkotó fémek kombinációjának köszönhetően erőteljesen képes szólni és varázslatos felhangok jelennek meg használata közben.

A Gong alapvetően a Nap alaprezonanciáját hordozza. Kör formája az örökkévalóság szimbóluma, a tökéletesség, teljesség, a mindenség jelképe.

Átrezonálja, megtisztítja a minket körülvevő energiaburkokat, harmonizálja a csakrákat, rezgése minden sejtünkben érezhető. Harmonikus rezgése ellazít, oldja a stresszt, a fájdalmakat, segít a mentális kiegyensúlyozottság létrejöttében, fenntartásában.

A hagyományok úgy tartják, hogy a gong hangjában fürödni egészséget jelent, de már megérintésük is erőt és boldogságot ad.
Gyógyító hangtálak


A gongfürdő csodás hatását hangtálak használatával fokozzuk. A hangtálak emlékeztetnek bennünket belső egységünkre és teljességünkre, a test, szellem és lélek egészséges összhangjára.

Csodálatos hangja oldja a stresszt, megnyugtatja az idegeket, ellazítja a feszült izmokat. Jó tapasztalatok vannak a fájdalmak, félelmek és szorongások sikeres oldására is. Gyorsan relaxált állapotba kerülünk a hangjuk által. Segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül bejutnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket. Ha a szervezetben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.
Hangvillákkal egészségre hangolva


Hangterápiánkat hangvillák használatával fokozzuk.

Minden csakra kapcsolható egy meghatározott hanghoz. Pontosan behangolt hangvillákkal az egész csakrarendszer energetizálható és újraegyensúlyozható, növelhető a test természetes rezonanciája.

Testünkben minden szervünk, minden sejtünk együtt, összehangoltan muzsikál. Ha egészségesek vagyunk, a zene is harmonikus, ha azonban egyetlen hangszer is hamisan szól, a zene és ezáltal a testi folyamatok diszharmonikussá válnak.

Hangvillák használatával testünk biokémiája azonnal megváltozik, működése harmonikus egyensúlyba kerül, előnyös hatást gyakorol az idegrendszerrel, izomzatra, szerveinkre. Testünk másodpercek alatt ellazulhat, mélyen relaxált állapotba kerülhet.
Shiatsu


A hangterápia önmagában is csodálatos, de ennek hatását shiatsu masszázzsal mélyítjük.

Shiatsu masszázs során szintén az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik.

Itt a gyógyulást elősegítő változásokat érintéssel, nyomással valósítjuk meg. A megfelelő helyeken alkalmazott ujjnyomás a betegségek, tünetek kialakulásához vezető okokat igyekszik megszüntetni.
A kezelés hatásai


A kezelés hatásai:

 • Gyorsan ellazult állapotba kerülünk,
 • Rövid idő alatt enyhülnek a szellemi és testi feszültségek,
 • Javul a koncentrációs készség,
 • Kedvező hatással van az agyi működésre,
 • Egyensúlyba hozza az idegrendszert,
 • Elősegíti a bal és a jobb agyféltekék harmonikus működését,
 • Növekszik a test energiaszintje,
 • Fizikai erő növekedés és tartás javulás, erősödés tapasztalható,
 • Növekvő magabiztosságot élhetünk meg,
 • Az energia irányított és koncentrált vezetésével, az energiamezőben keletkezett energiablokkok sikerrel oldhatók,
 • Fájdalomcsillapító hatású,
 • Mivel a rezgések serkentik a szenzoros idegsejteket, melyek összeköttetésben vannak a szervekkel, így optimalizálható és serkenthető az egyes szervek, testrészek működése.
Hogyan zajlik a kezelés?


A kezelést a gong megszólaltatásával indítjuk, mely tértisztító hatása mellett megnyugtat, segít a harmonikus állapot elérésében, ellazít, testileg és mentálisan is felkészít a további munkára. Majd a gong hatását fokozzuk a hangtálak használatával: meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel lágyan megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél. A hangterápia hatását shiatsu masszázzsal fokozzuk, melynek során azokat a meridiánokat, illetve akupunktúrás pontokat kezeljük, melyek a leghatékonyabban segítik a változást.
Mit érzek a kezelés során?​


A kezelés fájdalom mentes, nyugtató, relaxáló, harmonizáló hatású. Csodálatos belső nyugalmat, békét, ellazulást tapasztalhatsz meg a terépia alatt. Mintha egy "égi" koncert teremben lennél, ahol a megszólaló hangok, hangzatok hatására átlényegülsz, testi és lelki harmoniába kerülsz önmagaddal.
Mikor nem javasoljuk a kezelést


A kezelést nem javasoljuk:

 • állapotosság esetén,
 • pacemaker, fém implantáció,
 • fémallergia fennállásakor.