top of page

A Világ köszöni, jól van!


A Világ köszöni, jól van. De te jól érzed magad benne?

Ha nem, kérdezd meg önmagadtól, mi az, ami zavar, mi az, ami bánt, mi az, amit hiányolsz?

A válaszokat önmagadban fogod megtalálni. Keresheted kívül, de ezzel nyugalmat nem lelsz, mert a külvilág Te magad vagy. Önmagad, a pillanatnyi lelki-állapotod kivetülése.


Szeretetlenséget, meg nem értettséget tapasztalsz a kapcsolataidban? Érezz rá, miért nem fordulsz önmagad felé nagyobb szeretettel, elfogadással, gyengédséggel, megértéssel.

Maguk alá gyűrnek a mindennapok anyagi gondjai? Talán a szíved mélyén elutasítod a bőséget, egyszerűen nem engeded meg magadnak a fizikai jólétet, úgy érzed, nem érdemled meg.

Nem jutalmazzák a fáradozásaidat, az energiád szétfolyik? Talán mindenkin segíteni szeretnél, mert ez egyszerűbbek tűnik, mint önmagad felé fordulni.

Mennél előre a céljaid felé, de folyamatosan „megállítanak”? Esetleg a türelmetlenség, a túl-akarás gátol abban, hogy élvezd az önmegvalósításod folyamatát.

Jónak szeretnél látszani, mégis dühös és frusztrált vagy belül? Talán az erődtől tartasz, s önmagad viszafogásával egy szerepet játszol, ami igazából nem rólad szól.

Harcolsz a világgal, a rendszerrel, a „másik oldallal”, mert igazságtatanságot és kényszert érzel? Az ellen-állás, a világmegváltó tervek, az ítélkezés sokszor haragot és dühöt szül. Talán túl szigorúan ítéled meg önmagad és a tehetetlenség gátolja az elfogadást, a megbékélést.


Mindannyiunknak megvannak a kérdései, bizonytalanságai, blokkjai, mintái, kihívásai, de ugyanakkor a lehetőségei is. Annak a lehetősége, hogy bármikor változtassunk.

Hogy őszinte magunk felé fordulással felimerjük, máshogy csináljuk, kiemelkedjünk, elinduljunk, hogy egy szebb, örömtelibb, önazonosabb belső világot teremtsünk. S ahogy változol, változik a külvilágod is, hiszen a valóságodat, az életedet Te teremted, a külvilágod teljes egészében Te vagy.


A Világ köszöni jól van, és minden egyes pillanatban, végtelen lehetőség halmazából mindannyiunknak mutatja azt a valóságot, melyet látni, befogadni és élni tudunk abban a pillanatban.


Szeretettel,

Danila

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page