top of page

Új Világ Születik - Energetikai Változások a Földön



Bizonyára Ti is észrevettétek, hogy valami nagy változás van körülöttünk.

Ébredünk a több ezer éve tartó „Csipkerózsika álmunkból”.

Azt tapasztalom a tanításaim során, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában mi is zajlik a Földön. Ez ihlette meg bennem, hogy írjak róla pár gondolatot, hiszen ez a változás nagymértékben kihat a világunkra, a hétköznapjainkra.


Jelenleg a föld energetikai felemelkedése zajlik az eddigi 3. dimenziós rezgésszintről az 5. dimenziós rezgésszintre. Elsőre ez a megfogalmazás nagyon futurisztikusnak tűnhet. Valójában tudatosságemelkedés történik (mint amikor általános iskolából fellépünk a gimibe).

A 3. dimenziós lét félelem alapú és a félelem állapotában befolyásolhatóak, kiszolgáltatottak vagyunk. Ezt a minőségünket éljük évezredek óta.

Fizikai szinten 2 szálú a DNS-ünk és 7 aktív főcsakrával (energiaközponttal) rendelkezünk, amik a fizikai testünkben helyezkednek el.


Az 5. dimenziós lét felé haladva gyakorlatilag minden újrastrukturálódik. Igazából nem is a Föld felemelkedése zajlik jelenleg (hiszen ez már megtörtént), hanem az emberiség szintlépése.

Nekünk embereknek kell erre a szintre, erre a szeretet rezgésre felemelkednünk.

A „régi világunk” pusztító, romboló, békétlen, kizsákmányoló stb. minőségének már nincs létjogosultsága. Most esélyt kapunk, hogy változzunk, összetartsunk, hogy a Földünket elkezdjük tisztelni és békét, harmóniát teremtsünk.

Bizonyára észrevettétek, hogy egyre több spirituális ember él a Földön, egyre többen figyelnek a táplálkozásukra, már hozzá lehet jutni tiszta gyógyító készítményekhez és egyre szaporodnak a csodásabbnál csodásabb alternatív gyógyító technikák, illetve természetbarát találmányok. A változás, amin keresztül megyünk, ezek nélkül lehetetlen lenne.

Az 5. Dimenziós lét teljes mértékben szeretet alapú, ott már nincs helye a félelemnek és alacsony rezgésű energiáknak (irigység, düh, harag, kritika stb.), nincs helye a méreganyagoknak. Ahhoz, hogy testünk a magasabb rezgésszintű tartományban tartósan meg tudjon maradni, gyökeresen kell áttranszformálni a lényünket, a gondolkodásunkat és a testünket sejt és DNS szinten.

A gondolkodásunk transzformálását támogatja a tudatosság, az önismeret, mely segít feltárni a lelki elakadásainkat, segít átformálni azt a sok negatív hitrendszert, amit családi, generációs, társadalmi, kollektív szinten hozunk.

Fizikai szinten sejtszintű transzformáció zajlik. DNS-ünk átalakul egy 12 szálú struktúrába, a sejtjeink egyre több fényt hordoznak magukban és aktiválódnak az „eddig nem ismert” csakráink.


Erősödik a telepátia, szaporodnak a szinkronicitások, „véletlen egybeesések”. Ezek mind mind, azért történnek, mert a Föld rezgése folyamatosan emelkedik. Ennek köszönhető az is, hogy annyi érzelmi sérülés tör föl a semmiből. Testi fájdalmak, szokatlan érzetek jönnek felszínre. A testünk jelzi, hogy elakadás van. Ahhoz, hogy az átalakulás meg tudjon történni, hogy egy ilyen magas rezgésbe tudjunk lépni, a sejtjeinkben és a tudatalattinkban át kell transzformálni az érzelmi sérülések lenyomatait. (Igazából már most is többnyire a 4. dimenzióban rezgünk, sőt egyre többször lépünk az 5. dimenzióba, amikor például kicsattanó örömöt érzünk, vagy nagyon nagy feltétel nélküli szeretetet.)


Földi létünk legfőbb célja a szeretetképességünk megnyitása önmagunk és az élet iránt. Az elmés tudatossággal, gondolatainkkal el tudunk jutni egy szintig, de ez önmagában nem elég. A változáshoz SZÍVTUDATOSSÁG KELL.

Meg kell tanulnunk szeretetet befogadni, szeretetet adni, megbocsátani, ítélkezésmenetesen létezni.


Hosszasan lehetne még írni a felemelkedés témájáról, pl. az új kor gyermekeiről, a táplálkozásunkról, a testmozgásról, találmányokról és még sok más gyökeres változásról, ami a folyamat része. Ha szeretnél erről többet megtudni, vagy a fent leírtak kapcsán kérdéseid lennének, szeretettel várunk a Felemelő beszélgetések következő alkalmán február 20-án, csütörtökön, 18:00 és 20:00 óra között a Harmónia Fészekben, ahol tovább mesélek és feltehetitek kérdéseiteket a témában.


Sok szeretetettel,

Hormay Nóra

1 918 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page