top of page

A Plútó jegyváltásáról egy kicsit másképp... (2023.március 23.)



Többen kérdeztétek – kicsit aggódva – hogy mit is fog hozni a Plútó mai jegyváltása? Nehéz időszak elé nézünk? Mire számíthatunk?

A legfontosabb tudatosítanunk, hogy MINDEN RENDBEN VAN, egy gyönyörűen „felépített” fejlődési folyamatban vagyunk benne, melynek elérkeztünk a következő, nagyon fontos állomásához.

Az elmúlt évek „mélytakarító” munkája után, most tovább írjuk felszabadulásunk történetét, lehetőséget kapunk arra, hogy egy új szemlélettel tekintsünk önmagunkra és a világra.

Ez megjelenik globális és egyéni szinten egyaránt. A kettő elválaszthatatlan egymástól, hiszen a külső folyamatok mindig az egyénekben zajló változásokat követik le, tükrözik.


Ha nyitottak és befogadóak vagyunk rá, a Vízöntő magas szinten a teljes belső szabadság ajándékát nyújtja. Kiteljesíti annak a lehetőségét, hogy minden olyan belső korlátunkat, fájdalmunkat, múltbeli sérülésünket, generációs mintáinkat fel-szabadítsuk önmagunkban – vagyis megértsük, feldolgozzuk és átszeressük – melyek az önazonosságunk ellen hatnak.

Mindannyian hoztunk magunkkal sérüléseket a múltunkból, melyek „elhitették velünk”, hogy nem lehetünk azok, akik igazán Vagyunk. Hiszen, ha megnyílunk és felvállaljuk magunkat, ha önmagunkra Igen-t mondunk, akkor sérülünk valamilyen formában.

Ezek a bekövesedett hitrendszerek, érzelmi emlékek mára idejétmúlttá váltak és a Vízöntő energiája pont az üzeni nekünk, hogy „Váljunk végre szabaddá!”

Nagyon fontos ugyanakkor, hogy a szabadságra való törekvésünk NE egy kényszerű, dühből, elfojtott indulatból, sértettségből, dacból meghozott lázadás legyen, mert ezzel még szorosabbra zárjuk belső börtöncellánk ajtaját.

Igazi BELSŐ felszabadulás legyen, melynek során ráébredünk, hogy milyen viselkedésmintákkal, gondolatokkal, érzésekkel fordítottunk önmagunknak hátat és tagadtuk meg önmagunktól a szeretetet, figyelmet és gondoskodást. Ha ezeket a belső önkorlátozó minőségeket megértjük és feldolgozzuk, a legnagyobb ajándékot adjuk számunkra, az önazonos, szabad létezés minőségét. Ebben segít bennünket az „új energia”, mely az előttünk álló években áldásként kísér minket.


Ahogy a belső korlátaink leomlanak, úgy szűnnek majd meg a külvilág látszólagos korlátozottságai. Ahogy a belső elszigeteltségünkből, a csigaházunkból kibújunk, úgy tapasztaljuk majd a világunkban is a megnyílást, a kapcsolódást, az együttműködést.

Ahogy ráébredünk arra, hogy bízhatunk magunkban és ezáltal másokban, úgy fognak az igaz barátságok, kapcsolódások, közösségek megjelenni és felértékelődni.

Ahogy rájövünk, hogy nem csupán az létezik, amiről eddig tanultunk, tudtunk, amit eddig igaznak és valósnak hittünk, vagyis kitágul a látókörünk, a tudatosságunk, úgy fognak majd új megoldások (találmányok, új energiaforrások, módszerek, fejlesztések…) megjelenni kint a világban.

Ha a rugalmatlanságunkból, a komfort zónánkból ki tudunk lépni, merünk változtatni, és rugalmas hozzáállással, bizalommal előre tekinteni, akkor a külvilág is segíteni fog abban, hogy végre a szívünk útját követhessük.

Ahogy önmagunkat felszabadítják, úgy fog a világ is felszabadulni.


A Plútó legutóbb az 1700-as évek végén tartózkodott a Vízöntőben, a francia forradalom és ipari forradalom idején. Akkor is meghozta a megújulás, felszabadulás energiáját, de a változás még nem tudatos folyamatként zajlott le.

Mivel a Plútót csak később, 1930-ban fedezték fel, így az akkori felszabadulási hullám idején még nem tudtak róla, nem ismerték, vagyis nem volt jelen tudatos szinten az energiája a világban.

A Plútó egy olyan transzcendens energiát képvisel, melyet magas szinten kizárólag tudatosan lehet működtetni. Ismernünk kell őt ahhoz, hogy tudjunk jól bánni azzal a hatalmas energiával, melyet képvisel. Ellenkező esetben ösztönszinten fog működni, kontrolállatlanná, irányíthatatlanná, elburjánzóvá válhat.

Mivel az 1700-as években még tudatosan nem volt jelent az energiája, az akkori felszabadulási hullám nem tudatos folyamatként zajlott le.

Ellenben most már itt van „hivatalosan” is velünk, ismerjük, tudatosan rá-látunk és ez azt jelenti, hogy a jelenlegi felszabadulási hullám egy sokkal magasabb szinten, tudatállapotban megy végbe, mint valaha bármikor.


Ma, helyi idő szerint 13:23 perckor lép át a Vízöntőbe, de még vissza fog fordulni a Bakba és az előttünk álló másfél évben összesen háromszor fog belépni a Vízöntőbe. (2023.márc.23., 2024. január 21., 2024. november 19.)

„Három a magyar igazság”, újra megjelenik a hármas sorsfordító, mesebeli szám, hiszen mindig a harmadik ismétlődés teszi fel az i-re a pontot.

Vagyis az előttünk álló időszakban még „vizsgázunk” (3X) a régi történetekből, visszatérhetnek minták, emlékek, egyszerűen azért, hogy majd 2024 novemberében – amikor a Plútó végleg átlép a Vízöntőbe – megérkezzünk a teljes szabadságunkba. Ekkor fogjuk végleg letenni azt a puttonyt, melybe múltbeli nehezékeinket pakoltuk, hogy a Tarot Bolondjának (Vízöntő energia) könnyedségével megtapasztaljuk a teljes belső felszabadulást.


A külvilágban azok a felszabadulási, fejlődési, tudatosodási tendenciák fognak megjelenni, melyek egyéni szinten is. Igen, felerősödik a digitalizáció szerepel, megjelennek új találmányok, módszerek, fejlesztések, átalakulnak, megreformálódnak rendszerek, struktúrák, felértékelődik a közösségek szerepe…, de igazából nem az a lényeg, hogy kint mi fog történni. Ami igazából lényeges, hogy önmagunkat átszeretve, megölelve, értékelve, megismerve, felszabadítva, felvállalva visszaadjuk önmagunknak a szabadságunkat.



Szeretettel,

Danila

103 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page