top of page

Holisztikus gyógyulás - Bél-agy tengely


A bélrendszer és az agy állandó és szoros kapcsolatban áll egymással, így az egyik egészsége befolyásolja a másikét. A "bél-agy tengely" kétirányú, azaz a bél jeleket küld az agynak, az agy pedig jeleket küld a bélnek. A gyomor-bélrendszer irritációja a központi idegrendszeren keresztül továbbítja az agy számára a jeleket, amelyek hangulatváltozást váltanak ki, míg a hangulatváltozások az agyból jeleket továbbítanak a bélbe. Ezért a stressz és a szorongás tüneteket válthat ki a bélben, míg a gasztrointesztinális (GI) gyulladás jeleket küld az agynak, így közrejátszik a mentális betegségek kialakulásához, ideértve a szorongást és a depressziót is.

Egyre inkább bebizonyosodik, hogy az egészséges, kiegyensúlyozott bélflóra hozzájárulhat az agyi működés normalizálásához, és számos idegrendszeri panasz orvoslásához.

A bélflóra felborult egyensúlyával kapcsolatba hozható idegrendszeri betegségek skálája meglepően széles: a migrénes fejfájástól a szklerózis multiplexen és a Parkinson-kóron át az autizmus spektrum zavarig terjed a sor.

A karban tartott bélflóra a viselkedés normalizálásában, a hangulat optimalizálásában is szerepet kaphat. Egyre inkább ismertté válik, hogy melyek azok a mikroorganizmusok, amik jelenléte hozzájárulhat a szorongás megelőzéséhez (Bifidobacterium longum), vagy a depresszió mérsékléséhez (Lactobacillus rhamnosus).

Kijelenthető tehát, hogy az egészséges bélflóra az optimális agyi/idegrendszeri működés egyik feltétele. Az egészséges intesztinális flóra segíthet a stressz leküzdésében, a depresszió, a szorongás vagy az agresszió megelőzésében és kezelésében, illetve hozzájárulhat különféle központi idegrendszeri kórfolyamatok megelőzéséhez, terápiájához.


Hogyan tudjuk helyreállítani mentális és testi egészségünket?


Az Információs Energiagyógyászat segítségével megtisztítjuk a finomfizikai testet a blokkoktól és az alacsony rezgésű energiáktól, feltöltjük az aurát, csakrákat és szerveket a Tudat Tiszta Fényével, a Forrás Energiájával, így a fizikai test átitatódik, feltöltődik Fénnyel, mely beindítja a tisztulási - és sejtszintű gyógyulási folyamatot.


Miben segíthet a kezelés?

  • jobb hangulat és közérzet kialakításában

  • erőnlét és életkedv növelésében

  • testi problémák gyógyulási folyamatainak beindításában: különböző gyulladások, diszfunkciók, krónikus fáradtság, vérnyomás -, nőgyógyászati -, emésztőrendszeri -, szív- és érrendszeri problémák esetén

  • betegségek okainak feltárásában, ezáltal gyógyulási folyamatok elindításában

  • mentális problémák javításában: depressziós hangulat, levertség, stresszcsökkentés

  • szívkoherencia harmonizálás által könnyebb, optimistább és boldogabb életszemlélet kialakításában

  • transzgenerációs oldás általi terhek letétele, ezáltal nehézségek, problémák alól való felszabadulás, élethelyzetek megoldása

  • további kiegészítő kezelés bioinformációs cseppekkel, készítményekkel és gyógyteákkal történik


Jelentkezés és bővebb információ a kezelésről:



Forrás:

Fotó: Pinterest


281 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page