top of page

Ma végre "csak Légy"


Tedd félre elméd kattogó zűrzavarát, gondolataid zakatoló, folyamatos áramát, a feladat orientáltság és megfelelési vágy csapdáját, a „hasznosnak kell lennem” mélyről jövő indíttatását, tedd félre a keresést, az analizálást, a megértési vágyat, a görcsös hajszolást…az akarom, szeretném, kell érzését.

Ma vége „csak légy”.


Halld a madarak lelket melengető szimfóniáját, a szellő füledbe súgó dalát, a zene simogató harmóniáját, a mindennapi hangok vibráló valóságát, a zajok mögött meghúzózó örök Csend nyugalmát, úgy ahogy, még nem hallottad.


Lásd a körbeölelő színek sugárző játékát, a fák mélyre hatoló és égbe nyúló szilárd bölcsességét, minden létező örömet adó minőségét, úgy, ahogy még nem láttad.


Érezd a Nap életet adó erejét, a föld megtartó gondoskodását, a Jelen múlton és jövőn felülemelkedő végtelenségét, a határok elmodósádását, az érzékelésed kitágulását.


Érezd a mély nyugalmat, biztonságot, teljességet, érezd, hogy minden, amit látsz, hallasz, érzel, érzékelsz és még annál sokkal több… a Mindenség benned van, Te Vagy.



Szeretettel,

Danila


2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page